Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Alergarea dupa Dumnezeu

Tommy Tenney

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte.
15,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii


Alergarile pline de pasiune ale celor care L-au cautat pe Dumnezeu pot fi vazute de-a lungul istoriei, de la Moise - balbaitul, David - cantaretul si Pavel - predicatorul itinerant, pana la contemporani asemenea lui A. W. Tozer, Leonard Ravenhill si nenumarati altii, care au avut o legatura comuna: o foame profunda de a-L cunoaste pe Domnul. Ei sunt oamenii pe care neinduplecarea si pasiunea lor de a-L urma pe Hristos i-au facut sa para nebuni in ochii altora. Adauga si numele tau la aceasta lista, fiind unul care il cauta pe Dumnezeu.

"Vreau sa va avertizez, aceasta carte este una periculoasa. Daca sunteti comozi si va complaceti in starea in care sunteti, nici macar sa nu-i deschideti paginile!"
Cindy Jacobs
"Alergarea dupa Dumnezeu nu este o carte pentru cei slabi de inger, ci pentru cei care sunt gata sa moara in alergarea lor dupa Dumnezeu."
Ken Gott
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20113
Autor Tommy Tenney
Editura Nu
Nr. pagini 212
Dimensiuni 20,5 x 14,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (4)

Comentariu de Nastasia
Evaluare
Are un pret ff acceptabil si un mesaj ff bun..cineva mi-a imprumutat-o si dupa ce am citit-o am decis sa mi-o cumpar si eu..merita! (Postat pe 30.01.2011)
Comentariu de Pomana Robert
Evaluare
Cartea aceasta nu este doar o carte ci este o carte vie, care produce foame spirituala ininimile fiecarui om care tanjeste dupa mai mult din El , citind aceasta carte il intelg pe pavel d c spunea filipeni 3:7_12 Domnul sa ne ajute sa ne luam privirea d pe lucrurile trecatoare si sa ni le pironim spre cele vesnice... (Postat pe 20.02.2007)
Comentariu de Pavel Greucean
Evaluare
Alergarea dupa Dumnezeu nu este o carte oarecare. O vad mai degraba ca unmanual de instruire practica pentru acei ce cauta in modul cel mai sincerfata lui Dumnezeu, partasia sfanta cu Creatorul lor. Autorul, Tommy Tenney,nu scrie o carte... el ne vorbeste despre cum s-a intalnit cu Dumnezeu, sicum experienta acesta l-a marcat atat de profund, Incat a devenit un"alergator spre Dumnezeu". Citind cartea acesta, am invatat sa-mi dezvoltrelatia personala cu Dumnezeu si sa alerg cu mai multa dedicare pe caleaspre El. Cand veti citi si voi cartea, veti observa desigur diferenta intre"a merge" si "a alerga" spre Dumnezeu! (Postat pe 10.02.2007)
Comentariu de Mirela
Evaluare
Este o carte interesanta (Postat pe 06.04.2006)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.