Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Biblia de studiu - editia de lux

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 290 puncte.
290,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 290 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Versiunea Bibliei

Biblia de studiu contine Cuvantul lui Dumnezeu in versiunea D. Cornilescu, o traducere a textului biblic devenita clasica pentru Romania si indragita de milioane de cititori ai Scripturii.

Aspectul grafic al cartii

Designul si aranjarea in pagina a textului acestui volum urmaresc utilizarea, lecturarea si intelegerea lui cu usurinta. Designul are urmatoarele caracteristici:

Aranjarea textului pe doua coloane: Textul biblic apare in partea superioara a paginii, dispus pe doua coloane. Lungimea coloanelor variaza de la o pagina la alta, in functie de continutul notelor de studiu, care sunt prezentate in subsolul paginii, tot pe doua coloane, si sunt delimitate clar de textul biblic.

Formatul paragrafului si al versetului: Textul biblic este organizat dupa o anumita structura a paragrafului, stabilita de cercetatorii biblici impreuna cu editorii, in scopul tratarii unui grup de versete impreuna, ca o idee coerenta -- aceasta constituind unitatea de baza a unui text sau a unei idei mai ample. Numarul versetelor este mentinut si apare notat in interiorul paragrafului. Structura aceasta il ajuta pe cititor sa surprinda semnificatia pasajului din Scriptura studiat si sa recunoasca totusi valoarea traditionala a numerotarii versetelor. Numarul versetelor este usor de identificat, deoarece sunt scrise in format exponent, cu caractere bold.

Titlurile sectiunilor si notarea pasajelor paralele:Biblia de studiu Andrews si nu din versiunea Cornilescu.

Culoarea textului: Textul biblic si cea mai mare parte a continutului notelor de studiu sunt scrise cu negru. Totusi, pentru facilitare si din motive estetice, unele elemente de pe pagina au fost tiparite in diferite nuante de albastru. Printre aceste elemente se numara: titlurile sectiunilor, numerele capitolelor, unele elemente de grafica si anumite cuvinte-cheie din notele de studiu, despre care oferim detalii mai jos. Niciunul dintre aceste elemente, nici elementele de design si nici continutul titlurilor, nu fac parte din textul biblic.

Coloana centrala cu trimiteri: Biblia de studiu include un sistem bogat de trimiteri (referinte la alte texte biblice) intr-o singura coloana centrala. Trimiterile contin de regula unul sau mai multe versete biblice in care apare acelasi cuvant, utilizat in mod similar, sau in care este exprimata o idee similara. Sistemul de trimiteri nu este exhaustiv si a fost preluat din versiunea Dumitru Cornilescu clasica.

Caracteristici: coperta neagra, margini aurii, an aparitie 2014
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 90714
Editura Nu
Nr. pagini 1968
Dimensiuni 16,5 x 23,3 cm
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (1)

Comentariu de Dorin
Evaluare
Nu se putea oferi o imagine cu interiorul? (Postat pe 15.10.2014)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.