Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Bărbierul care voia să se roage

R. C. Sproul

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 55 puncte.
55,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 55 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cartea este full color, cartonata si cusuta, infoliata sidefat, toate acestea facand-o un cadou extraordinar pentru orice copil.

Încerc sa ma rog în fiecare seara, dar uneori am impresia ca rugaciunile mele nu se ridica mai departe de tavan. Stiu ca dumneavoastra va rugati ore întregi în fiecare zi. Probabil ca nu exista nimeni care sa stie sa se roage mai bine decât dumneavoastra. Dr. Luther, credeti ca m-ati putea ajuta sa învata sa ma rog mai bine?

Iata o carte pe care ar trebui sa o daruim copiilor de toate vârstele si care e bine sa se gaseasca în bibliotecile din toate casele. În aceasta noua poveste, ancorata în realitatea istorica, reputatul R.C Sproul reuseste din nou sa capteze atentia copiilor în jurul uneia dintre mai importante practici crestine: rugaciunea.

Prin cuvinte frumos mestesugite si ilustratii de-o  finete si de o atentie la detalii impresionante, R.C Sproul ne face cunostinta cu Maestrul Peter, un barbier priceput care primeste vizita, chiar la ora închiderii, a unui om cautat peste tot în imperiu: dr. Martin Luther. Desi l-ar fi putut preda autoritatilor si astfel sa câstige o multime de bani ca recompensa, barbierul decide sa îl întrebe simplu si direct: „Cum ma pot ruga mai bine?”

Marele reformator îl va învata pe barbier o metoda simpla, una care are la baza rugaciunea „Tatal nostru”, „Cele zece porunci”  si „Crezul Apostolic”. La  finalul cartii, copiii si adultii deopotriva, vor gasi aceste trei texte, recomandate de dr. Luther pentru a începe o viata de rugaciune profunda.

R. C. Sproul (1939–2017) a slujit biserica în calitate de profesor de seminar, pastor şi autor a peste nouăzeci de cărţi. A fost fondatorul şi directorul organizaţiei Ligonier Ministries, iar învăţătura lui putea fi urmărită în cadrul programului de radio Renewing Your Mind, difuzat în fiecare zi de peste trei sute de posturi de radio din Statele Unite şi din alte peste cincizeci de ţări.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 28274
Autor R. C. Sproul
Editura Gramma
Nr. pagini 36
Dimensiuni 20,5 x 26,5 cm
Anul publicarii 2022
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta rigida
Legare coasere
Limba Romana
ISBN 9786068987910

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.