Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Afaceri ca misiune. Impactul afacerilor în Împărația lui Dumnezeu

Michael R. Baer

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 27 puncte.
27,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 27 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Trăim în Era Afacerilor. Rolul istoric al statului-națiune e înlocuit (în ritm) fulgerător de corporații. Creștinii care conduc afaceri au șansa de a juca un rol esențial în transformarea societății și în răspândirea Evangheliei. Însă, pentru a profita de această oportunitate, trebuie să își schimbe gândirea în ceea ce Îl privește pe Dumnezeu, Împărăția Lui, scopurile Lui pentru lume și afacerile.
În timp ce unii experți creștini visează să fie „scutiți” de afaceri și să meargă în misiune, sau văd afacerile drept teritoriu străin ce trebuie invadat pentru Hristos, alții sunt convinși că principiile creștine pur și simplu nu funcționează în „lumea reală”. În Afaceri ca misiune, Michael Baer pune sub semnul întrebării fiecare dintre aceste poziții. Respinge gândirea lipsită de baze biblice, conform căreia misiunea și afacerile sunt, prin definiție, activități separate, și că viețile noastre pot fi compartimentate în sacru și secular. În schimb, autorul îi ajută pe afaceriști să dezvolte caracteristicile vitale ale unei afaceri conforme Împărăției – tipul de afacere care le va permite să trăiească vieți complet integrate și să conducă organizații care să aibă un impact semnificativ în lume.
„Mike Baer demontează mitul conform căruia slujirea e sacră, iar afacerile sunt de domeniul profanului. Propriul pelerinaj de la pastor la afacerist și apoi la persoană care împuternicește biserica pe plan internațional e un exemplu care dovedește ce se poate întâmpla când conștientizăm că afascerile și misiunea pot și ar trebui să fie același lucru.” Durwood Snead, director al World Missions, North Point Community Church, Atlanta
„Afaceri ca misiune e bine organizată, scrisă concis și ușor de citit. Trecutul lui Mike Baer, atât de pastor, cât și de afacerist, face din el persoana potrivită să scrie un volum corect din punct de vedere biblic, cu o strategie de misionariat, și care elucidează cu exactitate afacerile conforme Împărăției. Recomand această carte. Tetsunao Yamamori, director internațional, Lausanne Committee on World Evangelism („Comitetul de la Lausanne privind evanghelizarea lumii”)
„Mulți creștini au intrat în afaceri cu sentimentul că ar trebui să minimalizeze dedicarea față de carieră, astfel încât să își poată dedica energia slijirii, sau cu sentimentul de disperare că nu au reușit să facă misiune, iar cartea de față reprezintă antidotul pentru aceste puncte de vedere eonate.”

-- John H. Warton Jr., președinte, Business Professional Network

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 27135
Autor Michael R. Baer
Editura Alfa Omega Publishing
Nr. pagini 225
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2021
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.