Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Biblia de studiu pentru o viata deplina

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 104 puncte.

Pret normal: 109,00 Lei

103,55 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 104 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Biblia de Studiu pentru o viata deplina este destinata sa va ajute sa castigati o intelegere mai profunda a Cuvantului lui Dumnezeu, prin care puteti creste in dragoste, in curatie si credinciosie fata de Domnul Isus Hristos.

Pe langa textul biblic propriu-zis (versiunea D. Cornilescu), aceasta Biblie mai contine: titluri pe sectiuni, note de studiu, articole, o introducere la fiecare carte a Bibliei, 12 simboluri tematice, tabele, harti, indice de subiecte si o concordanta.

Coperta la aceasta varianta este tare.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 90282
Editura N/A
Nr. pagini 1924
Dimensiuni 16 x 22 cm
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (36)

Comentariu de florin
Evaluare
mie mi se pare ca ca este un fel de bisnita a acestor biblii,oare atît sa coste tiparitul lor?Vino doamne isuse din nou cu biciul si întoarce-ne la tine. (Postat pe 11.02.2009)
Comentariu de vio
Evaluare
am o parere buna dar cind ai o mintuire asa de mare de ce nu lasati cuvintu si la cei fara bani,isus nu tea binecuvintat si pe tine cu viata.ce ai facut tu pentru domnu nostru;amin (Postat pe 26.01.2009)
Comentariu de ionica c.
Evaluare
Pt.studiu este f.buna Biblia de studiu pt.o viata deplina,dar daca nu vrei pt.studiu oricare este buna. (Postat pe 30.12.2008)
Comentariu de eu
Evaluare
mie mi-ar conveni si o bible cu 10 RON ! (Postat pe 29.12.2008)
Comentariu de lara popa
Evaluare
Imi doresc foarte mult o Biblie,dar nu stiu pe care sa o cumpar.Am vazut ca sunt multe Biblii in editii de lux si Bibilii Thompson,nu stiu ce diferenta este si care sunt mai bune. Va rog ,ma puteti ajuta cu un sfat? Dupa voi care ar fii cea mai buna Biblie pe care ar trebuii sa o cumpar? (Postat pe 11.12.2008)
Comentariu de Daniel
Evaluare
Daca cei din lume care vand produse electrice sau electrocasnice gasesc mereu solutii pentru cumpararea acestora in rate pentru cei care nu au bani suficienti,de ce oare nu gasim si noi crestinii solutii pentru cumpararea acestor biblii minunate care este cuvantul lui Dumnezeu si care valoreaza mai mult decat un produs electrocasnic.Oare cei din lume sunt mai intelepti decat noi crestinii?Eu nu cred.Depinde cum privim noi aceste lucruri. (Postat pe 27.07.2008)
Comentariu de LASZLO
Evaluare
L-AM CUMPARAT DE LA O ALTA EDITURA CEVA MAI IEFTIN,DAR MERITA TOTI BANII (DESI ESTE FOARTE SCUMP) (Postat pe 22.07.2008)
Comentariu de BARAN CRISTIAN
Evaluare
pace as vrea sa intreb se poate da si in 2 sau 3 rate biblia de studiu pt o viata deplina (Postat pe 09.07.2008)
Comentariu de dany d
Evaluare
este un dar de la domnul dar este un pic cam scumpa pt veniturile noastre.Ar putea fi mai ieftina k mai multa lume sa o poata achizitiona.S-ar putea gasii o solutie sa se vinda la un pret mai rezonabil. (Postat pe 26.06.2008)
Comentariu de Florin
Evaluare
Din pacate, cu preturile astea, nu poti sa nu te gandesti ca editura Kerigma urmareste de fapt golirea buzunarelor celor dornici sa creasca in credinta. (Postat pe 08.06.2008)

De la 21 la 30 din totalul de 36

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.