Bine ai venit pe KERIGMA.ro!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Jocul ingerilor. Seria I

Karen Kingsbury

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 42 puncte.
42,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 42 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Fiecare calatorie incepe cu un prim pas.

În drumul său către celebritate, jucătorul de baseball Tyler Ames a pierdut toți oamenii dragi din jurul său. Dar când suferă o accidentare ce-i pune capăt carierei, el nu se poate gândi decât la a-și recăpăta viața simplă și frumoasă de altădată.

O serie de mici miracole îl conduc pe Tyler către un post de îngrijitor la un azil de bătrâni unde leagă o prietenie cu Virginia Hutcheson, o femeie în vârstă care suferă de Alzheimer, dar care în mod ciudat s-ar putea să aibă răspunsurile pe care Tyler le caută cu disperare.

Karen Kingsbury este povestitoarea inspiratoare favorită a Americii, cu peste douăzeci și cinci de milioane de exemplare vândute din volumele sale premiate. Ultimele douăsprezece cărți ale sale au fost situate în topul listelor de bestselleruri și multe dintre romanele scrise de ea au fost ecranizate sau sunt în atenția Hallmark Films și a altor case de producție a filmelor.

„Cu toate că sunt creștin de 35 de ani, nu m-am gândit niciodată atât de mult la îngeri. Cu siguranță că o voi face de acum înainte!” - Ginny

„Am citit majoritatea cărților scrise de Karen Kingsbury, dar aceasta este cea mai bună. Am fost prinsă de poveste încă de la prima pagină. Am citit-o pe toată în 6 ore. Am plâns în multe momente ale poveștii și am fost impresionată de mesajul puternic – Nu trebuie să fim perfecți pentru că aceasta este treaba lui Dumnezeu.” - Britany Just

Karen Kingsbury s-a născut în Fairfax, Virginia, Statele Unite ale Americii. În 1986 a absolvit jurnalismul la Cal State University Northridge, imediat începând să lucreze pentru Los Angeles Times ca jurnalist sportiv.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25218
Autor Karen Kingsbury
Editura Act si Politon
Nr. pagini 384
Dimensiuni 13 x 20 cm
An aparitie 2017
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Tip coperta flexibila
Mod legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-913-270-8

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.