Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!


Integrity’s Worship. Vol. 2. A total worship experience

Various Artists

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte.
38,50 Lei

Disponibilitate: In stoc

puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele

Recomanda pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).



2 CD + 1 DVD

Integrity’s iWORSHIP CD Vol. 2 contains 36 songs and follows its gold-certified predecessor, which was released last October. This new double album includes songs such as "Here I Am To Worship," "Love of God," "Shout To The North," "The Potter’s Hand" and "God Will Make A Way."
Featured artists include MercyMe, Darlene Zschech, Don Moen and Delirious?. The product also contains a free bonus DVD for a limited time.

Track Listings
1. Rise Up And Praise Him - Paul Baloche
2. Only A God Like You - Tommy Walker
3. Here I Am To Worship - Jonathan Noel
4. Come Thou Fount - Bob Fitts
5. You are My King - Candi Pearson
6. God Will Make A Way - Don Moen
7. Jesus You Are - Paul and Rita Baloche
8. I Will Not Forget You - Paul and Rita Baloche
9. I Love You Lord - Caitlin Evanson
10. Worthy Is The Lamb Medley - Travis Cottrell and Angela Cruz
11. The Potter’s Hand - Darlene Zschech
12. I Will Celebrate - Maranatha! Worship Team
13. BONUS: Save Us - Dave Lubben
14. In That Day - Paul Baloche
15. Freedom - Darrell Evans
16. Lord Most High - Ross Parsley
17. Power Of Your Love - Chelsea Somma
18. Jesus You’re Beautiful - Sara Groves
19. Shout To The North – Delirious?
20. Arise King Of Kings - Eoghan Heaslip
21. Meet With Me - Paul Baloche
22. Better Than Life - Lakewood Church
23. I Give You My Heart - Darlene Zschech
24. Love Of God – MercyMe
25. I Worship You Almighty God - Lisa Glasgow
26. BONUS: I’m Amazed - Marshall Hall
27. You Are Good - Israel Houghton and New Breed
28. I Will - SONICflood
29. Rock Of Ages - Maranatha! Worship Team
30. Jesus Lover Of My Soul - Darlene Zschech
31. There Is None Like You - Lenny LeBlanc
32. How Great Is Your Love - MercyMe
33. Lord Have Mercy - Eoghan Heaslip
34. BONUS: She Must and Shall Go Free - Derek Webb
35. Come Just As You Are - Chelsea Somma
36. Ancient Words - Robin Mark
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60882
Artist Various Artists
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A


Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.