Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Un Crăciun de neuitat

Julie Klassen

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 37 puncte.
37,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 37 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Vino să petreci un Crăciun de neuitat alături de cei din Ivy Hill, unde speranța divină,

Puterea prieteniei și fiorii iubirii îi înfășoară pe toți aceia care își deschid inima…

Richard Brockwell, fiul cel mic al celei mai de seamă familii din Ivy Hill, nu și-a mai petrecut Crăciunul acasă de ani de zile. Preferă să locuiască la reședința din Londra a familiei, cât mai departe de toți cei din neamul Brockwell, de secretele de demult ale familiei care îl bântuiesc încă și de nălucile propriilor greșeli din adolescență. Însă mama lui îl amenință că nu are să-i mai finanțeze stilul lui libertin de viață dacă nu are de gând să vină acasă de Crăciun. Întrucât nu are de ales, Richard pornește spre Ivy Hill, plănuind însă ca, imediat după sărbători, să se întoarcă, cu prima trăsură, la viața lui de holtei fără griji din Londra.

Însă Crăciunul la țară își are surprizele sale, printre care se numără întâlnirea cu un ofran, ucenic într-o tipografie, revederea primei iubite, pe care a dezamăgit-o profund, cu ani în urmă, și întâlnirea cu Arabella Awdry, o domnișoară mult mai încântătoare decât și-o amintea Richard … dar și mai determinată să n-aibă nimic de-a face cu el.

Oare magia Crăciunului petrecut în Ivy Hill, cu farmecul său bucolic, cu mănunchiurile de vâsc ce evocă săruturi candide, cu veselia colindelor și speranța divină, va putea să aprindă și inima lui … dar și pe a ei?

Julie Klassen este o romancieră de origine americană căreia îi place să scrie despre poveștile romantice din epoca pre-victoriană. Mai multe dintre romanele ei au fost distinse cu bine-cunoscutul premiu Christy. Aprecierile pentru lucrările ei i-au adus și alte premii literare, dintre care amintim Minnesota Book Award, Midwest Book Award și Christian Retailing’s BEST Award.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 28386
Autor Julie Klassen
Editura Casa Cartii
Nr. pagini 240
Dimensiuni 14 x 20,5 cm
Anul publicarii 2022
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-732-227-9

Comentarii

Comentarii (1)

RecomandComentariu de Anca
Evaluare
Este un roman de citit perfect pentru o zi de iarna. Se "digera" usor, nu poti lasa cartea din mana pana nu o termini de citit toata. Personajele sunt alese perfect, iar circumstantele in care sunt puse ne aduc si noua anumite invataturi. Merita citit! (Postat pe 06.01.2023)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.