Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Biblia. Holy Bible. Editie bilingva romana-engleza

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 260 puncte.
260,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 260 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Biblia -- Vechiul si Noul Testament -- in limbile engleza si romana
> Versiunea in limba engleza: Holy Bible. New King James Version
> Versiunea in limba romana: Dumitru Cornilescu, revizuita ortografic
> Coperta de piele
> Culoare neagra
> Cu fermoar
> Cuvintele Domnului in rosu
> Cu index de cautare rapida
> Marginile in auriu
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 90646
Editura Nu
Nr. pagini 1927
Dimensiuni 19 x 26 cm
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (45)

Comentariu de csako
Evaluare
Eu am cumparat aceasta Biblie, pentru mine este O COMOARA, este foarte buna, merita banii deoarece sunt doua Biblii, va recomand aceasta Biblie, si pentru acei oameni care vor sa învete engleza (pentru exercitiu de zi cu zi) este SUPER, cu aceasta va recomand sa cititi Biblia ZI cu ZI. (Postat pe 18.02.2010)
Comentariu de firiza d
Evaluare
Scumpii Domnului,daca nu aveti banii necesari cred ca este buna si Biblia cea folosita de majoritatea crestinilor!Adevarul este ca daca avem Biblia si nu o traim am pierdut totul,nu modelul de Biblie care l-ai avut te va intreba Domnul ci cit de profund ai trait Cuvintul Sau,adevarul e ca diavolului nu-i pasa ce biblie citim si nici nu-i deranjat pina nu o pui in aplicare!Mor oamenii fara Christos iar o parte din raspundere o avem si noi!Stiati ca sint peste 250.000 de romani in Roma?stiati ca sint peste 200 de romani in inchisoarea Rebibbia din Roma?rugati-va ca Domnul sa ridice oameni cu pasiune pentru El si pentru sufletele celor nemintuiti si apoi comentarii de pretul Bibliilor!Shalom sa fie in voi! (Postat pe 15.02.2010)
Comentariu de Cathy
Evaluare
Waw..parerea mea e ca cine vrea sa-si cumpere o biblie si nu are suficienti bani poate cumpara una mai ieftina si apoi nu cred ca ar trebui judecat atat de mult pretul..pt ca relax.nu primiti reducere.. o sa va rasplateasca Dl osteneala pt biblia asta dak o citi si impliniti. oricum.. fff faina varianta engleza romana . eu mi-am cumaparat de curand una in engle dar inca mi-o doresc pe asta.si am s-o cumpar intr-un final. Dl sa m-ajute pe me si pe toti cei care vor sa faca lucrul acest. fiti binecuvantati! (Postat pe 04.02.2010)
Comentariu de Cosmin
Evaluare
Dragii mei cred ca trebuie sa fim mai atenti la vocabularul nostru si atitudinea noastra atunci cand ne exprimam parerile. Si chiar daca ai avea dreptate, Nick, nu cred ca comentarii de genul acela ajuta pe cineva. Cand ai vazut Biblia respectiva, nu te obliga nimeni ca sa o cumperi. De aceea te indemn ca pe viitor sa te gandesti la cum ar fi reactionat Domnul in locul tau? Apropo, cat cheltuim pe factura la mobil, benzina,internet, cablu, si altele? Poate ca ar trebui sa facem economii, reducand din bugetul unor lucruri mai putin importante si apoi putem avea si Biblia dorita. Imi cer iertare daca gresesc undeva. (Postat pe 01.02.2010)
Comentariu de Petru
Evaluare
Eu nu vreau sa critic dar ar fi fost mai bine sa puna impreuna Cornilescu revizuit in totalitate nu numai ortografic (ex Biblia Deschisa) si in engleza NKJ e prea grea de inteles ne e la standardele englezei vorbite in USA, dupa parerea mea Standar Bible sau NIV. Si apropo de comentariul lui Nick, ai dreptate frate nu comentez mai mult :) (Postat pe 01.02.2010)
Comentariu de elisa_eu
Evaluare
este foarte frumoasa (Postat pe 25.01.2010)
Comentariu de petre
Evaluare
nu este prea scumpa referitor la calitatea ei as vrea s-o cumpar(mie mi-a trimis un frate una de lux medie la 125Euro nustiam preturile) domnul sa-l binecuvinteze (Postat pe 02.01.2010)
Comentariu de Csako
Evaluare
Eu o s-o cumpar cât de repede o sa am banii, este o comoara, pentru mine, pentru altii numai o pricina de comentarii, cine nu o vrea are voie sa nu o cumpere, dar cu am scris O S-O CUMPAR. (Postat pe 09.12.2009)
Comentariu de Ionela
Evaluare
abia astept sa o am,Este o binecuvantare.Domnul sa binecuvinteze pe cei care sau ostenit in aceasta lucrare. (Postat pe 11.11.2009)
Comentariu de Chris
Evaluare
Imi place forate mult, pretul nu este mare daca ne gadim ca in fiecare zi cheltuim banii pe lucruri care nu folosesc intotdeauna. Sunt doar dezamagit de dimensiunile prea mari as fi vrut un format mijlociu pentru o BIBLIE ca aceasta. (Postat pe 30.10.2009)

De la 31 la 40 din totalul de 45

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.