Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 
Nou

Pași esențiali pe calea creșterii spirituale

R. A. Torrey

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte.
Browse
39,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cartea de față reunește trei lucrări de-ale lui R.A. Torrey, anume: How to Pray (1900), How to Study the Bible for Greatest Profit (1896) și o sinteză a lucrării How to Bring Men to Christ (1893). În mod evident, pașii esențiali pe calea creșterii spirituale sunt rugăciunea, studiul Bibliei si mărturisirea Evangheliei.
Aproape la frecare pagină a cărții, cititorul va descoperi diagnostice clare și necruțătoare ale derivei creștinilor, încurajări în vederea căutării trezirii spirituale, apeluri ferme la seriozitate duhovnicească. Ele sunt tot atâtea mărgăritare de spiritualitate, care strălucesc de o lumină cerească. lată câteva dintre ele:

„Ce pâraie mici de îndurare și har cunoaștem cei mai mulți dintre noi, când am putea cunoaște râuri care se revarsă peste maluri!"

„Dacă întâlniți ceva ce oamenii numesc trezire, și nu există o convingere de păcat, puteți ști imediat că aceea nu este o trezire.”

„O jumătate de kilogram de carne de vită bine mestecată, digerată și asimilată va da mai multă putere decât tone de carne de vită la care doar te uiți; și un singur verset din Scriptură mestecat, digerat și asimilat va da mai multă putere decât capitole întregi doar frunzărite."

„Oamenii au vâzut adevärul, dar nu l-au urmat, iar acum acesta a dispărut."

Reuben Archer Torrey (1856-1928) a studiat teologie la Yale (Statele Unite), Leipzig și Erlangen (Germania). A participat la campaniile evangelistice ale lui Dwight L. Moody și a pästorit biserica acestuia (Moody Church, din Chicago). În 1912, Torrey fondează Moody Bible Institute din Chicago. A scris un număr important de lucrări de spiritualitate și a susținut predicarea sfinteniei, specifică Convenției Keswick.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 28104
Autor R. A. Torrey
Editura Casa Cartii
Nr. pagini 260
Dimensiuni 14,5 x 20 cm
Anul publicarii 2022
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-732-214-9

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.