Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Biblia de studiu pentru o viata deplina [editie deLuxe, piele, bleumarin, fermoar]

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 218 puncte.
218,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 218 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Coperta este din piele, culoare bleumarin, aurita pe cotor, index de cautare si fermoar.

Biblia de Studiu pentru o viata deplina este destinata sa va ajute ca sa castigati o intelegere mai complexa a Cuvantului lui Dumnezeu, prin care puteti creste in dragoste, in curatie si credinta fata de Domnul Isus Hristos.

Caracteristicile speciale si auxiliare ale Bibliei sunt urmatoarele:

Titluri pe sectiuni

Textul biblic este prevazut cu titluri pe sectiuni pentru a va ajuta sa intelegeti mai usor subiectul si continutul fiecarei sectiuni.
Notele de studiu
Sunt in partea de jos, aproape pe fiecare pagina. Notele se impart in cinci clase: expozitionale, teologice, devotionale, etice, practice. Ele ofera referinte largi din Sciptura care confirma comenteriile facute in note si care va vor ajuta la alte studii biblice mai profunde.
Articole
Articolele trateaza subiecte importante si critice intr-un mod mai cuprinzator decat notele.
Introducerile
Ficare carte a Bibliei are o introducere care cuprinde: (1) o schita a cartii; (2) o expicatie a fondului cartii si a cadrului istoric, informatii despre autor, imprejurari si data scierii; (3) o descriere a scopului original al cartii; (4) o privire generala a continitului ei; (5) o lista a caracteristicilor si sublinierilor speciale ale cartii; (6) propunerea unui plan de lectura pentru parcurgerea Bibliei intr-un an.
Indicatorii tematici
Pe multe pagini veti gasi unul din cele douasprezece simboluri de pe marginea paginii.
Tabelele
In interiorul Bibliei de studiu se gasesc diferite tabele care va vor ajutaca, dintr-o privire, sa cunoasteti mai mult despre Biblie si invataturile ei asupra unor subiecte ca: Activitatea lui Isus, Imparatia lui Dumnezeu, ultimele zile ale istoriei, darurile Duhului Sfant ...
Hartile
In textul Bibliei au fost incluse noua harti ca sa va ajute sa intelegeti unde au avut loc evenimentele despre care se scrie in Biblie.
Indicele de subiecte
Concordanta
Pentru a va ajuta sa gasiti mai repede si usor versetele din Biblie a fost adaugata si o concordanta.

Suntem incredintati ca veti gasi o bogata binecuvantare folosind Biblia de studiu pentru o viata deplina. Rugaciunea noastra este ca, prin aceasta carte, cunostinta voastra in Cuvantul lui Dumnezeu, experienta prezentei Duhului Sfant si umblarea voastra zilnica impreuna cu Hristos, in adevar si neprihanire, sa sporeasca.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 90653
Editura N/A
Nr. pagini 2110
Dimensiuni 16 x 22 cm
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (7)

Comentariu de Aron
Evaluare
pace as vrea si eu o biblie ca aceasta imi doresc foarte mult ma puteti anunța pe emailul meu aronnmandachi@yahoo.com (Postat pe 21.09.2015)
Comentariu de John Petrisor
Evaluare
cind o sa fie disponibila acasta Biblie? (Postat pe 11.01.2015)
Comentariu de anca olaru
Evaluare
vreau si eu o biblie dar nu stiu care sa iau ..de c cornilescu sau tomhson...care e diferenta intre ele si care ma ajuta mai mult sa cunosc sau sa fie cu trimiteri ,multumesc (Postat pe 09.12.2013)
Comentariu de eda
Evaluare
mi-ar place sa aibe si TRIMITERI , sunt de mare ajutor pt . comparatii= cunoastere aprofundata a Scripturilor (Postat pe 27.04.2012)
Comentariu de romi
Evaluare
E scrisa din perspectiva penticostala. In unele conceptii teologia si interpretarile pe care le contine e foarte proasta. E teologie incuiata, mentalitate marginita. Trage anumite idei fara argumente. de exemplu: "Isus era tuns scurt" :| (Postat pe 17.11.2011)
Comentariu de Doina Neicu
Evaluare
O mare binecuvantare prin aceasta Biblie de Studiu.Mi-am dorito ,o am si stiu ca est o mare Binecuvantare de la Domnul .Domnul sa va Binecuvanteze.Doina Neicu (Postat pe 26.09.2011)
Comentariu de Alin
Evaluare
As vrea sa achizitionez aceasta Biblie, dar mai intai vreau sa stiu daca ea are la baza versiunea D. Cornilescu, adica este scrisa din prespectiva penticostala. Eu de asa ceva as avea nevoie. Va multumesc (Postat pe 25.02.2011)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.