Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 
Nou

Timp cu familia: Cum le vorbim copiilor în cele cinci limbaje ale iubirii

Gary Chapman, Jen Mickelborough

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 42 puncte.
Browse
42,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 42 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Ești un părinte devotat și îți iubești copilul. Însă oricât de mult te-ai strădui să i-o arăți, uneori pur și simplu nu-i intri în voie și ai de-a face cu un omuleț morocănos, plictisit și încăpățânat. Recunoști scenariul?

După ce le-au ținut piept propriilor prichindei hotărâți să-și manifeste sinele dificil, concluzia lui Gary Chapman și a lui Jen Mickelborough a venit de la sine: „Poate că nu-i iubim așa cum au ei nevoie!“ Bazat pe experiențele lor personale, ghidul Timp cu familia te învață cum să-ți manifești iubirea față de copilul tău prin activități diverse, creative și amuzante.

Dacă nu știi ce să faci într-o zi ploioasă, dacă se apropie weekendul și ești în căutare de idei distractive, dacă urmează o sărbătoare și vrei să-l implici pe cel mic în febra pregătirilor, ai la îndemână o mulțime de sugestii care nu doar că-i vor aduce bucurie micuțului tău, ci îl vor și face să se simtă iubit.

Această carte este o sursă de idei pentru activități cu întreaga familie, fiecare dintre ele conținând mijloace de exprimare a tuturor celor cinci limbaje ale iubirii.

Jen Mickelborough

Cu toții știm că una dintre cele mai profunde nevoi emoționale ale micuților e să se simtă iubiți. Îmi place să-mi imaginez că în fiecare copil există un „rezervor emoțional“. Câtă vreme e plin, copiii au o dezvoltare emoțională sănătoasă. Dar dacă se golește, vor fi afectați emoțional și, cel mai probabil, în adolescență vor ajunge să caute iubire altundeva, și nu mereu în locurile potrivite.

Gary Chapman

GARY CHAPMAN este unul dintre cei mai renumiţi consilieri din lume pe probleme de familie. Deţine o diplomă de licenţă şi una de master în antropologie, obţinute la Wheaton College şi Wake Forest University. A susţinut un doctorat la Southwestern Baptist Theological Seminary şi a absolvit o serie de cursuri postuniversitare la University of North Carolina şi la Duke University.

De aproape 50 de ani, susţine în faţa unui larg auditoriu conferinţe pe teme de mariaj şi de educaţie a copiilor şi oferă consiliere pentru cupluri în ședințe private. A publicat zeci de cărţi, faimoase fiind cele din seria „Cele cinci limbaje“, care au devenit bestsellere și au fost extinse ca tematică, nu doar pentru cupluri, ci şi pentru persoane singure, adolescenţi, copii şi părinţi.

Este realizatorul unei emisiuni radiofonice intitulate A Love Language Minute şi gazda unui program de sâmbăta dimineaţa cunoscut sub numele de Building Relationships with Dr. Gary Chapman, ambele fiind difuzate prin intermediul a peste 400 de posturi de radio din SUA. Este pastor asociat în cadrul Calvary Baptist Church Winston-Salem, Carolina de Nord. El şi soţia sa, Karolyn, sunt căsătoriţi de mai bine de 60 de ani şi au doi copii.

JEN MICKELBOROUGH este artistă și are studioul în Sheffield, Anglia. Creațiile ei redau coloristic frumusețea naturii și a lumii. Este căsătorită și are doi copii. Pentru mai multe informații, accesează jenmick.com

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 30462
Autor Gary Chapman, Jen Mickelborough
Editura Curtea Veche
Nr. pagini 144
Dimensiuni 14 x 15 cm
Anul publicarii 2024
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-44-1680-3

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.