Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

 
 
 

Un mister tulburator

Francine Rivers

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte.
39,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Acest roman a mai fost publicat intr-o editie purtand titlul "Ultimul devorator de pacate".

In cautarea propriei rascumparari, Cadi Forbes -- fetita de zece ani -- descopera misterul teribil ce mistuia comunitatea de imigranti irlandezi de la poalele muntilor Appalachi. La inmormantarea bunicii ei dragi, surprinde pentru o clipa privirea sfasietoare a "devoratorului de pacate-- care, conform unei vechi legende, venea sa manance o paine si sa bea un pahar cu vin, luand astfel asupra sa pacatele defunctului.
Cu toate ca stie prea bine ca ii este interzis sa-l priveasca (si cu atat mai mult sa-l caute), dorinta ei disperata de a scapa de povara ce o apasa zi si noapte, considerandu-se vinovata de moartea surorii ei, o determina sa-l afle cu orice pret pe barbatul acela care poate s-o elibereze de pacat… pacatul care ii rapise dragostea mamei si o facuse sa-si doreasca sa fuga de viata aceasta si teribila ei judecata.
Insistenta ei deschide rani vechi si dezgroapa secrete tulburatoare, bulversand linistea satului din creierii muntilor, dar nu fara rost. Caci cautarile ei o conduc spre singura modalitate eficienta de a obtine rascumpararea si spre singurul Om care o poate elibera de povara.

Romanul a fost premiat cu aur si ecranizat in 2007.

Francine Rivers si-a inceput cariera literara la Universitatea din Nevada, Reno. A publicat peste douazeci de romane inspirationale, de dragoste si istorice -- toate bestselleruri -- care au castigat sau au fost nominalizate la importante premii in domeniu. Datorita succesului dobandit, a castigat deopotriva admiratia scriitorilor si loialitatea cititorilor. Tiparite in peste douazeci de limbi, romanele sale au devenit best
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 23271
Autor Francine Rivers
Editura Nu
Nr. pagini 320
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum N/A
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (8)

O carte care il slaveste pe Dumnezeu prin fiecare cuvant!Comentariu de Peter
Evaluare
Aceasta carte de la inceput pana la final proclama maretia lui Dumnezeu. Efectiv m-am umplut de bucurie si de har si de o dorinta mai fierbinte de a-l lauda pe Dumnezeu. Cred ca e prima carte pe care o citec si care il proclama pe Dumnezeu suveran de la inceput pana la sfarit. Ce mare har ca nu mai e nevoie de un ispasitor pentru pacatele noastre, ca a venit Isus si le-a rascumparat pe toate la Golgota! (Postat pe 01.03.2019)
CreștinăComentariu de Maria
Evaluare
Cea mai creștină carte a acestei autoare, dintre cele citite de min, evident. Chiar dacă nu m-a prins de la primele pagini, mi-a plăcut nespus de mult. (Postat pe 29.07.2018)
"Un mister tulburator" sau "Ultimul devorator de pacate"Comentariu de Georgiana
Evaluare
O carte pe care orice iubitor de roman si-ar dori s-o aiba in biblioteca personala. As mai citi-o de sute de ori, pentru toata emotia si misterul pe care autoarea reuseste sa le transmita cititorului, facandu-l sa traiasca alaturi de Cadi clipe de neuitat. Un roman in care putem vedea ce inseamna vinovatia si povara pacatelor, dar mai presus de toate cat valoreaza eliberarea primita in urma iertarii prin dragoste neconditionata. (Postat pe 09.09.2017)
Ultimul devorator de pacateComentariu de Simona
Evaluare
Din descriere pare sa fie aceeasi carte "Ultimul devorator de păcate " (Postat pe 22.08.2017)
Comentariu de veronica
Evaluare
am observat si eu diferenta dintre pret si numarul paginilor,dar este acelasi lucru cu ultimul devorator de pacate,care mie mi-a placut foarte mult (Postat pe 07.02.2014)
Comentariu de Hategan Ana-Maria
Evaluare
Cum de un mister tulburator are 320 de pagini si ii mai scump decat ultimul devorator de pacate care are 370 de pagini?? (Postat pe 11.01.2014)
Comentariu de Ariana
Evaluare
Ba da..si eu mi-am comandat-o si ii exact acelasi lucru... (Postat pe 15.06.2013)
Comentariu de Cristina
Evaluare
Cartea nu prezintă același subiect ca si in devoratorul de pacate ? (Postat pe 03.06.2013)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.