Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

100 de meditatii din inchisoare. O colectie de reflectii profunde asupra adevarurilor biblice

Richard Wurmbrand

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 23 puncte.
23,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 23 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

O CULEGERE DE REFLECTII PROFUNDE ASUPRA ADEVARURILOR BIBLICE

Richard Wurmbrand a avut mult timp de meditatie in timpul celor 14 ani petrecuti in inchisorile comuniste. El a reflectat asupra vietii sale, asupra lumii sale si, in special, asupra Creatorului sau. Tovarasii lui de inchisoare erau pastori, teologi si invatatori ai Bibliei. Ei isi impartaseau unii altora ideile, gandurile, invataturile pe care le descoperisera in Cuvantul lui Dumnezeu. Captivitatea pe care el a indurat-o cuprinde ani cu regim de carcera.
Desi privat de tovarasia umana o buna parte din detentie, el a continuat, in intimitate, comunicarea cu Dumnezeu. El a examinat in profunzime revelatia Bibliei si poruncile sale pentru viata crestina. "Meditatiile" sale din timpul acestori ani sunt provocatoare, uneori chiar tulburatoare. Ele sunt meditatiile unui om care a fost aproape de moarte dar care a stat aproape de Dumnezeu.
Dupa citirea cugetarilor sale, vei intelege Biblia intr-un mod cu totul diferit. Ii vei vedea pe semenii tai intr-o lumina noua. Chiar tu vei trai intr-un mod nou.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20211
Autor Richard Wurmbrand
Editura Nu
Nr. pagini 224
Dimensiuni 18 x 11 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (5)

Te pune pe ganduri!Comentariu de Magdalena
Evaluare
Din teroarea si ororile suferite de Richard Wurmbrand in inchisorile comuniste din Romania sa iasa o asa perla de carte! Este dovada relatiei lui autentice cu Dumnezeu, care i-a dat tarie sa iasa biruitor de acolo. Citind cartea, am ramas de multe ori pe ganduri si, omeneste vorbind, nu ai cum sa iti amintesti 100 de meditatii pe care le-ai avut in inchisoare, mai ales avand in vedere temele atat de diverse pe care le trateaza! Este, clar, o carte inspirata de Atotputernicul lui Iacov, care a fost mereu cu el! Slava Lui! (Postat pe 27.02.2021)
Evaluare carteComentariu de Cristi
Evaluare
Detin cartea... pastorul Wurmbrand abordeaza in ea diferite tematici intarite de diferite situatii din viata sa... foarte incurajatoare! (Postat pe 17.10.2018)
Comentariu de cerra_sella
Evaluare
vreau cartea!:) cand o faceti disponibila? :) BUN nu este NIMENI! Bun este UNUL SINGUR: DUMNEZEU!Wurmbrand a avut greseli cum TOTI avem... dar scrierile lui sunt deosebite si merita citite!!!Moise a omorat,s-a maniat pe popor si a spart legile Domnului,Noe s-a imbatat,Iacov si Ioan erau plini de sine(si totusi ucenicii Domnului), Petru si Pavel se maniau repede, Domnu a lucrat prin curva rahav.... si multe altele... Asa ca.... cine se crede BUN sa arunce primu cu piatra!;)Domnu mi-a aratat si mie la wurmbrand si la altii lucruri din cartile lor care nu sunt conform cu Scriptura,dar sunt in nr f mic! Pt cateva rele nu se merita sa pierzi restul meditatiilor! VREAU CARTEA! :) Momentan o am pe cea a cumnatului:) Fiti binecuvantati! (Postat pe 29.08.2009)
Comentariu de selina
Evaluare
pastorul Wurmbrand a fost salvat de la moarte in inchisoarea sanatoriu de la Targu Ocna de catre Valeriu Gafencu un mare traitor al credintei ortodoxe, un sfant al inchisorilor cum a fost denumit, care i-a cedat doza lui de streptomicina pentru a invinge boala TBC-ului. Dar se pare ca odata iesit din inchisoare acest pastor nu a mentionat nicaieri ca datorita lui Valeriu Gafencu este in viata. Nu vreau sa denigrez pe nimeni doar sa mentionez ca pacatul nerecunostintei ne loveste pe toti, mai mari sau mai mici si nu este un pacat de neluat in seama. (Postat pe 24.08.2009)
Comentariu de ANISIMOV TAMARA
Evaluare
Richard Wurmbrand cred si sunt sigura ca e un om , dintre cei mai deosebiti si scrierile lui sunt excelente pt. ca vin in urma experientelor deosebite avute cu Dumnezeu. (Postat pe 13.10.2006)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.