Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 
Nou

Comorile naufragiaților

Julie Klassen

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 55 puncte.
Browse
55,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 55 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Lăsată să plutească în derivă pe valurile sorții de moartea timpurie a părinților ei și cu sufletul sfâșiat de întrebări fără răspuns, Laura Callaway locuiește acum cu unchiul ei și cu soția nesuferită a acestuia, în nordul comitatului Cornwall. Aici se simte ca un naufragiat, privită mereu ca o venetică, cu toate că tânjește atât de mult să se integreze.

În timp ce prădalnicii caută bunuri de valoare pe coasta veșnic măturată de vânturi a Cornwalului — cunoscută pentru multele naufragii care au loc aici și pentru prea puținii supraviețuitori ai acestora — Laura caută indicii despre victime ca să poată să le scrie rudelor lor cele mai apropiate și să poată astfel să înapoieze proprietarilor de drept bunurile găsite. Când un bărbat este aruncat de val pe plajă, în urma unui naufragiu, Laura acționează în grabă pentru a-l apăra de un hoțoman localnic care voia să-i facă de petrecanie.

În vreme ce Laura, ajutată de o vecină, are grijă de supraviețuitor, observă că acesta poartă pe trup niște răni tare ciudate și, deși vorbește într-o engleză îngrijită, rod al unei educații alese, are un accent aparte. Valurile aduc la mal și alte indicii, iar Laura ajunge repede să își dea seama că omul nu este cine pare a fi. În ciuda dovezilor care-l incriminează, bărbatul misterios se poate să fie singura ei șansă să afle adevărul cu privire la soarta părinților ei. Sub amenințarea primejdiei din toate părțile și trebuind să recunoască atracția care prinde contur între ei, va reuși Laura să-și găsească vreodată răspunsurile pe care le caută cu îndârjire?

Julie Klassen este o romancieră de origine americană căreia îi place să scrie despre poveștile romantice din epoca pre‑victoriană. Mai multe dintre romanele ei au fost distinse cu bine-cunoscutul premiu Christy. Aprecierile pentru lucrările ei i-au adus și alte premii literare, dintre care amintim Minnesota Book Award, Midwest Book Award și Christian Retailing’s BEST.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 29754
Autor Julie Klassen
Editura Casa Cartii
Nr. pagini 352
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2023
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN ISBN 978-606-732-231-6

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.