Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Biblia de studiu pentru o viata deplina [editie deLuxe, piele ecologica, gri & negru]

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 220 puncte.
220,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 220 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Traducere - Dumitru Cornilescu

Coperta este din piele ecologica, culoare gri&negru, aurita pe cotor si index de cautare.

Biblia de Studiu pentru o viata deplina este destinata sa va ajute ca sa castigati o intelegere mai complexa a Cuvantului lui Dumnezeu, prin care puteti creste in dragoste, in curatie si credinta fata de Domnul Isus Hristos.

Caracteristicile speciale si auxiliare ale Bibliei sunt urmatoarele:

Titluri pe sectiuni

Textul biblic este prevazut cu titluri pe sectiuni pentru a va ajuta sa intelegeti mai usor subiectul si continutul fiecarei sectiuni.
Notele de studiu
Sunt in partea de jos, aproape pe fiecare pagina. Notele se impart in cinci clase: expozitionale, teologice, devotionale, etice, practice. Ele ofera referinte largi din Sciptura care confirma comenteriile facute in note si care va vor ajuta la alte studii biblice mai profunde.
Articole
Articolele trateaza subiecte importante si critice intr-un mod mai cuprinzator decat notele.
Introducerile
Ficare carte a Bibliei are o introducere care cuprinde: (1) o schita a cartii; (2) o expicatie a fondului cartii si a cadrului istoric, informatii despre autor, imprejurari si data scierii; (3) o descriere a scopului original al cartii; (4) o privire generala a continitului ei; (5) o lista a caracteristicilor si sublinierilor speciale ale cartii; (6) propunerea unui plan de lectura pentru parcurgerea Bibliei intr-un an.
Indicatorii tematici
Pe multe pagini veti gasi unul din cele douasprezece simboluri de pe marginea paginii.
Tabelele
In interiorul Bibliei de studiu se gasesc diferite tabele care va vor ajutaca, dintr-o privire, sa cunoasteti mai mult despre Biblie si invataturile ei asupra unor subiecte ca: Activitatea lui Isus, Imparatia lui Dumnezeu, ultimele zile ale istoriei, darurile Duhului Sfant ...
Hartile
In textul Bibliei au fost incluse noua harti ca sa va ajute sa intelegeti unde au avut loc evenimentele despre care se scrie in Biblie.
Indicele de subiecte
Concordanta
Pentru a va ajuta sa gasiti mai repede si usor versetele din Biblie a fost adaugata si o concordanta.

Suntem incredintati ca veti gasi o bogata binecuvantare folosind Biblia de studiu pentru o viata deplina. Rugaciunea noastra este ca, prin aceasta carte, cunostinta voastra in Cuvantul lui Dumnezeu, experienta prezentei Duhului Sfant si umblarea voastra zilnica impreuna cu Hristos, in adevar si neprihanire, sa sporeasca.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 90649
Editura Life Publishers Romania
Nr. pagini 2110
Dimensiuni 16 x 22 cm
Coperta flexibila
Legare Nu
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (5)

Comentariu de Elisabeta
Evaluare
Am si eu o biblie rosie cu fermoar . As vrea sa scriu ceva pentru fratele Cristian bibliile care arata frumos cu fermoar costa mult sau diferite tipuri de biblii inainte Cuvantul Lui Dumnezeu era gratis , dar nu erau biblii ca acum erau simple fara fermoar si erau si fara explicatii.Pe parcurs lumea a cercetat si a facut si biblie cu explicati si a aparut si biblie cu fermoar , daca dorim Cuvantul Lui Dumnezeu oricat ar costa sa-l luam.Mai multi bani dam pe haine, incaltaminte si imbracaminte si o biblie costa in jur de 100 ron sau un pic mai mult , sa nu fim chiar asa de zgarciti si sa nu ne luam Cuvantul Lui Dumnezeu pentru ca ar costa 100 de ron sau mai mult.O biblie de culoare mov cu fermoar din piele costa 200 ron .Cine ar vrea sa o cumpere ? Este exact ca acea rosie din piele cu fermoar , dar nu ar cumpara-o nimeni ca e pretul prea mare. (Postat pe 01.01.2013)
Comentariu de anna
Evaluare
cine mi -o ofera? (Postat pe 29.11.2012)
Comentariu de aristotel
Evaluare
asi dori o biblie cu format 16/22 cu traducere din hebraica, in romana. Am gasit in germana, Die neue scofield Bibel, dar asi dori si in romaneste. Multumesc anticipat Adresa mea este ari-p@online.de (Postat pe 03.09.2012)
Comentariu de estera
Evaluare
ce ma deranjeaza f tare --transparenta hartiei (calitatea ?) .se observa imprimeul de pe verso.... (Postat pe 08.07.2011)
Comentariu de Ghete Damaris
Evaluare
in cate zile vine Biblia daca o comanzi? (Postat pe 01.02.2011)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.