Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Biserica verticala. Spre ce tanjeste inima. Ceea ce fiecare biserica poate fi

James MacDonald

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte.
30,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cu toate ca exista exceptii, realitatea este ca biserica de azi dezamageste vieti la rand. Fiind undeva intre patetic de previzibila si rusinos de distractiva, cu un sentimentalism trist si rareori autentica, biserica a ajuns in cea mai rea stare... neevlavioasa.

Daca vrei sa-L experimentezi pe Dumnezeu asa ca niciodata pana acum si sa vezi tu insuti Mana Lui la lucru, daca vrei sa te trezesti, iar primul tau gand sa fie: "Slava Domnului ca este duminica", daca esti gata sa-ti simti inima batand mai tare cand te indrepti spre locul tau de inchinare... atunci devoreaza si digera lectiile din Biserica Verticala.

Un apel de urgenta si imi parasesc grabit tihna si merg in comunitatea cufundata in intuneric, unde politia a solicitat un capelan. Ajung acolo in cateva minute si gasesc o familie distrusa de durere, dupa ce tocmai l-au gasit pe fiul lor spanzurat in garaj. Intr-un moment de durere nepotolita, el s-a aruncat de pe scara in eternitate. Si nu voi uita niciodata privirea din ochii lor cand i-am intrebat de ce cred ca el nu a cautat o biserica. "De ce ar fi facut-o?" In cealalta parte a orasului, lacrimile inunda masa din bucataria mea, in timp ce un oaspete din afara orasului simte povara infidelitatii lui, cuprins de disperare ca sufletul sau infometat nu isi gaseste refugiul si ca a fost nevoit sa calatoreasca cu avionul pentru a simti partasie. "A incercat biserica ta sa te ajute?" Iar omul marturiseste ca nu a mai fost de ani de zile la biserica.
O biserica plina de...lupte interioare, barfa, inimi frante, frustrare. Cu toate ca exista exceptii, realitatea este ca biserica de azi dezamageste vieti la rand. Fiind undeva intre patetic de previzibila si rusinos de distractiva, cu un sentimentalism trist si rareori autentic, biserica a ajuns in cea mai rea stare...
Daca vrei sa-L experimentezi pe Dumnezeu asa ca niciodata pana acum si sa vezi tu insuti Mana Lui la lucru, daca vrei sa te trezesti, iar primul tau gand sa fie: "Slava Domnului ca este duminica", daca esti gata sa-ti simti inima batand mai tare cand te indrepti spre locul tau de inchinare...atunci devoreaza si digera lectiile din "Biserica Verticala".

James MacDonald este casatorit cu iubita lui din timpul liceului, Kathy, din Ontario, Canada. Lucrarea lui James se concentreaza pe predicarea fara justificari a Cuvantului lui Dumnezeu si pe inchinarea adusa Fiului lui Dumnezeu. In 1988, impreuna cu inca 18 oameni, James si Kathy au plantat biserica Harvest Bible Chapel, care acum are o audienta saptamanala mai mare de 13.000 de oameni. Din biserica s-au dezvoltat o multime de lucrari indreptate spre lume: o lucrare de plantare de biserici, un centru de pregatire pentru pastori, un centru de pregatire permanent, un centru de consiliere biblica, o lucrare internationala de radio si televiziune, o organizatie de restabilire dupa dezastre si o scoala crestina. Toate acestea au impact in fiecare an asupra a milioane de vieti. Familia MacDonald include trei copii adulti, o nora, un ginere si patru nepoti extraordinari.

"Cartea aceasta readuce viziunea lui Dumnezeu in randul bisericilor evanghelice, fortandu-ne sa ne reevaluam lucrarea si oferindu-ne si solutiile biblice si practice, astfel incat sa prindem scopul Vertical cerut de Dumnezeu. James MacDonald nu prezinta ipoteze si nici nu face teorii, ci ofera atat un diagnostic corect, cat si reteta biblica necesara traiectoriei Verticale a Bisericii. Cunoscandu-l pe autor si pretul platit de el pentru a ajunge sa puna in practica cele scrise aici, recomand provocarea acestei carti tuturor pastorilor si liderilor crestini carora le pasa de Biserica lui Cristos si care au curajul necesar de a-si evalua realist lucrarea si discernamantul necesar de a contextualiza cele scrise aici in bisericile si in lucrarea lor."
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 23609
Autor James MacDonald
Editura Nu
Nr. pagini 284
Dimensiuni 16 x 23 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum N/A
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.