Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Apostolul credintei. Smith Wigglesworth

Stanley Howard Frodman

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte.
15,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cartea de fata este biografia predicatorului Smith Wiglesworth, realizata de ginerele sau, la cativa ani dupa moartea acestuia, pe baza marturiilor zecilor de crestini care il cunoscusera si a membrilor familiei.
Smith Wigglesworth a fost o personalitate unica si originala. A predicat Evanghelia in toate partile lumii, iar slujba sa a fost pecetluita cu semnele si minunile apostolice. Se poate spune cu toata certitudinea ca, prin el, Dumnezeu si-a pecetluit Cuvantul Sau cu marturii.
Chiar daca fratele Smith nu a avut un jurnal de zi, totusi el a avut un jurnal mai mare, scris in inimile celor care au pastrat pretioasele amintiri de partasie dumnezeiasca.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20477
Autor Stanley Howard Frodman
Editura Nu
Nr. pagini 258
Dimensiuni 11,5 x 18 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (6)

Comentariu de Cornel .D
Evaluare
De citit o carte se poate citi ,dar de invatat si trait experiente pe care nu va vine sa credeti e greu de inchipuit .numai daca citestisi si crezi Marcu 16;17 in jos veti realiza ca ceia ce scrie ca faptele sint reale .Da Dl,frate Smith afost un inplinitor a sfintelor scripturii ce la romani e sfinta traditie inca la putere ,ce e credinta sa stii un bolnav si dai adresa spitalului Dl.Isus si gata se va vindeca .Daca are timp sa treaca cumva.,noi avem treaba,nu (Postat pe 02.10.2015)
Comentariu de Edi
Evaluare
Biblia ...Cuvintul Lui Dumnezeu it-ti va sschimba viata ,cartea aceasta ... te va face sa nu-ti mai doresti sa fii ce-ai fost, te va obliga sa actionezi intr-o directie oferita de ... Cuvintul Lui Dumnezeu ,asa cum a TRAIT fratele nostru Smith...Rakkaus on suurin !!! (Postat pe 29.08.2010)
Comentariu de Carmen
Evaluare
mi-e mi-a placut ff mult si imi place.Nu a fost data sau dati in care sa o citesc si sa nu-mi revigoreze credinta in minunile lui D-zeu.merita citita:) (Postat pe 01.11.2008)
Comentariu de Alex
Evaluare
Oare de ce nimeni nu mai aminteste de acest TITAN al crestinismului, compatibil cu cel adus prin biserica primara? Nu gasesc caci TOTI sintem niste EPIGONI ! (Postat pe 03.03.2008)
Comentariu de grigorosita
Evaluare
Mi-e rusine s-o mai recitesc!Orice superlativ e prea putin... (Postat pe 11.11.2007)
Comentariu de dori
Evaluare
Minunata,deosebita...o carte ramasa ca o draga mostenire de la bunicul meu, o comoara pretuita mai apoi...citita si recitita de nenumarate ori (o editie mai veche). O credinta puternica, adevarata...dar si o sinceritate, simplitate remarcabile... (Postat pe 19.07.2007)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.