Bine ai venit pe KERIGMA.ro!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 
Nou

Poftele. De ce fac ceea ce nu vreau sa fac?

Marjorie Cole

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 24 puncte.
24,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 24 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Oare echilibrul, auto-controlul, disciplina, dietele sau o măsură mai mare de credință pot controla poftele care par să-mi conducă viața? Cu toții știm ce sunt poftele, indiferent că este vorba despre mâncare, consum de substanțe, relații sau obiceiuri. Pofta se definește ca o dorință puternică de a avea ceva, de a porunci, de a forța, prin înșelăciune. Suntem cu inima împărțită între indulgență de sine și autocontrol și de multe ori ne trăim viața încercând să ne lăsăm de ceva la care aparent nu putem renunța.

Libertatea față de eșecul și disfuncționalitatea induse de dependențe începe din locul cunoașterii adevărului referitor la „cine suntem”. Această carte ne conduce în contextul mai profund al războiului spiritual, dincolo de stratul de suprafață al dependențelor, al strategiilor tipice care presupun „să faci mai mult” și al metodelor de ajutorare personală care presupun să „te străduiești mai tare”. Ea expune minciunile pe care le credem și modul de operare al programării demonice care ne controlează sufletele. Cartea ne oferă o privire biblică, în adâncime, asupra luptei spirituale care se dă în noi și care face ca eliberarea să fie o parte reală a vindecării și restaurării noastre.

Marjorie Cole, fondatoarea Life Recovery, a activat ca învățătoare și consilieră în domeniul consilierii și al vindecării mai mult de 30 de ani. Ea a absolvit masteratul în consiliere psihologică și dependențe chimice. Fiind un învățător excelent al Bibliei și vorbitor în cadrul multor conferințe, ea a călătorit atât pe plan național, cât și internațional și a ajutat mii de oameni să aplice principii scripturale în viața lor, conducându-i la adevăr și la adevărata eliberare în Hristos.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25301
Autor Marjorie Cole
Editura Alfa Omega Publishing
Nr. pagini 216
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
An aparitie 2018
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Tip coperta flexibila
Mod legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-8720-72-2

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.