Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Biserica încotro?

Iosif Ignat

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 24 puncte.
24,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 24 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Primele 18 capitole scot in evidenta, prin lentila Scripturii si a realitatii, cateva din crizele si pericolele care hartuiesc Biserica lui Hristos in vremurile pe care le traim, cautand si solutii de evitare sau iesire din ele. Este imbucurator faptul ca la toate crizele si pericolele pe care le intampinam la acest sfarsit de veac avem raspunsuri adecvate si exacte in Sfanta Scriptura. In capitolul 19 am surprins, pe baza unui pasaj profetic din Vechiul Testament, patru pacate majore care destabilizeaza Biserica Domnului in aceste vremuri tulburi, cautand si remedii biblice pentru contracararea lor. Capitolul 20 ne atentioneaza asupra pericolului amagirii in ce priveste mersul la adunare, care poate fi folosit foarte usor ca un inlocuitor al unei relatii personale cu Dumnezeu, atunci cand tratam superficial viata noastra spirituala. Ultimele doua capitole se vor un raspuns la doua intrebari: nu cumva este necesara o reforma sau chiar o trezire spirituala in sanul Bisericii, atunci cand ea si-a pierdut spiritualitatea, discernamantul si relevanta? (Iosif Ignat)

Miscarea post-modernista a adus nenumarate provocari Bisericii evanghelice din vremea noastra. Aceasta carte e binevenita intrucat aduce solutii biblice la aceste provocari. Stilul simplu dar relevant al autorului, este usor de asimilat de catre cititor. Recomand parcurgerea acestei carti atat celor care se indeletnicesc cu vestirea Evangheliei, cat si celor care au intrebari legate de perioada actuala prin care trece Biserica. (Cristi Boariu)

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26224
Autor Iosif Ignat
Editura Risoprint
Nr. pagini 204
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2019
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.