Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Atelierul de cuvinte. Vocabular ilustrat de limba engleza

EVS

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 13 puncte.
13,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 13 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Nu este un secret pentru nimeni ca invatarea unei limbi straine ajuta la dezvoltarea fiecarui om -- copil sau adult. O astfel de activitate isi pune amprenta asupra modului nostru de a gandi si de a interactiona cu lumea din jur, ajutandu-ne sa ne descurcam mai usor in societate. Iar daca limba straina despre care vorbim este chiar limba engleza, nu mai incape indoiala ca necesitatea invatarii acestei limbi de circulatie internationala este ca de la sine inteleasa.
Pe langa faptul ca ne imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare, insusirea unei limbi straine ne deschide orizontul catre medii culturale noi si catre oameni diferiti, interesanti. Putem calatori in alte tari si putem comunica eficient cu oameni apartinand altor popoare. Limba engleza este "puntea" pe care ne putem intalni unii cu altii.
Este adevarat ca invatarea unei limbi straine presupune disciplina, concentrare si determinare, dar in acelasi timp este un proces interesant si provocator, care ne poate oferi satisfactii pe plan personal si, mai tarziu, profesional.
Modul in care ne insusim o limba straina variaza de la o persoana la alta. Unii se folosesc de jocuri logice, muzica, lectii auditive, manuale, teste, resurse oniine s.a.m.d., iar altii se folosesc de imagini, asa cum propune chiar volumul acesta. Avem la dispozitie o multime de variante. Nu avem nevoie decat de vointa si de putina creativitate ca sa alegem solutia de invatare care ne avantajeaza cel mai mult.
Materialul de fata li se adreseaza mai ales incepatorilor care doresc sa isi dezvolte cunostintele de vocabular al limbii engleze. Fiecare lectie le propune, sub forma de ilustratie, insusirea unor cuvinte de baza.
Va invit, asadar, sa ne apucam de treaba si sa descoperim impreuna o multime de cuvinte noi, din diverse domenii. Cu ilustratii pe masura, ofcoursel

Geanina Constantin, redactor
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24399
Autor EVS
Editura Nu
Nr. pagini 64
Dimensiuni 20,5 x 27 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.