Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Biblia. Holy Bible. Editie bilingva romana-engleza

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 260 puncte.
260,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 260 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Biblia -- Vechiul si Noul Testament -- in limbile engleza si romana
> Versiunea in limba engleza: Holy Bible. New King James Version
> Versiunea in limba romana: Dumitru Cornilescu, revizuita ortografic
> Coperta de piele
> Culoare neagra
> Cu fermoar
> Cuvintele Domnului in rosu
> Cu index de cautare rapida
> Marginile in auriu
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 90646
Editura Nu
Nr. pagini 1927
Dimensiuni 19 x 26 cm
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (45)

Comentariu de calin
Evaluare
Este o Biblie buna, dar din pacate sunt putin dezamagit pentru ca este folosita traducerea N.K.J. care in comparatie cu Authorized K.J.Version, (care este cea mai corecta versiune) este prea mult modificata, in loc sa fie doar actualizata la limbajul modern, mai este si modificata, asa ca intelesul multor texte este alterat. Asa ca, scopul de a face comparatia cu o traducere cat mai exacta, si mai autentica, nu se poate atinge. Imi face impresia ca de fapt s-a cautat o traducere cat mai aproape de cea romaneasca, ca sa nu fie prea mari diferente, cand de fapt acesta era chestiunea, ca sa poti compara traducerea facuta atunci cu una de referinta. Aceasta de fapt m-a interesat pe mine, o comparatie. Deci, ne multumim cu ce avem. Ca pret...cesa spun... ar fi putut fi mai mic... oricum nu suntem in America. Oricum, ideea este buna, dar se mai poate perfecta. (Postat pe 17.09.2010)
Comentariu de leonid
Evaluare
este o biblie pe care demul o kaut e ceva super pentru romano amerikani (Postat pe 29.08.2010)
Comentariu de Tatalor
Evaluare
Dragă frate Mike! Oricîte vorbe frumoase ai spune, tot nu mă poţi convinge. Corect, or ajunge banii în scopuri auspicioase, însă tot scumpă este. O tehnică de marketing spune că poţi face profit mai mare avînd un volum mai mare de vînzări la un preţ mai mic, decît să pretinzi un preţ prohibitiv şi să rămîi cu marfa în galantare. Reţine, aici este România, nu avem veniturile şi nivelul de trai al unui american sau altui occidental. La noi, guvernanţii visează la ieşirea din criza economică prin sărăcirea populaţiei. Chiar dacă biblia bilingvă este în ediţie de lux, este prea piperată pentru posibilităţile noastre. Şi mai cred că se putea ţine cont de factorii prezentaţi mai sus pentru a se decide vînzarea ei la un preţ de bun simţ pentru românii obişnuiţi. (Postat pe 18.08.2010)
Comentariu de dr. Florin
Evaluare
Hello lume, va toti "certati" pt pretul mare sau mai putin mare al acestei biblii, oameni buni , Dumnezeu a platit cel mai mare pretz. deci ce conteaza cat dai pe o biblie, banii care ii ai sunt oare ai tai? si daca nu sunt ai tai, de ce te lauzi ca si cum ar fi? Concluzie: Cuvantul Domnului nu are pret. Asta sa va intre bine in cap, nu ai bani sa ti-o cumpreri, roaga-te si Dumnezeu o sa-ti trimita banii necesari, nu o sa ti trimita? inseamna ca nu ai nevoie de o biblie bilingva, ca nici pe aia care o ai acasa si ai primit-o gratis nu sti sa o pretuiesti. in colo Domnul sa va binecuvanteze (Postat pe 11.08.2010)
Comentariu de Gheorghe Scurtu
Evaluare
Mi-am cumparat aceasta biblie, si parerea mea e ca isi merita bani, chiar daca ni se pare putin scumpa.Felicitari editorilor, o lucrare buna si binevenita (Postat pe 10.08.2010)
Comentariu de Emilianos
Evaluare
Dragilor Domnul sa va binecuvinteze si sa va ajute sa o cititi cat mai des. Cat despre pret ,cum spunea si fratele nostru mai economositi si voi din placerile lumi acesteia. (Postat pe 18.07.2010)
Comentariu de matei
Evaluare
Cred ca, intr-adevar, cartea este mult prea scumpa, insa nu tagaduiesc ca e valoroasa. daca ati observat, celelalte Biblii in engl din oferta nu folosesc New King James ca versiune, ci alte versiuni mai noi de traducere. Probleme sunt doar cu asa-numita corectura ortografica, demers facut dintr-un exces de hiper-corectitudine inexplicabil pt mine. sa zicem, "sora mea" in loc de "sora-mea". Si zeci de astfel de chestii, suparatoare pt cine este convins ca lucrarea pe care Dumnezeu i-a incredintat-o lui Dumitru Cornilescu a fost din Duhul Sfant... De parca formularea "mama-sa" ar fi gresita gramatical...In fine... scarpinat cu dreapta dupa urechea stanga.. (Postat pe 28.04.2010)
Comentariu de cosmin
Evaluare
o vreau cat mai repede posibil, am sa fac economii in acest sens(daca pentru altceva stim sa facem economii de ce nu am face si pentru cartea despre care spunem si o consideram ca o comoara pentru intreaga omenire), cred ca merita. fiti binecuvantati.:) (Postat pe 26.04.2010)
Comentariu de Clarisa
Evaluare
Ce fel de print are? Giant, normal, sau mic? (Postat pe 22.04.2010)
Comentariu de dama
Evaluare
Imi doream demult o biblie bilingva romana-engleza. Nu stiam ca exista. Multumesc pentru oferta si pentru operativitate. (Postat pe 07.04.2010)

De la 21 la 30 din totalul de 45

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.