REDUCERE 10% in perioada 3-31 Dec. 2018 !!!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Totul pentru inima ei. Seria "Plantatia Belle Meade" – 3

Tamera Alexander

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 33 puncte.

Pret normal: 37,00 Lei

33,30 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 33 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Uniți de o tragedie care le-a marcat viețile, un fost împătimit al jocurilor de noroc din ținutul Colorado și o distinsă domniță din Sud, hotărâți să scape din chingile rigoriste ale societății vremii lor, trebuie să-și unească forțele pentru a-și vedea dorința împlinită ­- dacă nu cumva adevărul dat în vileag va reuși să-i despartă unul de altul.

Sylas Rutledge, proaspătul patron al Căii Ferate ce leagă Nordul de Est, își investește agoniseala de o viață în noua sa afacere, în parte pentru a închide gura potrivnicilor, dar mai ales pentru a reabilita reputația tatălui său. Însă reușita lui Sylas depinde de un singur om – generalul William Giles Harding, proprietarul vestitei plantații Belle Meade din Nashville. Însă generalul este un om rafinat și interesat de caii pursânge, pe când Sy Rutledge e un bărbat mai din topor, priceput în afacerile cu vite.

Sy are nevoie de ajutorul cuiva pentru a pătrunde în lumea bună din Nashville, iar când o întâlnește pe Alexandra Jamison, e convins că și-a găsit tutorele. Dar el află curând că, tocmai în accidentul de tren pentru care este învinuit bătrânul Rutlege, Alexandra și-a pierdut logodnicul și i s-au spulberat visele.

Refuzând o căsătorie aranjată de tatăl ei, Alexandra își urmează pasiunea de a preda la Universitatea Fisk, prima universitate pentru foștii sclavi de pe teritoriul Statelor Unite. Însă nici familia ei, și nici comunitatea din Nashville nu o susțin, și Alexandra este curând repudiată și de una și de alta.

Prin relațiile pe care fiecare le are cu casa Harding, Alexandra și Sy ajung să se împrietenească. Și în ciuda primelor sale impresii, Alexandra începe treptat să îl respecte, ba chiar să țină la tânărul acesta. Dar cum ar putea să nutrească asemenea simțăminte când inima ei aparține încă altuia?

Sylas Rutledge e dispus să riște totul pentru a o cuceri pe femeia pe care o iubește. Însă nu știe că există și riscul să o piardă pentru totdeauna.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25516
Autor Tamera Alexander
Editura Casa Cartii
Nr. pagini 340
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2018
Seria Plantatia Belle Meade
Volum 3
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-732-105-0

Comentarii

Comentarii (2)

EvaluareComentariu de Ligia
Evaluare
Un roman despre risc, invingerea fricii, iubire, impletirea durerii cu bucuria. (Postat pe 16.12.2018)
FrumoasăComentariu de Maria
Evaluare
Dacă iubești caii și oamenii, sigur vei iubi și această carte, inspirată din realitate, parțial. Iubirea față de animale, față de o plantație lăsată moștenire și față de persoana iubită, îl pot face pe om să treacă peste orice, să facă tot posibilul pentru a păstra ceea ce iubește. De citit! (Postat pe 02.11.2018)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.