Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Triumful Crucii

Florence M. Kingsley

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 13 puncte.
13,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 13 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Ca si Titus — un camarad al crucii si Stefan — un soldat al crucii, Triumful Crucii prezinta istoria extraordinara a perioadei imediat urmatoare rastignirii Domnului Isus, culminand cu evenimentul groaznic al distrugerii Ierusalimului. In mijlocul necazului si urgiei, in vietile celor care L-au recunoscut pe Hristos ca adevaratul Mesia, speranta si fericirea inving groaza si frica, aducandu-le lumina si bucurie in inima

* * *

Triumful Crucii va va duce intr-o calatorie de neuitat in istoria Israelului. Incepand cu saptesprezece ani dupa rastignirea si invierea Domnului Isus Hristos, drama culmineaza cu evenimentul devastator al distrugerii Ierusalimului. Unsprezece mii de oameni si-au pierdut viata in timpul asediului si o suta de mii au fost luati prizonieri.
Evreii L-au asteptat pe Mesia sa se instaleze la Ierusalim, pe tronul unei imparatii pamantesti de unde sa apere interesele lor firesti. Au fost dezamagiti si n-au reusit sa inteleaga ca Hristos domneste mai presus de orice stapanire, de orice putere si de orice nume din veacul acesta si din cel viitor. Care sunt asteptarile noastre cu privire la a doua venire a lui Hristos? Sunt asemanatoare cu ale evreilor de odinioara sau ne pregatim cu adevarat pentru cel mai glorios eveniment din istoria omenirii, care pentru multi va fi mai tragic decat cel de atunci?

* * *

In lumea noastra corupta, plina de o literatura care portretizeaza laudativ toate formele de stricaciune si de rau, aparitia unor carti care ne infatiseaza personaje nobile, tineri si tinere, barbati si femei de caracter, cu actiuni pline de noblete, ne vine ca o briza de aer proaspat, ca o zi insorita de primavara, plina de viata noua si de frumusete.
Tineretul de astazi si intreaga noastra societate are nevoie de modele d ferite, are nevoie de o literatura care infatiseaza personaje pline de puritate morala, care inving raul prin bine, care stralucesc chiar si in saracie si in tragedie, care pretuiesc corectitudinea, adevarul si puritatea mai mult chiar decat viata.
Colectia Carti Rare ne aduce aceasta frumusete din epoci trecute si din medii sociale modelate de Biblie, adica de Cuvantul lui Dumnezeu.
Salutam cu entuziasm aceasta colectie si o recomandam cu cea mai mare caldura.

Prof. Dr. Iosif Ton
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20675
Autor Florence M. Kingsley
Editura Nu
Nr. pagini 252
Dimensiuni 14,7 x 20,7 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum N/A
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (1)

Comentariu de sabina
Evaluare
e foarte fruomosa (Postat pe 03.02.2009)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.