Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Apocalipsa verset cu verset

John H. Alexander

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 26 puncte.
26,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 26 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Tulburarile de azi pregatesc pe cele de maine, si un mare numar de simboluri din Apocalipsa isi pierd taina pe masura derularii evenimentelor actuale care o pun mai mult ca niciodata la ordinea zilei. Revelatia transcendenta despre viitor se inscrie in planul lui Dumnezeu pentru vremurile noastre de mare confuzie, si aceasta ca sa ne faca sa traim din speranta pe care ne-o da ea. Caci aceasta carte care vesteste un maine ce plange, prevesteste si un poimaine ce canta, cand va reveni Hristos.
Scopul prezentului studiu este sa ne creasca cunostinta despre Cuvantul sfant al lui Dumnezeu si despre Domnul Gloriei care revine in curand, si mai ales sa ne adanceasca iubirea pentru Isus Hristos, Salvatorul si Regele nostru.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20019
Autor John H. Alexander
Editura N/A
Nr. pagini 405
Dimensiuni 20,5 x 14,5 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (5)

Comentariu de Cosmin.M
Evaluare
probabil ca Adriana face parte din confesiunea "Martorii lui Iehova" (Postat pe 23.09.2010)
Comentariu de Bogdan
Evaluare
O sa mai fie disponibila vreodata? (Postat pe 26.05.2010)
Comentariu de iosua
Evaluare
Va rog faceti rost de ea.Multumesc! (Postat pe 20.04.2010)
Comentariu de iosua
Evaluare
am nevoie si eu de ea.cand o sa fie disponibila? (Postat pe 15.04.2010)
Comentariu de adriana
Evaluare
Isus Hristos deja a revenit .. din 1914 cind s-a inceput primul razboi mondial.. din 1914 Isus a devenit rege in ceruri , la Matei 24:3-14 sunt descrise zilele din urma "3.In timp ce statea pe Muntele maslinilor, discipolii s-au dus la el, deoparte, si i-au zis :"Spune-ne : Cind vor avea loc aceste lucruri si care va si semnul prezentei tale si al incheierii acestui sistem? 4.Raspunzind, Isus le-a zis " Luati seama ca nimeni sa nu va duca in eroare , 5. pentru ca vor veni multi in numele meu , zicind : " Eu sunt Cristosul" 6. veti auzi de razboaie si vesti despre razboaie. Vedeti sa nu va ingroziti fiindca acestea lucruri trebuie sa se intimple, dar inca nu este sfirsitul.7. Se va ridica natiune contra natiune si regat contra regat, vor fi lipsuri de alimente si cutremure de pamint dintr-un loc in altul. 8. Toate acestea sunt inceputul durerilor.9. atunci va vor da necazului, va vor omori si veti fi uriti de toate natiunile din cauza numelui meu.10. Si atunci multi se vor poticni, se vor trada unii pe altii.11. Si se vor ridica multi profeti falsi si ii vor induce pe multi in eroare, 12. Iar din cauza inmultirii nelegiuirii, iubirea celor mai multi se va raci.13. Dar cel care persevereaza pina la sfirsit, acela va fi salvat.14. Aceasta veste buna va fi predicata pe tot pamintul locuit ca marturie pentru toate natiunile. Si atunci va veni sfirsitul."iar vestea buna este despre un regat nou o lume noua care este descrisa la Daniel 2:44 " Si in zilele acestor regi, Dumnezeul cerurilor va ridica un regat care nu va fi nimicit niciodata. Regatul acesta nu va trece in stapinirea altui popor. EL va zdrobi si va pune capat tuturor acestor regate si el insusi va dainui pe timp indefinit."si la fel la Apocalipsa 21:1-4 "Si am vazut un cer nou si un pamint nou, caci cerul de odinioara si pamintul de odinioara trecusra, iar marea nu mai era. Atunci am auzit un un glas puternic de la tron care zicea : " Iata ! cortul lui Dumnezeu este cu oamenii ! El va locui cu ei si ei vor fi popoarele sale, Si dumnezeu insusi va fi cu ei. El va sterge orice lacrima din ochii lor si moarte nu va mai fi. Nici jale nici tipat nici durere nu vor mai fi . Lucrurile de odinioara au trecut." (Postat pe 10.02.2009)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.