Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Apel divin. O abordare biblică, plină de prospețime, a strângerii de fonduri

Steve Shadrach

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte.
35,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

FINANTEAZA LUCRAREA TA 100%

Strangerea fondurilor poate fi o sarcina descurajatoare. Insa ea nu trebuie sa te intimideze, fiindca nu se limiteaza la bani sau la a cere oamenilor sa dea, ci inseamna sa astepti ca Dumnezeu sa iti poarte de grija. El ti-a dat viziunea pentru lucrare si acum tu ii inviti pe altii sa se alature ei. Slujba ta este sa te rogi sis a depui eforturi pentru a-i descoperi pe cei pe care Domnul i-a pregatit deja ca sa investeasca in tine si in lucrarea ta. Dumnezeu Si-a facut partea. Acum e timpul sa o faci tu pe a ta.

EXEMPLU: Neemia a avut emotii cand urma s ail intaneasca pe cel mai bogat sim ai puternic om de pe planeta. Urma sa ii ceara imparatului Artaxerxes sa finanteze proiectul lui de reconstruire al Ierusalimului. Dar, cand a venit momentul sa isi prezinte cererea, umilul paharnic a privit intai la Persoana care asigura de fapt resursele. Cand a venit momentul adevarului, Neemia si-a deschis inima si si-a indreptat cererea spre Dumnezeu. “Imparatul mi-a zis: “Ce ceri?” Eu m-am rugat Dumnezeului cerurilor.” (Neemia 2/4)

IN LOC SA MERGI LA INTALNIRI TEMANDU-TE de ce vor spune oamenii, poti avea incredere ca Dumnezeu supravegheaza tot procesul. Descopera faptul ca cererea nu este una omeneasca, ci una divina!

Dr. Steve Shadrach este directorul executive al Centrului pentru Mobilizare la Misiune (CMM). El a pregatit mii de lucratori crestini din peste 500 de organizatii din lume in vederea initierii lucrarilor lor si astrangerii de fonduri. Steve a ajutat la infiintarea organizatiilor Student Mobilization, The traveling Team si CMM. A slujit ca director al Mobilization for Frontier Ventures (fostul US Center for World Mission), coordonand lucrarea Perspectives on the WorldbChristian Movement. El insusi fiind pastor si misionar, Steve are un doctorat in conducerea din sfera bisericeasca si para-bisericeasca. El si sotia lui, Carol, au cinci copii si locuiesc in orasul Fayetteville, AR.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 27985
Autor Steve Shadrach
Editura Succeed Publishing
Nr. pagini 362
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2022
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786068993713

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.