Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

A doua venire a lui Hristos

Charles H. Spurgeon

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 26 puncte.
26,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 26 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Domnul nostru vine! Ai incercat sa iti imaginezi cum va fi la revenirea Lui?

Charles H. Spurgeon te invita la o calatorie pe paginile Sfintei Scripturi care vorbesc despre revenirea Sa glorioasa. Vei descoperi astfel:

- circumstantele care vor insoti cea de-a doua venire a lui Hristos;
- ce se va intampla in clipele revenirii Domnului;
- ce inseamna sa veghezi in vederea intalnirii cu Domnul;
- cum sa te pregatesti pentru aceasta revenire;
- care sunt rasplatile ceresti ce ii asteapta pe cei neprihaniti;
- cum sa traiesti pana la revenirea lui Hristos.

Pas cu pas, departe de controverse ieftine si cu un mare respect pentru fiecare cuvant al Scripturii, printul predicatorilor vorbeste atat de clar despre cea de-a doua venire a Mantuitorului nostru, incat este imposibil sa nu te lasi purtat spre o profunda analiza interioara: oare eu sunt gata sa imi intalnesc Rascumparatorul?

Predicile lui Charles Spurgeon, desi ascultate cu nesat de mii de oameni in urma cu mai bine de 130 de ani, raman si astazi deosebit de actuale. Ele nu pot fi o dezamagire pentru nici un cautator sincer al adevarului.

CUPRINS

1. Iata, El vine pe nori!
2. Rasplata celor neprihaniti
3. Inaltarea si cea de-a doua venire
4. Judecata viitoare a tainelor umanitatii
5. Disciplina harului
6. Cum sa te pregatesti pentru revenirea Domnului
7. In asteptarea lui Hristos

Charles Haddon Spurgeon s-a nascut in 19 iunie 1834 in Kelvedon, Essex, Marea Britanie. In ziua de 6 ianuarie 1850, prins de o furtuna de zapada, tanarul Spurgeon se adaposteste intr-o capela metodista din Colchester, loc in care Sfanta Scriptura ii va sensibiliza inima.

Botezat in 3 mai al aceluiasi an, Spurgeon se va implica rapid in biserica, atat ca profesor de scoala duminicala cat si ca predicator. Din 1851, Spurgeon slujeste ca pastor al unei bisericute baptiste din Waterbeach, Cambridgeshire, iar apoi, la nici patru ani de la convertire si pe cand avea doar nouasprezece ani (in aprilie 1854), este chemat sa pastoreasca New Park Street Chapel, cea mai mare si mai cunoscuta comunitate baptista din Londra acelor vremuri.

Pana la moartea sa, in 1892, Charles H. Spurgeon a predicat peste 3.600 de predici si a publicat 49 de volume de comentarii bi-blice, ilustratii pentru predica, devotionale, imnuri, poezii si ziceri. La varsta de 22 de ani era deja cel mai cunoscut predicator al vremii.

In 1861 biserica se va muta in cea mai mare cladire destinata intrunirilor religioase din Marea Britanie a acelor zile si anume Metropolitan Tabernacle din Southwark, cladire care putea sa adune laolalta peste 5.000 de oameni pe banci si mai mult de 1.000 de persoane in picioare. Va predica in aceasta biserica de cateva ori pe saptamana pana la moartea sa, 32 de ani mai tarziu.

Nu a facut niciodata chemari la altar, publice, dar de fiecare data chema pe cei atinsi de Cuvantul lui Dumnezeu predicat duminica, sa il intalneasca la biroul sau, luni dimineata. Fara exceptie, in fiecare luni dimineata cineva venea la usa biroului. Se estimeaza ca, pe parcusul vietii, Charles Spurgeon a predicat la peste 10.000.000 de oameni. Mult mai multi au fost si continua sa fie atinsi de predicile sale publicate in mai multe limbi.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24076
Autor Charles H. Spurgeon
Editura Nu
Nr. pagini 200
Dimensiuni 13 x 20 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (1)

InstructivăComentariu de Timotei
Evaluare
N-am citit până acum vreo carte scrisă de Spurgeon și apoi să spun: "n-am învățat nimic din ea"

Cartea oferă material bogat atât predicatorilor care vor să trateze subiectul escstologiei, cât și credincioșilor care conștientizează că Acela căruia I se închină este aproape. (Postat pe 31.07.2021)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.