Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Am iubit o fata

Walter Trobisch

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 7 puncte.
7,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 7 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Autorul acestei carti, Walter Trobisch, a fost pastor luteran german, nascut la Leipzig, cu studii de teologie facute la universitatile din Viena, Leipzig, Heidelberg, Rock Island (SUA) si Paris. Sotia sa, Ingrid, americanca de origine suedeza, provine dintr-o familie cu zece copii, dintre care unii s-au dedicat lucrarii misionare in Bolivia, Tanzania, Coreea, Pakistan. Din 1953, sotii Trobisch au lucrat ca misionari, apoi profesori de liceu in Camerun, fosta colonie franceza.
in Africa, sotii Trobisch s-au ocupat in mod special de problemele tineretului si ale casatoriei. Prin publicarea corespondentei de fata, ei dezvaluie conditiile grele de dezvoltare ale tineretului african in lupta cu obiceiurile retrograde tribale. Sub aceasta poveste de dragoste se profileaza lupta de secole a sufletului omenesc pentru puritate si revelatia lui Dumnezeu in intunericul omenirii bantuite de egoism, nedreptate si asuprire. Este inainte de toate sarcina crestinilor de a aduce marturie idealului iubirii dintre un barbat si o femeie, fara sa neglijeze problema sexualitatii, problema centrala in viata de toate zilele, mai ales a tineretului.
Povestea de iubire a celor doi tineri africani, Francisc si Cecilia, precum si framantarile lor sufletesti, apartine rasei umane, eroii acestei drame putand avea orice nationalitate de pe pamant.
Aceasta carte a facut inconjurul lumii. A fost tradusa in peste saptezeci de limbi. Este citita in China si printre eschimosi. A aparut in ebraica si in araba, in Braille pentru nevazatori, in esperanto. A fost publicata in principalele limbi europene, inclusiv in cele din Europa de Est.
Ca urmare a acestei carti, a rezultat o avalansa de scrisori ale cititorilor care cereau ajutor pentru problemele familiale, in urma carora sotii Trobisch au inceput o alta lucrare: au primit invitatii in toata lumea sa tina seminarii pe tema vietii de familie. Continutul acestor seminarii a aparut in cartea lui Ingrid Troisch, Bucuria de a fi femeie, precum si in cea a lui Walter, M-am casatorit cu tine.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20106
Autor Walter Trobisch
Editura Nu
Nr. pagini 80
Dimensiuni 20,3 x 14,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (11)

Comentariu de Svetlana Colegiul Teologic-Pedagogic, Chisinau
Evaluare
E o carte superba si autorul abordeaza idei practice in mod special pentru cei tineri. Sub aceasta experinta de dragoste putem descoperi cum trebuie sa fie idealul dintre barbat si femeie. Descoperim care este standartul lui Dumnezeu cu privire la familie si problema sexualitatii din perspectiva Bibliei. Multumesc prof. Mihai Malancea indemnare de a citi aceasta poveste de dragoste... (Postat pe 22.09.2010)
Comentariu de evelina
Evaluare
o carte ce m-a dat o invatura sanatoasa si necesare pentru a-mi pastra puritatea..o am si acum in inima mea (Postat pe 13.06.2010)
Comentariu de seba
Evaluare
as dori si eu cartea... :( (Postat pe 30.09.2009)
Comentariu de Tomisthecat
Evaluare
UNDE PUTEM GASI ACEASTA CARTE MINUNATA PE CARE AS CITI-O DE ZECI DE ORI FARA SA MA POT SATURA VREODATA ?????????????????????????http://tomisthecat.wordpress.com/ (Postat pe 29.06.2009)
Comentariu de andreia
Evaluare
inca o carte care nu e disponibila...daca sunt asa faine si se cer, de ce nu sunt reeditate? (Postat pe 04.04.2009)
Comentariu de ana
Evaluare
cu adevarat o carte inspirata.am citit-o si recitit-o.se merita.eu am citit-o impreuna cu mama si a picat foarte bine (Postat pe 11.01.2008)
Comentariu de dori
Evaluare
Exemplu pt. tineri, dar si pt. varstnici, cei care decid in locul tinerilor (din familie/biserica). Neintelegerile pot duce la situatii...ce s-ar putea evita prin dialog/acceptare. Rigiditatea excesiva si neexplicata cauzeaza pagube, iar consecintele afecteaza persoanelein cauza si biserica; regretele tarzii nu repara raul infaptuit. La noi situatia e alta intradevar, dar poate astfel de opozitii au un corespondent si in cultura noastra. Tinerii care doresc cu adevarat sa cunoasca voia lui Dumnezeu au nevoie de oameni maturi drept indrumatori. Luati ce e bun si evitati ce e rau-din intamplarile personajelor din carte. (Postat pe 27.12.2007)
Comentariu de andrei
Evaluare
e prea adevarata cartea...am citit-o si am sa o mai recitesc.....o recomand tuturor tinerilor(mai ales baieti) (Postat pe 01.11.2007)
Comentariu de ioana
Evaluare
da,deci am luat`o. mi`a venit la posta intro seara. am ajuns acasa .am deschiso. si nu am inchiso decat cand am terminat ultima pagina... (Postat pe 14.10.2007)
Comentariu de deyna
Evaluare
corect...pare interesanta...o sa o iau si eu (Postat pe 14.10.2007)

De la 1 la 10 din totalul de 11

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.