Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Biserica in asediu

Petru Lascau

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 9 puncte.
9,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 9 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Tragedia asediului Samariei, relatata in 2 imparati 6:24-33 si 7:1-20, este evenimentul ce ne ofera un model de studiu al asediului de peste patruzeci de ani al comunismului ateu impotriva Bisericii Crestine din Romania. Ofensiva copiilor lui Dumnezeu pentru a cuceri tara pentru Hristos a fost convertita in defensiva rusinoasa de catre lideri lipsiti de viziune si fricosi, care voiau sa supravietuiasca cu orice pret. Foametea spirituala a cuprins ca o ciuma sufletele noastre. Izolati intre zidurile confesionale si ale bisericii locale, au cautat vinovatii printre cei ce mai indrazneau sa viseze un maine glorios. Necredinta si lipsa de speranta au facut din nou victime in tanara generatie. Fanatismul si bigotismul au inceput sa domine amvoanele si altarele noastre. Incet-incet, am uitat ca Domnul lupta pentru poporul Sau.
Dar asediatorii nostri au fugit in plina iarna la vuietul pasilor Sai. Au plecat manati de vantul divin, pentru ca sa se intoarca iarasi, probabil cu sutane in loc de seceri si ciocane, probabil cu matanii in loc de steaguri rosii. Se vor intoarce cu incapatanarea diavolului care stie ca mai are putine zile. Se vor intoarce, pentru ca de-a lungul istoriei au folosit asediul pentru a limita influenta pozitiva a copiilor lui Dumnezeu asupra lumii.
Am scris aceste randuri pentru ca exista speranta, in ciuda asediului Bisericii de catre cel rau si acolitii sai. Mai multi sunt cu noi decat impotriva noastra, iar Cel ce este in noi este mai tare decat cel ce este in lume. Am scris pentru a iesi pe porti in mareata ofensiva a evanghelizarii si a cuceri tara pentru Hristos.
Petru Lascau
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20008
Autor Petru Lascau
Editura N/A
Nr. pagini 230
Dimensiuni 20 x 13 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum N/A
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.