Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Biblia este totusi adevarata

Petru Popovici

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 16 puncte.
16,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 16 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

"...nu mult va dura traiul nostru pamantesc, in curand vom pasi pe celalalt taram. Atunci vom uita si suferintele si necazurile. Am citit in ea ca este raul vietii.
Cand vom gusta din pomul vietii, vom zice: ,Da, am citit in Biblie ca ?lucruri pe care ochiul nu le-a vazut, urechea nu le-a auzit, si la inima omului nu s-au suit, asa sunt lucrurile pe care le-a pregatit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc...?'
Iar cand cerul v-a izbucni in acea cantare, care va fi ca un vuiet de ape multe, in acea cantare noua pe care n-o stie nimeni in afara de alesii Mielului, eroii Sai, in acel triumfator Aleluia, atunci vom intelege si mai bine ca BIBLIA a fost in totul ADEVaRATa.
Atunci cand, ingenuncheat inaintea Tronului ceresc, ti se va aseza pe frunte cununa vietii, vei exclama cu siguranta: ,Am auzit de multe ori ca BIBLIA este adevarata, dar acum vad in chip desavarsit adevarul ei.'
Ce n-ai putut cunoaste pe pamant, vei cunoaste atunci, fratele meu, si te vei bucura in veci de veci.
Din nefericire, insa, exista si persoane care au ramas reci si indiferente in fata tuturor marturiilor mentionate aici, si nu cred ca Biblia este adevarata. Tin sa spun acum, la incheierea acestui studiu, fiecarui cititor din aceasta categorie: te vei convinge odata ca Biblia este adevarata, dar, ce convingere groaznica!"
Petru Popovici
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20041
Autor Petru Popovici
Editura N/A
Nr. pagini 222
Dimensiuni 20 x 13 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (5)

Comentariu de supaplecs
Evaluare
Poate sa ma ajute cineva cu o informatie va rog , in ce an a aparut cartea ? am nevoie de aceasta informatie pentru o bibliografie. Multumesc ! (Postat pe 02.09.2011)
Comentariu de Florica
Evaluare
cu ajutoru; Domnului am oferit cartea unei persoane ce se intreba:"oare chiar a existat in carne si oase ISUS?" rugati va pt. acest suflet sa i se descopere DOMNUL acum o sa o comand din nou SLAVIT sa fie DOMNUL (Postat pe 02.04.2011)
Comentariu de Florica
Evaluare
intr adevar aceasta carte nu trebuie sa lipseasca din biblioteca crestinului citind o si apoi rasfoind o din cand in cand stii ce sa raspunzi celor din lume este exceptional de bine documentata imi place cum scrie de multe ori ocolim sciitorii romani o recomand cu sinceritate (Postat pe 28.03.2011)
Comentariu de supaplecs
Evaluare
Unul din autorii mei preferati. Sper sa imi comand intr-o zi aceasta carte. Domnul sa va binecuvanteze pe toti ! (Postat pe 12.02.2011)
Comentariu de maria laze
Evaluare
daca e cartea care-mi lipseste din biblioteca pt. ca am imprumutat-o cuiva si a "uitat" sa o restituie,atunci e minunat ca am regasit-o si o voi comanda! (Postat pe 19.04.2007)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.