Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Puterea neclintită a credinței. Seria "Cărările speranței". Vol. 2

Janette Oke, Laurel Oke Logan

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 47 puncte.
47,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 47 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Ce multe s-au schimbat! Lillian Walsh și-a depășit cu mult limitele pe care credea că le are și s-a dovedit mai curajoasă ca o leoaică. Ea și sora ei, Grace, pe care a regăsit-o de curând, au reușit să plaseze în familii bune din Canada trei dintre copiii orfani sosiți din Anglia și sunt pregătite pentru plasarea a încă doi copii, după sărbătoarea Anului Nou, însă atunci primesc vestea dramatică.
O jumătate de adevăr de care surorile s-au folosit pentru a-i proteja pe unii dintre orfani a dus la formularea unei plângeri oficiale împotriva lor și a unei scrisori prin care li se revocă dreptul de a-și administra propria casă de copii.
În plus, Walter, tânărul care i-a câștigat lui Lillian inima, părăsește ținutul, din cauza serviciului său în domeniul industriei petroliere, fără să-i lase vreo speranță cu privire la viitorul lor împreună, ceea ce adâncește și mai mult starea de confuzie și singurătate a lui Lillian.
Pentru că tot mai mulți copii sosiți din Anglia au nevoie de familii iubitoare, Lillian și Grace trebuie să recurgă la fiecare dram de ingeniozitate pentru a-și menține misiunea pe linia de plutire. Însă când informații nebănuite din trecut încep să iasă la lumină și când un nou val de copii imigranți ajung la ele prin niște circumstanțe suspicioase, surorile trebuie să decidă care sunt lucrurile pentru care merită să lupte și ce anume este mai bine să lase în mâinile lui Dumnezeu.

Janette Oke este celebră pentru cărțile creștine pe care le-a publicat de-a lungul anilor. Romanele ei s-au vândut în mai bine de 30 de milioane de exemplare. Este laureata mai multor premii literare.
Multe dintre cărțile ei au fost traduse în limba română.

Laurel Oke Logan a scris mai multe cărți, dintre care amintim biografia mamei sale, intitulată Janette Oke. A Heart for the Prairie, dar și – împreună cu mama sa – romanul Dana’s Valley și seria Întoarcere în Vestul canadian.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 28422
Autor Janette Oke, Laurel Oke Logan
Editura Casa Cartii
Nr. pagini 340
Dimensiuni 14 x 20,5 cm
Anul publicarii 2023
Seria Cărările speranței
Volum 2
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-732-225-5

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.