Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Advent. Gânduri în preajma Crăciunului

Vlad Crâznic, Adelina Ghilea

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte.
30,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Dumnezeu se lasă găsit, iar darul Lui este disponibil pentru fiecare dintre noi. Pornim de aici în aventura pregătirii pentru Crăciun. Sunt multe adevăruri, argumente și întrebări cu care merită să ne îndeletnicim în această perioadă premergătoare celei mai așteptate sărbători din an. Miza trece dincolo de cadouri și mese îmbelșugate și țintește înspre esențe care au de a face cu propria viață și realitatea unei minuni care răscumpără trecutul, provocă prezentul și schimbă viitorul. Nașterea lui Isus, profețită cu mult înainte, este, mai presus de orice, dovada iubirii supreme a lui Dumnezeu pentru noi. Dumnezeu S-a făcut om pentru a putea fi cu noi și a ne dărui harul, ca prin El, să devenim și noi copiii lui Dumnezeu.

THINK ASK PONDER
Chemarea noastră, mai presus de toate, este aceea de a-L urma pe Cristos, de a trăi o viață care să-L onoreze pe El și de a duce mesajul Evangheliei mai departe. Scopul nostru rămâne acela de a predica şi apăra Cuvântul în mijlocul culturii în care trăim.

Prefață

Vrem ca sărbătoarea Crăciunului să treacă mai încet, dar dacă de fapt, noi suntem cei care trecem prea repede prin ea?
De obicei, în preajma Crăciunului se generează multă agitație pentru că sunt foarte multe lucruri de făcut – de la curățenie și mâncare la cumpărături și cadouri. Ne pregătim casele și ne facem o grămadă de planuri dar omitem, în tot acest amalgam de activități, să ne pregătim inimile. Iar o inimă nepregătită ratează sărbătoarea.
Sunt multe lucrurile care ne pot încărca, acapara și deruta inimile. Știm asta. Dar ce vă dorim și pentru ce ne rugăm este ca această colecție de gânduri să fie un instrument care să vă ajute în a reflecta, din timp, la adevărurile Crăciunului. Sunt adevăruri care reverberează puternic în viața cotidiană. Sunt întrebări care ne invită să ne analizăm pe noi înșine. Sunt argumente care ne susțin credința. Poate că această colecție vă va inspira în a purta discuții semnificative în căminele voastre, cu prietenii voștri, în comunitățile voastre; sau poate vă vor ajuta în a vă ordona gândurile. Poate va fi o încurajare pentru o vreme tulbure ca cea prin care trecem sau poate va fi o călăuza în a descoperi profunzimile unei sărbători cu care ne-am prea obișnuit.
Vă invităm să parcurgeți fiecare articol în parte. Printre ele veți regăsi și gândurile prietenilor și păstorilor noștri, Rei Abrudan și Teofil Cotrău (pastorii Bisericii Creștin Baptiste Via din Cluj-Napoca). Colecția aceasta este darul nostru pentru voi, un dar menit să vă ofere răgazul de care aveți nevoie pentru a vă odihni, a vă racorda la minunea Crăciunului și de ce nu, a vă pregăti pentru noi începuturi.

-- Vlad Crîznic & Adelina Ghilea

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 27719
Autor Vlad Crâznic, Adelina Ghilea
Editura Newordpress
Nr. pagini 218
Dimensiuni 11,5 x 16 cm
Anul publicarii 2021
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-95131-2-5

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.