KERIGMA.ro - Mesajul care conteaza

cauta
 
 
   
Lista autori [A-Z]
Toate titlurile
Titluri KERIGMA
Titluri KERIGMA Beletristic
PROMOTII
Agende / Jurnale
antiOcultism / Razboi spiritual
Apologetica
Barbati
Biografii / Autobiografii / Memorii / Marturii
Biserica
Casatorie / Familie
Colectia "A trai ca protagonisti"
Colectia "Carti Rare"
Colectia "Cum sa cultivam"
Colectia "Cum sa infruntam"
Colectia "Note de psihologie"
Colectia "Vitamine zilnice pentru suflet"
Comentarii / Studii biblice
Consiliere / Psihologie
Copii / Resurse pt. lucrarea cu copiii
Cursuri biblice - Tematica diversa
Cuvinte incrucisate
Devotional
Dictionare / Enciclopedii / Concordante / Interlineare
Educatie
Eseuri / Meditatii / Cugetari
Etica / Filosofie
Evanghelizare / Misiune / Islam
Femei
Finante / Afaceri
Imnuri
Inchinare
Istorie a Bisericii / Pagini documentare / Israel
Lideri / Invatatori / Conducere
Lucrari teologice
Muzica
Parinti
Poezie
Predici / Schite de predici / Exegeza / Homiletica
Probleme contemporane
Profetie / Viitor / Escatologie
Relatii / Formare / Comunicare / Motivational
Resurse pt. studiul biblic
Reviste / Rebus
Romane / Povestiri NOU! - O dragoste mai adanca decat marea
Sanatate / Alimentatie
Sexualitate / Antipornografie
Stiinta / Creatie
Tineri / Adolescenta
Viata crestina

E • PUBLICITATE • PUBLICITA
S • FOCUS • FOCUS • FOCUS •
- KERIGMA.ro | Biblii, literatura si muzica crestine, cadouri, video/dvd, predici...
  detalii


    

In subcategoria:

Dimensiuni:
Nr. pag.:
Cod: 21457
Nedisponibil

Pret: 0 RON
Pret: 0.00 EURO
Pret: 0.00 USD
Cantitate:  

  Doresc sa ma abonez la newsletter-ul KERIGMA.ro                      Recomanda unui prieten
  evaluare produs
Media evaluarii acestui produs de catre vizitatorii KERIGMA.ro: 5.6 (134 evaluari)

Evalueaza si tu acest produs.
 Excelent  Foarte bun  Bun  Satisfacator  Nesatisfacator

Introdu codul de mai sus.
  opinii cu privire la acest produs
       nelu mihai28.07.2007 | 21:30:56       
am visat sa termin o scoala teologica in bucuresti dar fratele dan ma facut sa ma gandesc serios daca merita sa fiu invatat de astfel de oameni care au colaborat cu securitatea.cinste si mult respect pt.daniel mitrofan
       Vicki Sasu28.08.2007 | 08:00:51       
Asa cum scrie si in prezentarea cartii, am citit-o cu lacrimi si cutremur, cu rugamintea fierbinte ca Domnul sa se indure de cei care s-au compromis. M-am rugat cu inima tremurand si pentru mine, sa rezist ispitei si, la vreme de incercare, sa nu ma lepad de Hristos si de fratii mei de credinta. Trebuie sa stim aceste lucruri, ca sa ne rugam mai mult unii pentru altii si in special pentru cei ne sunt lideri. Dumnezeu sa se indure de noi!
       boanerghes16.09.2007 | 10:10:34       
"Am vista sa termin o scoala teologica..." - spunea cineva mai sus. Si eu la fel. Chiar am inceput-o, dar m-am lamurit repede ca sistemul teologic denominational actual n-are nici un fel de legatura cu modelul biblic care spune astfel: "A venit un om trimis de Dumnezeu". Unul trimis de Dumnezeu, da, te poate invata. Unul angajat al unui cult, absolvent al unor studii teologice, n-are ce te invata. Este diferenta ca de la cer la pamant intre robii lui Dumnezeu si robii teologiei.
       Liviu01.11.2007 | 11:52:38       
He, he, he... Eu am inceput si terminat Institul Baptist din Bucuresti. Sincer, banuiam ca un asa trecut zace in amintirea unora din Institul ala. Mi-a mancat in fata in timp ce ma ascultau la examen. Mi-au ragait in fata in timp ce le spuneam ceea ce ma chinuisem nopti intregi sa invat. M-au sfidat si au incercat sa ma "corijeze". Imi scadeau cate 3-4 puncte la examen pentru ca nu eram tuns sau aveam barba sau nu aveam costum. Cand am aflat ca au fost securisti nu m-am intristat. M-am bucurat. Aveam o explicatie!
       Tot Liviu01.11.2007 | 11:54:33       
Vadca am acut cateva greseli de ortografie..sorry ...m-am grabit!
       AlinaIovan05.11.2007 | 16:23:21       
Persecutia nu poate fi evaluata dupa datele comunistilor,pentru ca stim ca ei au fost mincinosi,au cautat numai sa ne desbine si sa spuna minciuni despre sfinti. Cel care a scris cartea va raspunde in fata lui Dumnezeu pentru ce a facut, oricum disidentii au plecat (daca au dorit aceasta)dincolo,si majoritatea nu s-au mai intors, acum cand este libertate religioasa.
       AlinaIovan28.11.2007 | 10:06:45       
Categoric,nu cred ce la modul general ce a scris acest LIVIUAu iesit si sunt multe generatii de pastori si evanghelisti,care au devenit vrednici de lucrare. Bineinteles ca orice padure mai are si uscaturi,unii nu s-au putut conforma regulilor care TREBUIE sa existe in orice institutie de cultura. Acestia trebuiau sa renunte la seminarul teologic(nu este nici o rusine sa renunti daca nu ti se potriveste meseria ce ai ales-o).
       m10.12.2007 | 03:51:05       
Alina, tatal meu a fost securist ...Crede-ma, e groaznic ... Cand m-am pocait am visat numai "sifinti" ... mai mult de atat(?), NO COMMENT
       catre m27.12.2007 | 12:24:36       
nu stiu daca este o coincidenta,dar stiu o studenta si pictorita care s-a pocait inainte de 1989,iar tatal ei care era securist a folosit-o ca mijloc de informare (informa securitatea din datele verbale ale ei).Este un lucru f.trist si un mod diabolic de lucru al securitatii.
       abel28.12.2007 | 21:30:15       
hmm,interesanta carte,am citit-o pe nerasuflate,auzisem mai demult despre aceste cazuri( si despre altele)Oare ce mai cauta la conducerea Institutului?Chiar nu se sesizeaza nimeni????????Cand????????
       reeb06.01.2008 | 00:14:22       
am terminat FTB. nu stiu cine e Liviu. Nu stiu cine sunt ceilalti care au scris aici. Dar ...'cine nu cunoaste truda si setea inkise intr un bulgare de sare sa stea deoparte si sa taca'...pentru ca numai 'studiind' acolo poti crede kestiile scrise de Liviu si de altii. Ma numar printre cei care m am intrebat 4 ani de ce inca mai sunt acolo unii...dar am decis sa continui pentru ca e undeva in Psalmi "tot ce incepe duce la bun sfarsit".
       Adrian Aredoaie08.01.2008 | 03:06:56       
Nu mai stau de ceva timp in Romania, insa valurile create de aparitia acestei carti incep sa ajunga si pe aici, amplificate cumva si de evenimentele legate de moartea fratelui Dugulescu...Nici eu nu stiu cine e Liviu :) dar stiu ca are dreptate in ceea ce spune. Si eu am trecut pe la Institut si am avut parte de tratament conform metodelor descrise de Liviu. E drept, noua celor de la dubla-specializare nu ne cereau costum. Dar tin minte ca la fiecare examen cu rectorul de pe atunci (am terminat in 99; nu mai stiu daca e tot el acum) eram intrebat in ce biserica merg si pentru ca eram de la "crestini dupa evanghelie" si el nu se avea bine cu liderii nostrii, nu am luat niciodata mai mult de 7, pe motiv ca "nu ai invatat destul", desi tocisem cartea, carte care fusese scrisa de fratele rector si despre care ni se sugera oarecum voalat ca trebuie sa o cumparam deoarece e "importanta la examen"...Si in fata noastra s-a mancat la examen, ba mai mult chiar se spargea si seminte uneori. Si au mai fost si altele, dar pe care mintea refuza sa si le mai aminteasca si care nu au rost sa fie trecute aici.Alina, imi place sa cred ca cei mai multi care ne-am dus acolo nu am facut-o ca sa avem o meserie, ci pentru ca am CREZUT ca Il vom putea sluji mai bine pe Dumnezeu. Mie, asta mi-a dat putere, si poate si altora si poate si lui Liviu. Recunosc ca nu m-am gandit niciodata ca cei care predau pe acolo ar putea fi in cardasie cu Securitatea. Eram prea naiv... Dar acum, cand am aflat acest lucru nu am putut decat sa zambesc trist: recunosteam metodele.Nu port pica celor de acolo pentru ce au facut. Nu puteau fi altfel, atata timp cat slujeau la doi stapani. Nu vreau sa ma intreb pe cine iubeau mai mult... si sper sa se fi intors la dragostea dintai. Restul nu mai contreaza...
       MUNTEANU AUREL DOLJ18.01.2008 | 14:49:40       
CARTEA ESTE BUNA SA CONTINUE MITROFAN SI SA FIE SPRIJINIT IN CONTINUARE SI CU CELELALTE VOLUME.ESTE UN PAS MARE PTR.BAPTISTI SA URMEZE SI CELELALTE CULTE RECUNOSCUTE DE STAT. SA VADA CEI NASCUTI DIN NOU PE CINE AU AVUT DE CALAUZA SI CU CINE AU FRANT PAINEA.CE CREDETI VOI DACA V AU BOTEZAT SECURISTII SI ATI FOST ORDINATI DE EI BI SERICILE INFINTATE DE VOI SUNT SCRIPTURALE? MAI AU ELE CAP PE DOMNUL ISUS CRISTOS?MA ROG LA IAHWEH SA VA PUNA PE INIMA ACESTE GANDURI SPRE SLAVA LUI VESNICA AMIN.
       MUNTEANU AUREL18.01.2008 | 15:35:52       
IDOMNULNCA CEVA IUBITII MEI FRATI CEI CE AU RECUNOSCUT CA AU FOST COLABORATORI TREBUIE SA SE POCAIASCA IN SAC SI CENUSA DACA SANT IN ADEVAR COPII AI DOMNULUI.. DACA NU SANT EI VA MAI TOARNA SI ASTAZI SA NE RUGAM PTR. SUFLETE LOR. DUREREA MARE ESTE CA MULTORA NU LE PASA...ADUNARII I SA SPALAT CREERUL SI NU AR FI DE MIRARE DACA IN URMA ACESTOR VALURI PIGMEII SA DEVINA GIGANTI SI DIN TRADATORI EROI NATIONALI MUSTRAND PE CEI NEINGADUITORI:NOI AM STIUT CE SA RAPORTAM AM FACUT-O MAI CU DRAGOSTE DACA ERAU ALTII IN LOCUL NOSTRU ....CINE STIE CE VI SE PUTEA INTAMPLA....DA O SA NE PLECAM CAPUL RUSINATI SI SMERIT O SA NE CEREM SCUZELE DE RIGOARE.DOMNUL CEL BOGAT IN INDURARE SA SE INDURE SI DE EI SI NOUA SA NE DEA PUTERE SA IERTAM .DA SI NOUA NI S-AU IERTAT MULTE.
       Tina21.01.2008 | 22:22:56       
Institutul Teologic din Bucuresti a format multi lucratori de-a lungul anilor. Lucrarea lor se vede. Roadele de vad.Nu cunosc pe nici unul din cei care spuneti ca ati avut o experienta negativa, dar se simte frustrarea voastra. Poate barna este in ochiul vostru. Cat despre colaborarea lor cu Securitatea ... nu cred ca ati fost nici unul in situatii similare cu ale lor pentru a judeca. Domnul sa ii binecuvinteze si pe ei si pe noi toti. Pe Daniel Mitrofan il stiu, si nu pot sa il laud pentru aceasta initiativa. Cred ca face mult mai mult rau decat bine sau "lumina".
       Doru I27.01.2008 | 00:16:06       
Cred ca noi Romanii suntem experti la gasit scuze pt. mizeria morala si lipsa coloanei vertebrale! Nu exista scuze pt. tradatori si lichele!!! Draga Tina, lipsa de reactie si dreapta judecata e ingrijoratoare! Felicitari Mitrofan! Domnul sa te binecuvinteze in lupta pt. ADEVAR (chiar daca doare)!
       Tina01.02.2008 | 23:32:11       
Doru, pentru ca m-ai provicat am sa raspund. Nu sunt adepta ascunderii adevarului, dar nici nu cred ca judecata fara discernamant este de apreciat. Nu vad nici o initiativa care sa arate si toate durerile prin care au trecut multi pionieri ai credintei din Romania. Din nou, eu cel putin nu as indazni sa arunc cu piatra in cei pe care ii numesti "tradatori si lichele" deoarece nu am trait vremurile respective la acceiasi intensitate. Nu stim cu ce au fost santajati, si cat de in pericol le-au fost familiile, incat sa dea o declaratie sau alta. Dumnezeu sa ne lumineze pe toti deopotriva.
       Doru I04.02.2008 | 15:30:39       
:) In primul rand, pionierii Baptisti din Romania se afla in cu totul si cu totul alta perioada de timp, spatiu si loc! Ei nu au nimic de-aface cu epigonii moderni care doar au patat si dezonorat calea ADEVARULUI si principiile Baptiste. In alta ordine de idei, nu fac parte din "inchizitie", nu am prigonit si nu voi prigonii pe nimeni vreodata (spre deosebire de cei pe care tu ii aperi), astept sa vad ceva pocainta, atat! Cat priveste "tradatori si lichele" pentru unii din liderii vanzatori de frati, cuvintele acestea sunt prea blande... sa vezi ce parere are Domnul si cum judeca El! Da, e adevarat, unii au fost santajati, dar majoritatea au crezut ca sistemul e vesnic si nepieritor asa ca au tradat cu zel si bucurie! Iti propun ceva... Haide sa-i gasim scuze si saracului Iuda, si el o fi fost santajat si supus presiunii, unde mai pui ca poate o fi avut intentii bune iar la sfarsit i-a si parut rau! Da, amin! Domnul sa ne lumineze, in ADEVAR! Sugestie: nu apara ceea ce nu cunosti... poate fi daunator...
       saveta17.03.2008 | 14:06:28       
am citit cartea cu mare interes, dar as vrea sa apara si volumul 2 chiar sunt foarte interesata de aparitia lui, iar pentru fratele Daniel ma rog ca Domnul sa-i dea multa putere de lucru si sa-l pazeasca de uneltirile celui rau.Toate comentariile impotrivitoare vin doar de la oameni care apara raul si bineinteles de la cei ce nu vor ca adevarul sa fie stiut .Doamne ajuta_ne sa intelegem suferintele fratilor nostrii pentru propovaduirea credintei in acele vremuri,si iarta pe cei care cocheteza cu raul.
       alex18.03.2008 | 14:54:44       
Noi suntem foarte destepti. Cand a aparut problema dosariadei in Biserica Ortodoxa, ei nu au facut public nici un dosar. Si-au stabilit un comitet de cercetare fara sa faca publica actiunea. Noi insa suntem foarte destepti, tiparim carti cu tradatorii nostri (daca este vorba sa vorbim de asa ceva). Cream blog-uri pt discutii de genul , cine a tradat pe cine, facem analiza exegetica a unor scrisori si tot exegetic le si interpretam. Mai bine ar face chestia asta cu Biblia, nu cu scrisori si documente din arhiva Securitati. Frate Mitrofan, cate predici de evanghelizare ti-ai facut in perioada cat ai scris cartea asta? In loc sa ne spalam rufele in curtea noastra, alegem sa o facem in mijlocul pietii, asa ca sa ne vada toata lumea si sa rada de noi. Las' sa rada ca au de ce. S-au ridicat justitiarii baptistilor sa arate tuturor ce patati sunt alti. Nu ati facut altceva decat sa stricati marturia frate Mitrofan. Domnul sa te ,,cerceteaza" (cum zicea un frate rrom)!
       Theo M.31.03.2008 | 10:51:38       
Principiile noastre sunt de copii ai lui Dumnezeu, de teologi, sunt total pervertite de cel rau. In loc sa luptam cu duhurile rele din spatele tuturor problemelor, am ajuns sa luptam cu carnea si cu sangele(caci noi nu avem de luptat impotriva carni si a sangelui ci impotriva duhurilor rautatii.) Am ajuns sa ne mancam precum caini in cadrul uniuni noastre, in timp ce altii se ocupa cu imprastierea Evangheliei.
       TERMINATEOLOGUL06.06.2008 | 09:04:23       
Draga Theo, tu vrei ca eu sa inteleg ca in cazul in care esti ocupat cu imprastierea Evangheliei nu mai ai nevoie de morala de verticalitate si nici de "etica indignarii"!? Mai mult decat ciudat! NU voi crede niciodata ca scopul suprem (vestirea Evangheliei) duce la orbire si anchilozare a judecatii!
       mario19.08.2008 | 02:29:32       
cea ce fr. daniel a scris acolo este adevarat,pt.caci aici unde locuiesc este un pasto il cheama belciu care a fost colaborator cu securitatea,si poate mai este si azi,are aceleasi conportament ca pevremea securitati,chiar eu am fost amenintat de el si mea spus sa am grija sa nu mise intiple ceva rau.as dori sa ma ajutati sa am nr.de telefon al fr.mitrofa,as vrea ca fr.mitrofan sasi scri email pe blogul sau si as dori sa continue sa scrie despre cei care au coloborat cu securitatea si daca poate sa scrie si despre dosarul lui belciu busuio,care nu pot sai spun frate,ms.pt.intelegere si fiti binecuvintati de domnul.
       mihai24.08.2008 | 18:48:25       
CE ATI SCRIS RAMINE SCRIS BINE CA SE STIE O PARTE DIN ADEVAR.
       TERMINATEOLOGUL19.09.2008 | 23:49:58       
http://centruldeistoriesiapologetica.wordpress.comBlogul lui Daniel Mitrofan
       cristea26.09.2008 | 22:54:11       
dragi frati in domnul ar fi bine ca toti pastorii sasi scoata dosarul de la securitate si sal prezinte biserici de unde fac parte si astem sar termina acest ciclu de scandaluri ai documentelor au fost sau nu colaboratori ai securitatii.as dori daca stie cineva email lui mitrofan sa mil dea ca sal pot contacta ms.pace.
       MARIUS06.10.2008 | 07:24:32       
PACE FRATILOR,SUNT SINGURUL CU NUMELE DE MARIUS IN BISERICA PASTORITA DE FRATELE PASTOR BUSUIOC BELCIU.DORESC SA PRECIZEZ CACI ANUNTUL DIN DATA DE 19-08-2008 NUMI APARTINE,SI MA DEZIC DE CELE SCRISE ACOLO. SLAVA CRUCII TALE CARE NE-A ADUS O VESNICA INDURARE SI IERTARE.
       costel19.10.2008 | 10:51:26       
aceasta carte este un adevar si il rog pe fratele mitrofan sa faca si a doua carte cu acei pastori sau inpostori care sunt inca pastori in biserici,asa cum am citit despre acel pastor sau inpostor belciu ar trebui sai fie rusine sa mai predice despre iertare sau dragoste sau alte lucruri care nui mai sade bine ,rusine celor care siau vindut fratii ca iuda si al lor va fi tot pierzarea ,as vrea sal rog pe mitrofan sa nui fie frica si sa scoata adoua carte cu cei care au fost vinzatori de frati .
       emil22.10.2008 | 03:47:01       
frate marius am inteles ca te dezici de mesajul din 19-08-08 ,dar te rog sa revii si sa precizezi daca este adevarat ce sa scris acolo? domnul sa te binecuvinteze.
       emil22.10.2008 | 03:47:36       
frate marius am inteles ca te dezici de mesajul din 19-08-08 ,dar te rog sa revii si sa precizezi daca este adevarat ce sa scris acolo? domnul sa te binecuvinteze.
       Busuioc Belciu29.10.2008 | 21:45:17       
frate Emil despre adevarul care vreti sa-l stiti pot sa va spun eu mai bine decit oricine.Eu nu am fost un mare erou in lupta cu securitatea dar Dumnezeu care m-a chemat in lucrarea Sa m-a ocrotit si m-a ajutat sa nu fiu un tradator si un vinzator.Daca asi fi atit de curat in toata slujirea mea pentru Domnul cit sint de curat in ce priveste securitatea ar fi foarte bine,insa ,,Slavit sa fie Domnul"pentru tot Harul care l-a aratat fata de mine.Ce-i care arunca acest noroi impotriva mea trebuie sa stie ca vor da socoteala inaintea Domnului pentru murdarirea lucrarii pentru Domnul pe care eu am facut-o si o fac prin Harul Domnului.
       CARANSEBES02.11.2008 | 07:18:43       
frate belciu eu va cunosc foarte bine si am fost membru in biserica in care ai fost pastor ,as vrea sati spun ca am un cumnat in politie inaine a fost militie si el mia spus ca tea vazut de multe ori in biroul acelui tovaras care raspundea cu ordinea in caransebes si el a crezut ca esti batut ,dar cind colo tu ai mers sa semnezi dosarul si sati riditi bani ca IUDA ,as vrea sati spun doar atit ,scoateti dosarul sau daca nu vrei il voi ruga eu personal pe MITROFAN sa til publice,nu pot sami dau numele caci acest belciu ma cunoaste si nu vrea sa fiu lichidat de securitatea care mai este in rominia,ms.pt intelegere ,si va doresc multa pace fratilo care sunt cu miinile nepatate
       Mihai mihut19.11.2008 | 23:55:43       
Stimate domnule costel mario s-au marius cum te cheama Lasate de prostii.Tot ce scrii despreFR.BELCIU BUSUIOC chiar tu spui ca atcineva tia spus toata povestea.Toate sint presupunerile tale.Daca esti barbat spune cum te chiama.Lasate de prostii.
       costel06.12.2008 | 08:34:25       
numele meu ste costel pancu si am citit cu mare ingrizorare ceea ce a scris acest domn mihai mihut,despre mine.eu nul cunosc pe fratele marius,dar doresc din toata inima ca domnul sai binecuvinteze viata cu toate binecuvintarile ceresti.eu nu ma las de prosti pt.ca ceea ceam scri in articolul arterior nu sunt prosti si de aceea imi mentin ceea ce am spus atunci.as vrea sal intreb pe acest domn mihut de unde il cunoaste pe acest belciu?eu am auzit multe lucruri urite si rele la adresa sa .daca ceea ce spune fr.mitrofan in carte nui adevarat atunci de ce nu sa ridicat inca nici unul din cei scrisi in carte sal dea in judecata?de ce?pt.ca vor sa astupe trecutul prin tacere.eu am niste frati scumpi in australia si am aflat caci in biserica pastorita de belciu sunt frati care au incercat sa scoata adevarul la lumina si pt.acest lucru au fost pusi la disciplina ,acest lucru nai aflat domnule mihut?aceste tactici erau practicate in regimul comunist.as vrea sa ii incurazez pe acesti frati care au fost pusi la disciplina sa nusi perda credinta caci intro zi adevarul va fi publicat caci ISUS este adevarul,si cei care au ramas in adevar vor avea parte di NOUL IERUSALIM iar cei care au trait in intuneric vor avea parte de iad.pavel spune lui TIMOTEI ALEXANDRU MI-A FACUT MULT RAU.DOMNUL II VA RASPLATIDUPA FAPTELE LUI.PAZESTETE SI TU DE EL,PENTRUCA ESTE CU TOTUL INPOTRIVA CUVINTELOR NOASTRE.LA INTIIUL MEU RASPUNS DE APARARE NIMENI NU A FOST CU MINE CI TOTI MAU PARASIT.INSA DOMNUL A STAT LINGA MINE SI MA INTARIT PENTRUCA PROPOVADUIREA SA FIE VESTITA PE DEPLINPRIN MINE SI SO AUDA TOATE NEAMURILE.EU ii rog pe acesti frati sa stea linga adevar caci d-zeu este de partea lor,DOMNUL sa va binecuvinteze fratilor amin.ACUM inchei cu ceea ce spune scriptura FITI SFINTI CA EU SUNT SFINT AMIN.DOMNULE mihut intreabal be belciu de ce au suspendat pe acei frati,si cerei tu daca vrei sasi publicae dosarul .ms.pace.
       caransebes09.12.2008 | 15:22:09       
AM citit cele de mai sus . Si vad ca unii stiu sa dea lectii nu numai aici dar si pe alte blooguri.Au uitat cum ai cheama cu adevarat Daca pe tine te cheama (pancu)E FOARTE BINE .TOT asa tear putea chema VLADUTsi s-ar putea sa locuiesti vremelnic in ITALIA AUSTRIA s-au cine stie unde. AI GRIJA SA NU PRIMESTI VREO SUSPENDARE.!!!!!!!!!!!!!
       caransebes09.12.2008 | 15:23:30       
AM citit cele de mai sus . Si vad ca unii stiu sa dea lectii nu numai aici dar si pe alte blooguri.Au uitat cum ai cheama cu adevarat Daca pe tine te cheama (pancu)E FOARTE BINE .TOT asa tear putea chema VLADUTsi s-ar putea sa locuiesti vremelnic in ITALIA AUSTRIA s-au cine stie unde. AI GRIJA SA NU PRIMESTI VREO SUSPENDARE.!!!!!!!!!!!!!
       sora27.12.2008 | 06:46:02       
sunt membra in prima biserica baptista din MELBOURNE,cirmuita de acest vestit BELCIU BUSUIOC,si acolitii sai.IM-I pare rau ca-ci numi pot da adevaratul nume,dar cum spunea si fratele de la CARANSEBES,securitatea si astazi are metode sa te readuca la tacere.NU vreau sa fiu o judecatoare pentr-u ca aceasta pozitie ii revine creatorului.INSA pentruca din cauza unor ticalosi ca acest BELCIU BUSUIOC,biserica de astazi nu mai este o lumina in societate,ma-m hotarit sa fac putina lumina.CU lacrimi in ochi va aduc la cunostinta ca acest BELCIU BUSUIOC fost colaborator al sitemului ticalosit din ROMINIA,[in momentul de fata reactivat]a reusit sa transforme biserica pe care o cirmuieste intro sperietoare de oameni.MA uit la el cu cita nesimtire urca la anvon si cu cita nerusinare teveleste cuvintul domnului in mocirla.FRATE COSTEL,asa este cum ai scris acei frati au fost pedesiti pe nedrept,au fost pedepsiti ca-ci au vrut sa scoata la lumina un adevar.DOMNUL sai binecuvinteze si sai intareasca in credinta.IUBITI crestini ,cred ca a sosit momentul sa luam atitudine inpotriva acestor lupi inbracati in haina de oaie.TREBUIE sa luam atitudine inpotriva minciunii,curviei,hotiei,inselatoriei,etc.TREBUIE sa ne opunem felului lor de a pastorii turma DOMNULUI ISUS HRISTOS.DACA nu o vom face noi atunci ,cine..?PS.ACEST fatarnic BELCIU BUSUIOC este un destrabalat,traieste o viata imorala...VOI revenii cu amanunte.VA doresc la toti UN AN NOU FERICIT CU DOMNUL ISUS.
       Melbourne27.12.2008 | 09:52:35       
Judecata este a Domnului!Doamne ai Mila.
       caransebes28.12.2008 | 07:29:28       
oare tacind faceti voi dreptate?fratii de la melbourne si pretutindeni trezitiva si scoateti raul afara din mijlocul vostru.rusine fr.belciu ca mai urci la amvon si tu ai pedepsit fratii.domnul sai binecuvinteze cu har si izbinda pe fratii de la melbourne care au fost pusi la disciplina.
       crestin03.01.2009 | 03:05:46       
este foarte adevarat ca atunci cand un om este dedicat lucrarii lui Dumnezeu are de suferit Fratele Busuioc este un om al lui Dumnezeu care tine tare de adevarul scripturii si oamenilor firesti nu le place compania oamenilor plini de Duh pentru ca ating firea,decand a venit ca si pastor in biserica din Caransebes aceasta biserica a crescut pentru ca el este un om a lui Dumnezeu.Domnul sa il binecuvanteze pe fratele Busuioc
       costel03.01.2009 | 10:31:58       
as vrea sa o rog pe acea sora sa scrie tot adevarul cu privire la acest inpostor belciu,eu cred ca acea amenintare este tot din partea acestui inpostor caci asa cum am vazut ca-m asemanator la amenintat si pe fr.mario.eu nu stiu cum a crescut biserica din melbourne dar stiu caci multi au parasit biserica din cauza lui belciu,acum stiu ca este in rominia si asa vrea sal intilnesc si sai spun :hai sa scoatem de la cnsas dosarul sa vedem pe citi fratii iai bagat in puscarie ,rusine celor care sunt sustinatorii lui acestea nu sunt crestini ci sunt niste orbi in credinta ,sunt niste lingai de a lui belciu,rusine voi sunteti ca sluzitorii lui lucifer,am vazt si eu am aflat de la fratii mei scumpi ca traiste o viata de pacat si ca are si copil acolo cu alta femeie .scoateti raul afara din biserica fratilor,va doresc un an nou binecuvintat in domnul,amin.
       dodo05.01.2009 | 02:52:51       
Produsul asta este al deavolului findca permite unor oameni de nimic sa improste cu noroi pe alti doar din rautate.Daca ar fi interesati in adevar si-ar da numele adevarate fara frica.Findca pentru adevar se merita sa suferi chir pe nedrept.
       CARANSEBES07.01.2009 | 10:00:22       
AS VREA SAL INTREB PE ACEST DODO DE CE ACEST PTODUS ESTE AL DEAVOLULUI?DACA OAMENII SPUN UN ADEVAR IMEDIAT APR CATEII LUI BELCIU SA-I IA APARAREA.SA-TI FIE RUSINE MA DODO.DAR TU MA DE CE NU-TI DAI NUMELE ,TU DE CE NU VREI SA SUFERI PT.DREPTATE?EU IL STIU PE BELCIU ESTE UN MARE FATARNIC II STIU SI FAMILIA DIN GOLET SUNT O FAMILIE DE TIGANI POATE CA SI TU ESTI DE II SARI IN AJUTOR,EL II INSTARE DE ORICE CA TIGANII NAU OMENIRE.DACA SE-A VINDUT FRATII SI A DAT FRATII AFARA DIN BISERICA EL II INSTARE SI DE CURVIE .NELEGIUIREA CELUI RAU ZICE INIMII MELE NU ESTE FRICA DE DUMNEZEU INAINTEA OCHILOR LUI CA SA-SI DESAVIRSEASCA FARADELEGEA ,SI ACEST BANDIT ,BELCIU ASATA FACE .DOMNUL SAI MINTUIASACA PE CEI CU MIINILE CURATE AMIN.
       dodo07.01.2009 | 21:02:32       
Multi crestini de nume sint mai degraba cretini ca si tine findca atita timp fr. belciu a slujit biserica din caransebes si nu la condamnat fratii din biserica ,dovada ca este primit bine si dupa zece anii cind viziteaza biserica.Sint infuria-ti impotriva lui toti cei ce traiesc in neorinduiala .Daca cineva din fratii din caransebes au suferit din cauza fr. busuioc sa-l condamne dumnealor nu un dusmanos si rautacios care nu are nici o dovada de aratat.cu cit vrei mai mult sa te razbuni cu atit ve cobori mai mult.
       EMIL13.01.2009 | 04:23:21       
FRATE BUSUIOC,cred ca pentru dumneata a sosit momentul adevarului.STIM ca esti in ROMANIA,dute la CNAS,si scoateti dosarul,dovedeste ca nu ai fost unul dintre aceea care si-au vindut fratii,dovrdeste ca nu ai o viata imorala.FRATE BELCIU,desigur ca nimeni nu ar avea dreptul sa-ti rascoleasca trecutul.DACA in prezent ai fi un om corect,un om cu teama de DUMNEZEU,si cu rusine fata de oameni.FRATE BELCIU,va cunosc foarte bine,inca de pe vremea cind unblati pe sate si inchideai bisericile.IATA ca a trecut 20 ani de la revolutie,dar dumneata nu ti-ai schinbat caracterul,ci ai ramas acelasi om,egoist,plin de vicii,lipsit de corectitudine,fatarnic,imoral,dumneata continui si astazi sa navighezi in apele tulburi ale conpromisului,te minti pe dumneata si incerti sa-i minti si pe altii.MI-E mila de dumneata,as vrea sa stii ca multi care te cunosc te pling ca pe un mort.FRATE BELCIU,daca vrei sa nu fi acuzat de crima,nu ucide,daca vrei sa nu fi acuzat de furt,nu fura,iar daca nu vrei sa fi acuzat de minciuna,spune adevarul.DACA ai fost vreodata un copil al lui DUMNEZEU,temete ca-ci nuiaua DOMNULUI nu te va cruta.FRATE BUSUIOC,daca ai avea putin caracter,putina rusine sau frica de DUMNEZEU,te-ai da la o parte din lucrarea DOMNULUI.I-TI garantez caci DUMNEZEU sar bucura mult de tot.CU DURERE,EMIL.
       dodo13.01.2009 | 05:44:42       
SE vede dela o posta intentia deavolului de a scapa de fr.busuioc,numai ,ca fr.nu a venit in australia sa lucreze pentru deavolul,asa ca slujitori lui vor fi dezamagiti ca Domnul il tine in lucrare in ciuda tuturor uneltirilor.Oameni buni cu naravuri rele,lasati-va de subminari din astea ca lumea va cunoaste si pe voi foarte bine si stie totii si cine sinteti si ce faceti si ce urmariti.Cine nu are frica de Dumnezeu nu are nici rusine de oameni.
       tic-tac13.01.2009 | 06:04:54       
Ai dreptate domnul dodo or fr. Cine umbla la shopuri si i vede tot timpul cu ce se ocupa si cu cine umbla isi da foarte bine seama si ce fel de oameni sint ca au umblat pri toate bisericile din melbourne,au fost si la noi dar nu au fost bagati in seama si asta e problema.EI pot sa faca pe aviatori si bisnitari de aur cu cei ce nui cunosc ,dar cine sa-u ars cu ei cauta sa stea cit mai departe de asa oameni.
       kiki13.01.2009 | 06:10:18       
Va rog nui mai numiti frati pe asemenea oameni ,pentru ca frate este numai cine este frate cu Christos nu si cu deavolul,desi se spune sa te faci frate si cu deavolul pina treci puntea,el nu a trecut pe nimenia si nici acesti indivizi nu vor ajunge departe.
       golet17.01.2009 | 22:30:48       
ma fratilor busuioc nu e tigan si e slujitorul DOMNULUI promis inca de mic copil asa ca lasati aberatiile la adresa sa//////
       CARANSEBES18.01.2009 | 22:37:30       
LASATIL PE FRATELE BUSUIOC NU MAI ABERATI
       Toti avem nevoie de har!19.01.2009 | 16:53:01       
Nu sunt de acord cu colaborarea cu securitatea.Ginditi-vaToti cei care a-ti scis impotriva acestor oameni Sunte-ti siguri de ceea ce scriti? Te-ai rugat pentru persoanele care au colaborat?Toti sunte-ti sigur ca persoanele acelea nu si-au cerut iertare?(poate unii nu).
       Toti avem nevoie de har!19.01.2009 | 19:10:54       
Absolut categoric impotriva colaborarii, DAR luati seama la cele ce urmeaza!!!!!!Ati fost chemati Dumnezeu sa amintiti pacatele unor oameni care si-au cerut iertare si pe care Dumnezeu i-a iertat?La ce duc toate aceste discutii?Spun inca o data cei care condamnati acesti oameni aveti o viata mai buna spirituala decit au unii din acesti oameni care cindva au facut aceste lucruri dar si-au cerut iertare SI CEI CE SI-AU CERUT IERTARE AU FOST IERTATI? (inspirat partial de la R.W)
       Toti avem nevoie de har!19.01.2009 | 19:39:56       
Sunte-ti o suta procente predati Lui Dumnezeu si de acum nu mai aveti ce analiza in viata voastra? Pacatul nu trebuie tolerat dar mai bine decit vorbiti mai mult rugati-va si implorati mila Lui Dumnezeu peste voi si apoi peste ei apoi vorbiti cu ei ?Cit despre fratele Busuioc nu cunosc prea multe dar Dumnezeu s-afolosit de acest frate sa invioreze spiritual, ... !Dumezeu s-a folosit de Busuioc ca sa trezeasca oameni!Roade pe care le da Dumnezeu prin oameni care se lsa condusi de Duhul Sfint!!!Cred ca toti trebuie sa ne predam lui Dumnzeu totalmente,da da si neconditionat e nevoie sa-L lasam pe Dumnezeu sa ne conduca pasii ca SA TRAIM DAR SA NU MAI TRAIM NOI CI DOMNUL NOSTRU Isus sa traiasca in noi, sa traim viata din belsug!!!
       dodo19.01.2009 | 21:10:25       
Judecati-le si condamnarile nu sint impotriva celor ce au lucrat cu securitatea,pentru ca este ridiculos toata viata i-am stiut pe comunisti niste mincinosi si acum cind este vorba de fratii nostri si niste dosare scrise de comunisti ,de data asta sint de crezut pentru ca ne convine.Eu cred ca multe din ce s-au scris in dosarele securitatii s-au scris ca sa favorizeze pe acei securisti care aveau responsabilitate sa urmareasca activitatile pocaitilor si nici decum nu sint de acord ca aceste dosare exprima adevarul.Ar fi cu mult mai bine sa nu se mai bata toba la adresa unor frati care se straduiesc sa faca lucrarea DOMNULUI.Cei ce sint atit de inversunati cu judecati-le sint datorita pacatului din viata lor,crezind ca asa vor face si ei ceva pentru lucrarea Domnului.Timpul va demonstra inca odato ce siret a fost deavolul si cum a inselat pe multi.
       tic-tac20.01.2009 | 00:22:49       
Frate dodo aveti dreptate,ca mai nou cei cu birna in ochi vor sa intervina sa scoata paiul din ochii altora.Cei ce cunosc bine aceste persoane se cam mira ca nu le este rusine de activitatea lor.Domnul sa se indure de toti.
       Toti avem nevoie de har!20.01.2009 | 16:48:01       
Nu stiu starea voastra sprituala dar unii vad pacate in viata altora atunci cind sunt atiti de mindri si nesmeriti ca sa recunoasca ce-i in viata lor!Aveti dragoste cind spuneti aceste rele?Da cu adevarat faptul ca unii din voi ati auzit ceva nu insemna numaidecit ca e adevarat(in unele cazuri poate da),unele lururi pot fi ireale de altfel daca unii asa zisi "crestini" doar cu numele mai mint sau si noi pacatuim ce sa mai zic de unii de la securitate care au luptat impotriva crestinismului ca ar scri si neadevaruri . Sunt unii care vor sa impiedice lucrarea Domnului. Poate unii scriiu unele articole ca sa faca dezbinari in biserica, poate altii din alt motiv ca sa scoata pacatul din biserica,altii poate sunt invidiosi, altii poate mindri!Traim vremurile din urma si poate in curind vor fi unii care vor fi tentati sa colaboreze cu securitatea dar nu trebuie sa o facem! Tu ai puterea DUMNEZEULUI TRIUNIC SI VIU CA SA STATI IN PICIOARE sau iti traiesti viata de crestin prin propriile puteri(poti fi invins daca ti-o traiesti prin propriile puteri)? Deci FITI TARI IN DOMNUL!
       Melbourne21.01.2009 | 09:26:12       
Urmaresc tot ce se scrie aici,am auzit lucruri bune despre Fr Busuioc dar si mai putin bune(cred ca asa e fiecare om)Despre orce slujitor vei intreba ve-i auzi si lucruri bune si mai putin bune , Ce nu pot eu sa inteleg De ce nu rezolvati aceasta problema cu dinsul? De ce va murdariti Biserica si comunitatea de romani din Melbourne?De ce ? si iar De Ce? Aveti un comitet,o adunare generala , Spalativa rufele intre voi oameni buni.Sper sa nu supar pe nimeni Avet curajul sa stati in fata,dar sa aveti curajul si sa recunoasteti ca voi a-ti gresitCred ca prea mult ati vorbit si nu stiu cite dovezi avetiDaca aveti dovezi punetile pe masa daca nu Va ROG IN NUMELE DOMNULUI ISUS OPRITIVA Puteti sa cereti cu permisiunea fr Busuioc dosarul lui si daca dinsul e curat o va face. Iar pentru cei ce au vorbit fara sa aibe dovezi Domnul va rasplati(fiti fara grija) si acelas Dmnezeu va rasplati si lui fr Busuioc(fiti fara Grija) Va scrie unul care cunoaste in parte problemeleVorba lui tic- tac Domnul sa se indure de Toti
       tic-tac22.01.2009 | 01:33:41       
Aveti foarte mare dreptate frate din melbourne,findca din cite stiu fratela Busuioc are mai 4 pastori in biserica dinsului cu care colaboreaza foarte bine si fac o lucare buna impreuna spre slava Domnului.Dar cei ce saboteaza lucrarea nu au dovezi doar vorbe findca nici domnul Mitrofan nu a avut nici un dosar de publicat la adresa Fr. Busuioc.Asemenea oameni cauta doar razbunarea.Domnul sa aibe mila si de bisericile din melbourne.
       vegheati unii asupra altora22.01.2009 | 04:08:18       
FRATI crestini,este foarte trist ca-ci in bisericile noastre credinciosii practica o evanghelie care il au la centru pe om.-NU EXISTA HRISTOS,NU EXISTA POCAINTA.FRATILOR nimeni nu pune la indoiala faptele credintei savirsite de belciu,ci se pune la indoiala ,curatia lui sufleteasca.DE atitia ani sta cu pacatul inghitit si nemarturisit.APOI oamenii lui DUMNEZEU nu comit adulter.LUCRUL acesta il fac pacatosii,si PROVERBE11:4 SPUNE:IN ZIUA MINIEI BOGATIA NU SLUJESTE LA NIMIC,DOAR NEPRIHANIREA IZBAVESTE DE LA MOARTE.IM-I permit sa va aduc la cunostinta ca DUMNEZEU prin natura lui divina este obligat sa pedepsesca pacatul si orice conplice la acel pacat.ORICINE va acoperi si nu va lua atitudine fata de pacatul fratelui sau ,intra sub condamnarea divina al lui DUMNEZEU.CITITI va rog 1 SAMUEL CAP.2 POVESTEA LUI ELI.CREDETI ca pacatul vinzarii de oameni e ceva nesemnicativ in fata DOMNULUI?CREDETI ca curvia nu inseamna nimic?CREDETI CA CINEVA POATE SLUZI LA 2 STAPINI?IN NUMELE ADEVARULUI VA INDEMN SA NUL MAI ACOPERITI PE ACEST BELCIU PENTRU CA ORI CIT LA-TI ACOPERI I SE VEDE COPITELE SI VIRFUL COZII DE SUB SULTANA.AS vrea sa va intreb pe cine aparati/ MINCIUNA SAU ADEVARUL? DACA ESTI DE PARTEA ADEVARULUI DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE ,IAR DACA ESTI DE PARTEA MINCIUNII ,DOMNUL SA TE MUSTRE SE BINELE TAU.CU DRAG VEGHEATI UNII ASUPRA ALTORA.
       kiki22.01.2009 | 05:08:38       
Eu cred in adevar si cred ca daca fratela Busuioc s-ar fi facut vinovat de asemanea pacate,ar fi fost cunoscut de intreaga biserica, si comitetul bisericii lor ar fi luat masuri dar dupa cum bine se vede cine improsca cu noroi nu are nici o dovada concreta ca daca ar fi avut de mult l-ar fi rastignit pe fratele Busuioc.Departe de mine gindul sa apar veun om sa-u sa acopar pacatul cuiva,daca ma deranjeaza ceva este ca acesti aomeni de nimic au gasit aceasta cale de rasbunare care compromite lucrarea Domnului intre rominii din diaspora.Vegeati si rugati-va sa nu cadeti in ispita.
       COSTEL23.01.2009 | 07:56:18       
NU ma mira foarte tare ca traim in nereguli stigatoare la cer la nivel de biserici si la nivel individual,darma mira ca sunt destui aparatori ai acestei stari.aparatori cu care in nici un caz nu am de gind sa ma contrazic pt.ca daca ai ajuns sa aperi mizeria si mediocritatea cu siguranta ca nu ai cum sa accepti un bob de adevar vei lua piatra si vei arunca cu ea in STEFAN pina il vei face praf si vei crede ca ai facut slujba DOMNULUI la-i scapat pe D-ZEU de un revolutionar care nu isi stie locul.DE cite ori cineva i-si exprima revolta fata de nereguli din sistemul bisericii,primesti binecuvintata replica ,mai este har,nu este bine sai vorbim de rau,sa critici,toti suntem copii lui D-ZEU,sa fim pasnici,blinzi etc.MA intreb oare ce criza existentiala o fi avut ISUS cind ajuns in templu a dat in stinga si dreapta cu biciul,a rasturnat tot ce a intilnit in cale ba inca lea spus fariseilor:VAI DE VOI POVATUITORI ORBI...NEBUNI,SI ORBI MATEI23;16-17,SERPI,PUI DE NAPIRCI MATEI23:32.AICI VEDEM CARE A FOST ATITUDINEA LUI ISUS FATA DE CEI RELIGIOSI CARE NU UNBLAU IN DREPTATE,DRAGOSTE MILA,SI CREDINCIOSIE,A CAROR CREDINTA ERA FARA FAPTE SI ACESTE LUCRURI SUNT VALABILE SI PT.BELCIU SI TOTI ADEPTII LUI CARE SUSTIN PACATUL.A FOST ISUS DEPLASAT/AR FI TREBUIT SAI RESPECTE? DA TREBUIE SA FIM OAMENI PASNICI,BLINZI,INPACIUITORI,ATUNCI CIND ARE ROST SA FIM ASA.ISUS NU A INBRACAT PACATUL IN HAINE DECENTE CUM FACETI VOI CARE IL SUSTINETI PE BELCIU,ISUS A SPUS LUCRURILE PE NUME SI PUTIN I-A PASAT CA URECHILE DELICATE ALE FARISEILOR NU AR FI SUPORTAT ASEMENEA INSULTE.ISUS SPUNECACI NU ESTE NIMIC ASCUNS,CARE NU VA FI DESCOPERIT,SI NIMIC TAINUIT CARE NU VA IESI LA LUMINA.INCHEI CU CUVINTELE LUI ISUS:POCAITIVA CACI INPARATIREA CERURILOR ESTE APROAPE.AMIN.
       dodo23.01.2009 | 20:14:34       
As sugera lui costel sa prezinte fapte concrete la adresa fr. belciu in fata comitetului si in fata bisericii pe care fr. belciu o pastoreste si nu pe internet cu acuzatii din auzite si nume cu paravan .pocaitii nu ascund pacatul dar nici nu sil flutura in fata tuturor ci mai degraba isi pling pacatul in fata domnului nu pe internet.Acuzatori anonimi nu prezinta nici un interes pentru nimeni numai pentru deavolul findca el se bucura ca are niste adepti care se dau drept crestini dar care lucra voluntar penru el.Deschideti-va ochii si vedeti ca nu luptati impotriva fr.belciu numai ci si impotriva lucrarii domnului.Findca toate acuzatile inchipuite si neadevarate desconsidera lucrarea intre crestinii din diaspora.Pocainta este pentru toii. Cine se rusineaza sa se pocaiasca se pierde singur .Nu fiti ingrijorati de pocainta altora ca fiecare va da socoteala in fata Domnului.Penru el insusi.
       tic-tac23.01.2009 | 21:08:46       
Fr. dodo ma bucur sa vad ca mai sint si aparatori ai fratilor,ca pirisul si slujitorii lui sint destui.Pe ei nu ai intereseaza lucrarea domnului si marturia in afara numai sa ai faca de ris in fata lumii pe slujitorii Domnului.Oameni inginfati si certati cu disciplina vor sa faca ei dreptate ,la adresa altora.Puneti-va viata in rinduiala,insurati-va daca puteti si lasati voi problema fratilor sa o rezolve fratii.Cind se aduna fii lui Dumnezeu todeauna vine si deavolul sa caute ceva cu ce sa ai pirasca,si se pare ca atunci cind nu are cu ce ai intreaba pe slujitorii lui sa nascoceasca ceva despre fratii.Asa oameni nu au nici un respect in fata adevaratilor frati.De nu va pocaitii...... vai de voi.
       roni23.01.2009 | 21:58:59       
Nu va potrivi-ti chipului veacului acestuia,oameni buni ca nu veti primii nici orasplata,pentru lucrarea voastra.sinteti privilegiati in australia sa trindaviti si totusi sa vi se asigure traiul zilnic,nu va inselati singuri ca nu va cunoaste lumea ascunzinduva dupa niste nume anonime,findca din prisosul inimii vorbeste gura.fiti pe pace ca nu veti cistiga nimic.
       COSTEL23.01.2009 | 23:27:36       
AS VREA SA VA SPUN CA EU NU POT VENI LA COMITET CACI LOCUIESC IN ROMONIA SI CA SUNT CASATORIT SI AM 4 COPII CU AJUTORUL LUI D-ZEU SI CA NU SUNT TRINTOR ASA CUM ATI SCRI .ISUS A ZIS:VA RATACITI.PENTRU CA NU CUNOASTETI NICI SCRUIPTURILE NICI PUTEREA LUI DUMNEZEU.POVATUITORI ORBI CARE STRECURATI TINTARUL SI INGHITITI CAMILA.STIU CA ADEVARUL ESTE O POVARA PT. MULTI AL ASCULTA SAU AL CITII POATE DUCE LA ALEREGIE DAR EU NU EXIST PE LUMEA ACEASTA CA SA PERII CEVA CE TREBUIE DESFIINTAT ASA CA CEI CARE AU AUZUL SENSIBIL VOR FI TULBURATI CU SIGURANTA DE CEEA CE AM SCRIS.LUCRATI LA ELIBERAREA VOASTRA DIN PACAT DESCATUSEAZATE DE LEGATURILE DEAVOLULUI CARE AU DEVENIT REGULI IN VIATA VOASTRA.ELIBEREAZATEW SI GUSTA DIN ISUS ,ITI STA IN PUTERE SA TE ELIBEREZI ,INCEPETI FRATILOR DODO ,TIC-TAC SI CEILALTI IN CAMERA VOASTRA DE RUGACIUNE DACA AVETI,SI INCHINATIVA LUI LIBERI DE PACAT,SI GUSTATI CERULUN CER NU SE GUSTA DACA TE AUTOSTRANGULEZI CU RETINERI,CU REGULI,CU RUSINE.DOMNUL SA VA LUMINEZE MINTEA AMIN.MA ROG PT.VOI.
       dodo23.01.2009 | 23:30:22       
As ruga fratii in cunostinta de cauza sa demaste adevaratele nume a acestori indivizi care il improsca cu noroi pe fr. busuioc si lucrarea domnului pe care o face in australia,ca fratii sa-i cunoasca si sa nu aibe nimic de aface cu asemenea oameni ca sa le fie rusine si sa se pocaiasca.Findca ei fara nici un pic de bun simpti fata de fr.sau familia fratelui sau bicerica pe care o slujeste fratele au publicat numele fratelui pe toate drumurile ca sa compromita lucrarea pe care fratele busuioc o face spre slava domnului.Cred ca asa ia-ti ajuta sa se pocaiasca daca mai vor ,findca ne cunoscindule numele se dau si ei pocaiti sau frati de treaba ca fratii lui Iosif.Va multumesc.
       dodo23.01.2009 | 23:42:45       
costel din romania ar trebui sa stii ca cine uraste pe fratele sau este un ucigas,si mai intai trebuie sa se pocaiasca pentru ai fi ascultate rugacinile.Totusi cred ca daca ai avea intenti bune ai putea gasi adresa biserici din australia pastorita de fr.busuioc si sa trimiti acolo plingerile tale si nu sa defaimezi numemle cuiva pe internet.Si mai pretinzi ca te rogi.ia seama la tine insuti.
       tic-tac24.01.2009 | 00:48:25       
Multi vor zice doamne ,doamne in ziua ceia dar degeaba daca nu au avut ca domn pe Domnul Isus,findca pocaiti cu numele sint multi si astazi dar adevaratii frati cu Domnul Isus sint mai putini,si se cunosc dupa fapte nu dupa vorbe.Bucurate fr busuioc pentru toate defaimarile si vorbirile de rau neadevarate,iar pentru cele adevarate roagal pe domnul sa te ierte ca la oameni nu vei gasi iertare si ei si daca iarta nu uita.fiecare sa ne pocaim in dreptul nostru si sa dorim sa facem cinste numelui de crestin.
       roni24.01.2009 | 00:51:30       
amin, amin Doamne ajutane asa sa fie,sa te poti bucura tu de noi si nu deavolul.
       COSTEL06.02.2009 | 08:45:11       
IMI imaginez caci atunci cind ISUS lea zis la farisei pui nepirci ,calauze oarbe acei farisei cit peaci sa faca infact si au zis lui ISUS:cum liderul nostru sa fie jignit in halul asta ,el este alesul lui D-ZEU,intre noi,ISUSE tu blasfemiezi biserica cum iti permiti sa spui asemenea lucruri?TOATA biblia ne indeamna la pace blindete,si uite ca sunt unele scene de-a dreptul violente care il au ca protagonost pe isus care ne indeamna la pace.CE concluzie putem trage de aici?ISUS sa conportat in felul asta dur cu cei a caror stil de viata era fatarnic ,asa cum este si acestui BELCIU,una predicau si alta traiau..SI azi sunt multi pastori ca belciu care una spune dar alta face este un blid murdar pe dinauntru.trezitiva fratilor de la melborne si nu mai sustineti minciuna si curvia.DUPA logica voastra pacatosii ar trebui sa primeasca apelative de lauda incurajare,sa li se faca plecaciune sa fie ridicati in slavi pt.ca ei sunt ,,alesii DOMNULUI".ASA de mult imi place de ISUS si eu il urmez in privinta asta ca el nu sa perdut in fata hainelor stralucitoare ,nua tratat cu respect lucrurile pieritoare asa cum faceti voi,nu sa temut sa numeasca pacatul pacat ci el a spus adevarului adevar si minciunii si fatarniciei,minciuna si fatarnicie fara sa se simpta jenat.EU MA ROG SA VA CADA SOLZII DE PE OCHII SI SA VEDETI ADEAVRUL,AMIN.
       dodo06.02.2009 | 20:00:59       
Asi dori sa iti aduc aminte domnule costel ca esti un las si ipocrit care te pretinzi ca traesti in romania dar tu sti ce predica fr.Busuioc si cum traeste fratele in australia.Ar fi mai bine daca nu ai purta tu grija altora ,findca tu nici nu il platesti pe fratele Busuioc si nici nu il asculti.Mai bine ti-ai vedea de murdariile tale.Rusine ca te mai numesti frate cu cei de la melbourne.
       pepe06.02.2009 | 20:10:51       
Am crezut ca va-ti dat seama ca nu cei din romania va vorbesc pastorul si biserica din australia,ci niste neinfrinati din mijlocul vostru.Ar fi bine sa va feriti de asemenea elemente care va compromite toata biserica.Mr. cheveresan si prietenul lui sint oameni ca nevasta lui ieroboam care se dau drept altii,dar si Domnul ai cunoaste si cei ce traiesc in jurul lor stiu ce fel de oameni sint.Ar fi bine sa se pocaiasca si sa isi vada de trebrile lor si de familile lor.Ca toate au o limita si un sfirsit ,chiar si rautatea si obraznicia.
       tic-tac06.02.2009 | 20:28:07       
Felicitari fr.pepe ca ti-ai luat curajul sa ai demasti pe nepocaitii astea,care se pretind ca e datoria lor sa alunge pastorul din biserica.Rusine sa le fie daca mai au un pic de obraz.
       roni06.02.2009 | 20:33:56       
Nu este usor unor asemenea oameni sa se pocaiasca,findca nici deavolul nu sa pocait niciodata.Sfirsitul lor va fi pierzarea.Oameni buni trezitiva,pina se mai poate.
       KIki06.02.2009 | 21:36:42       
bravo fratilor, ca vati gindit ca ar fi timpul sa demascati pe nesimptiti aia care si-au batut joc atita timp de fr.Busuioc si fam.lui.Toti avem de ce ne pocaii,daca nu cumva pe unii ia orbit deavolul si nu mai vad decit pacatela altora.Rusine murdaricilor.
       Dodo06.02.2009 | 22:04:06       
Toate padurile mai au si uscaturi dar parca aici sint prea multe,si stim noi toti cum un mar stricat nearuncat afara va strica mai multe mere in cos,Daca nemultumiti astea nu se mai simpt bine in biserica pastorita de fr.Busuioc de ce nu isi cauta o biserica formata din oameni ca ei si sa se simpta bine impreuna.Ridicol sinteti niste indisciplina-ti,va-ti piedut si cel mai mic bun simpti.
       COSTEL06.02.2009 | 23:18:35       
AS vrea sa le raspund acestor oameni care vad ca au un vocabular necrestin ci unul deavolicesc ,as vrea sa le spun ca-ci eu locuiesc in ROMANIS si am frati scumpi acolo in australia si de aceea stiu despre belciu aceste lucruri si am citit cartea PIGMEI SI URIASI si acolo reiese clar ca a fost colaborator cu securitatea.DE ce nu isi scoate dosarul si sa dovedeasca ca nu a fost colaborator?ATI vazut vreo data in biblie ca ISUS sa isi ceara scuze dupa ce a spus sau a facut ceva?NU ISUS NU SI-A CERUT SCUZE CU-I NU IA PLACUT NU A AVUT DECIT SA MOCNEASCA IN EI SI SA RAMINA NEMULTUMITI PE VEAC DAR SCUZE NU A VAZUT DE LA ISUS ASA CA NICI EU NUMI CER SCUZE IN TOT ADEVARUL PE CARE LA-M SCRIS CU PRIVIRE LA BELCIU.NA-M PACATUIT CU NIMIC ASA CUM NICI ISUS NU A PACATUIT,DEACEEA SPRE MAREA VOASTRA SURPRIZA CARE APARATI SPIRITUL PAGIN CARE A AJUNS SA CONDUCA BISERICA ,A SPUNE ADEVARUL NU ESTE UN PACAT.ACEASTA inseamna ca noi ca crestini trebuie sa traim in adevar si sa nu lingusim asa cum faceti voi cu belciu ,de ce nu va dati numele adevarat daca sunteti asa de curati la inima,.CEEA CE ISUS A DEZAPROBAT ,VAD CA VOI APROBATI SI VOI FACETI VOIA DEAVOLULUI SA FIM RIDICOLIU IN ADEVAR.RUSINE KIKI DODO TIC TAC SI TUTUROR LINGAILOR LUI BELCIU CARE ESTE SI UN CURVAR CARE ARE COPIL DE 5 ANI ,INTREBATIL PE FR.BENI LIP DE LA CARANSEBES SI VETI AFLA MAI MULTE ADEVARURI DESPRE EI.SA PIARA BANI ODATA CU VOI CARE IL PLATITI PE BELCIU.MA ROG SA FITI TREZI SI NU UNBLATI CU OCHII INCHISI.DOMNUL SA VA LUMINEZE,OPCHII SI MINTEA,AMIN
       dodo07.02.2009 | 01:11:50       
Costel nu te ascunde ca te stie lumea cine esti,liviu cheveresan ,zis aviatorul si mai ai tu un prieten bun ca tine .Nu dati voi lecti de pocainta fr.Busuioc,mai bine va-ti rezolva voi problemele voastre.Rusine ,rusine sa va fie ca va ascunde-ti dupa nume anonime ca sa defaimati pe fratele Busuioc.Costel,din romania nu te mai framinta tu cu soarta fr.Busuioc ,ca Domnul ai va purta de grija ai to mai bine seama la tine si la atitudinile tale pe care le ai atunci cind mergi la shop fara nevasta.Te stie lumea cine esti.Nu este alta cale decit ,a pocaintei.
       Pepe07.02.2009 | 02:03:44       
Cind ma voi intoarce din concediu voi demasca si celelalte persoane care fara nerusinare isi permit sa murdareasca cu noroi pe fratii lor.Nu va bucura-ti prea tare ca va face deavolul de ris pe voi care cochetati cu el.Cine se foloseste de oameni fara caracter va ajunge si el la fel.Cine are urechi de auzit sa auda.
       Melbourne07.02.2009 | 11:35:27       
Oameni buni cred ca traim timpul de pe urma si tot asa cred ca e timpul sa va opriti cu acuzati si tot felul de judecati. Stiti cine cistiga din toate acestea. Bineinteles ca stiti.Diavolul. Sintem in atentia nepocaitilor. pentru numele Lui Dumnezeu opritiva. Daca va pasa de Biserica incetati cu aberatiile,Judecatile si vorbele fara rostIn speranta ca ve-ti intelege va multumeste din inima un pacatos iertat prin singele Lui Isus de la Calvar
       costelmincinosu@yahoo.com07.02.2009 | 16:52:32       
CINE ESTI TU D-LE COSTEL? TU VREI SA PUI PE ALTII LA PUNCT.ESTI UN MINCINOS.BUSUIOC ARE COPIL DE 5 -ANI!? NU TI-E RUSINE BA IL MAI BAGI SI PE BENI LUPIN MINCIUNILE TALE.EU NU CRED CA B.LUP CONFIRMA CE SCRI TU.AM SAI SCRIU.
       bebe07.02.2009 | 20:23:24       
fratele busuioc este slujitorul D-L asa ca nu aveti ce comenta ca duar asta stiti sa faceti
       ion07.02.2009 | 20:24:40       
nu stiti duar sa dati cu flianca
       pavel14.02.2009 | 12:28:59       
rusine celor care spun ca fratele costel e mincinos eu il stiu foarte bine si stiu ca este un crestin devotat domnului.
       cosmin poiana buchin14.02.2009 | 17:01:30       
frate busuioc nu va ingrijorati aparatorul d-voastra ese viu ,diavolul vrea sa strice lucrarea domnului findca stie ca sunteti un bun slujitor al d-nuluinu va angrijorati fiti tare in continuare cititi pt d-voastra isaia 41 cu 10.Domnul sa fie cu d-voastra ,rusine pt cine vb ce nu stie d-nul sai lumineze
       cosmin poiana buchin14.02.2009 | 17:04:47       
frate busuioc sa stiti ca o sa ma rog pt d-voastra si pt cei care vb ce nu trebuie
       ion poiana -buchin biserica baptista harul14.02.2009 | 20:26:17       
curaj frate pastor Busuioc cei ce arunca cu noroi in d-ta nu sunt din d-zeu .Venirea d-lui Hristos este aproape trebuie sa rabdam pina la capat. Un frate membru din biserica Baptista HARULdin Poiana-Buchin va tranzmite curaj si rabdare
       biserica harul melborne15.02.2009 | 04:42:09       
as vrea sai spun lui cosmin ca cei care apara curvia si pacatul sunt de la deavolul si nu cei ce spun adevarul .poti sa te rogi pt.belciu sa-si marturisesca pacatul si apoi el va fi iertat .frate costel scrie tot ce stii despre belciu si domnul sa te binecuvinreze.frate cheveresn si prietenul lui stai lipiti de adevar care este cuvintul lui d-zeu care este insusi d-zeu si el va va da izbinda.domnul sa va binecuvinteze ca ati avut curaz sa spuneti adevarul in fata .doamne da izbinda si curaz celor care stau alipiti de tine amin.stiu si eu ca busuioc a fost si este ica colaboratorul securitatii,si ma mira faptul ca el mai are curajul sa urce la anvon.rusine
       dodo15.02.2009 | 21:21:39       
Ar fi bine sa nu amestecati biserica harul si sa vorbiti in numele bisericii ca sa-r putea sa fie banuiti oameni nevinovati de amestecul in murdariile deavolului.Stiu ca asa lucreaza deavolul sa faca dezbinare si asta urmareste si slujitorii lui.Nu il mai congratula-ti atita pe cheveresan ca ai vai de capul lui,nu cred ca este cazul sa ne defaimam unii pe altii pe internet ,dar ar fi bine daca sar vedea fiecare birna din ochiul lui,si sa se pocaiasca fiecare pentru el.Cit despre fr Busuioc el este slujitorul Domnului Pentru Biserica din Endevour Hills ,asa ca nu va face-ti griji altii.Si cine vrea sa se roage pentru fr Busuioc si lucrarea Domnului facuta prin Dinsul Domnul sa va binecuvinteze.
       tic-tac16.02.2009 | 03:06:35       
A cui onoare vreti voi sa aparati .Cheveresan si trupa lui de oameni de nimic sau facut atit de mult de ris in fata lumii si la toate bisericile din melbourne ca nu mai au unde sasi scoata nasul.SA nu spuneti ca nu puteti fi voi oameni de treaba ,nu pocaiti ,din cauza fr Busuioc.Fr Busuioc sa purtat cu voi ca dealtfel cu toti ceilalti cu care a avut dea-face foarte crestineste.Ar fi cazul sa va mutati si la alti cu birfa ca altceva nu stiti si nici nu sinteti buni de nimic altceva.Rusine celor ce se ocupa cu problemele altor frati si altor biserici.
       kiki16.02.2009 | 05:49:07       
Cine cara apa la moara satanei sa nu se laude ca este slujitorul Domnului.Toti cei ce cunosc bine situatia fr.Busuioc is dau seama ca toate acuzatile astea sint niste fabricati a unor oameni lipsiti de bun simpti si fara frica de Dumnezeu ,ca de oameni nu le este rusine asa ca pot sa isi permita orice.Rusine sa va fie ca vati facut cunoscuti in toata lumea ca oameni de nimic.Nu mai pretinde-ti ca sinteti crestini,ca aduceti ocara numai numelui crestin.Intr-o buna zi nu veti putea niciunde sa va ascundeti,pina nu veti marturisi ca va-ti purtat asa cu slujitorul Domnului minati si stapiniti de deavolul.
       o sora16.02.2009 | 10:09:15       
asculta kiki tic-tac dodo si pepe de ce nu va dati numele vostru adevarat si de ce acuzati pe alti frati fara ca sa stiti.voi merge pina in pinzele albe si voi afla cine sinteti voi si cine scrie impotriva lui liviu cheveresan si il acuza ,pentru ca el nu scrie pe internet nimic si voi afla cine scrie si impotriva fratelui belciu busuioc.
       harul17.02.2009 | 00:23:22       
mai tic-tac si kiki cine sunteti voi de acuzati pe cheveresan si pe prietenul sau ,voi care sunteti niste slugoi de al lui belciu?sa se schilozeasca totii aceea care mai acuza pe cheveresn si prietenul sau,mai savu matei.teo ,velea aurel dativa numele reale si nu mai fiti gunoaiele lui belciu si co..sa va uscati ca si smochininul din biblie pe care la blestemat DOMNUL ISUS .AMIN
       LIVIU CHEVERESAN17.02.2009 | 02:14:06       
Ssint Liviu cheveresan membru in prima biserica baptista romina din melbourne a carei pastor este fratele belciu busuioc.nu am nici o legatura cu acuzatiile care mi se aduc pe internet ,atit cu privire la persoana mea cit si a fratelui busuioc.p.s.va indemn pe toti sa cititi si memorati si sa traiti PSALMUL 1.
       Pepe17.02.2009 | 02:51:18       
Oameni cinstiti incep sa-si dea numele,brava Cheveresan,spune si prietenului tau si sorei care a scris citeva articole bajocoritoare la adresa fr.Busuioc sa-si dea numele ca oamenii care traiesc pe linga ei ai cunosc oricum nu se pot ascunde.Cit despre persoanele pomenite e problema lor sa-si spuna cuvintul.Eu nu slujesc decit Domnului.
       o sora17.02.2009 | 04:14:54       
asculta pepe daca ai fi un om corect si ai sluji domnului nu ai acuza pe fratii tai fara o dovada concreta.Cit despre cei care il batjocoresc pe fratele busuioc si pe alti frati fara nici o dovada sa le fie rusine.ne duelam prea mult cu sabii ca muschetarii si nu ajungem la nici un rezultat.sint milioane de oameni care citesc mesajele noastre pe internet sint si crestini si atei.Ce impresie isi fac ei despre noi pocaitii.este pentru ultima data cind sciu nu am de gind sa ma duelez cu nimeni pe internet.Sint lucruri mult mai importante de facut ca de pilda a vizita bolnavii a cauta vaduvele si orfanii a vizita puscariasii astea fapte ne duc pe noi in rai,nu murdariile de pe internet.a fi om eo intimplare a fi domn e lucru mare.
       dodo17.02.2009 | 21:31:28       
Cred ca ar fi bine daca toti care au scris articole tedentioase pe internet ar lua in serios sfatul sorei de mai sus .Cred ca sau convins ca si-au mai pus ei semnaturile pe niste gunoaie cu care sau facut de ris in fata lumii,si nu au cistigat nimic,findca cine slujeste Domnului va fi Sprijinit de Domnul.Tot ce voiti sa va faca voua oamenii,faceti-le si vai la fel.Si un ultim sfat .Ce tie nu-ti place ,altuia nui face.
       HARUL17.02.2009 | 22:57:19       
EU nu vreau decit sa pun o intrebare:DE CE ASCESTI OAMENI DE NIMIC CA PEPE,KIKI,TIC-TAC,ION,DODO,DE CE NU AU CURAZUL SA-SI DE-A NUMELE REAL?POATE ,SI CU SIGURANTA CA SAVU MATEI ,TEO,CHIAR SI BELCIU,SI MAI SUNT SI ALTII CARE SE ASCUND SUB NUME ANONIME,SI TOCMAI EI VORBESC DE CEI CARE SPUN CA NU ISI DAU NUMELE?EU il cunosc prea bine pe BELCIU si stiu ca a fost si este inca activat in securitatea romina si deaceea merge in ROMANIA SI MOLDOVA IN FIECARE AN.AM VORBIT cu pastoroi din ROMINIA si miau spus ca este totul adevarat ce scrie fratele MITROFAN in cartea PIGMEI SI URIASI.DE CE BELCIU NU ISI SCOATE DOSARUL?PT.CA ESTE REACTIVAT.DACA SIAR SCOATE DOSARUL SAR LINISTII TOATA LUMEA.SI acum as vrea sai spun lui PEPE orocine ar fi prietenul lui liviu si acea sora DOMNUL SAI BINECUVINTEZE ,caci au avut puterea sa se lupte cu uriasul acesta BELCIU care mai are putin si DOMNUL IL VA NIMICII pt.ca rugaciunile sfintilor au ajuns pina la cer si D-ZEU nu va lasa nepedepsit pacatul sau.IAR LUI LIVIU as vrea sai spun ca a facut un pas inapoi.TRAIASCA DOMNUL CARE VA NIMICII PLANURILE CELUI RAU CARE LE FAC TOTI ACEIA CARE ASCUND ADEVARUL.
       pepe17.02.2009 | 23:23:41       
Nu este treaba mea sa iau apararea nimanui,dar cred ca fratele Cheveresan si-a dat seama ca afost folosit si santajat de oameni de nimic care sau dat drept prieteni si la-u compromis,prieteni ca gabor d si altii ca el,si daca cei cu harul au atit de mult bun simpti sa-si dea ei numele adevarate.Findca ei tot cara murdariile deavolului si le improsca pe fr.Busuioc.Nu este nimenea interesat de minciunile voastre,cu privire la dosare,ca doar si voi aveti dosare in romania si nu vi le-a cerut nimenea sa vi le scoateti ca voi ati dat dovada ce fel de oameni sinteti decind ati venit in australia.ori ce ati zice si ori ce ati face tot oameni de nimic sinteti.
       gheorghe matei18.02.2009 | 00:55:13       
eu cred ca nici unul din noi nu am trecut pe la crucea domnului isus cristos si nici unul din noi nu putem spune ;caci pentru mine a trai este cristos si a muri e un cistig.toti sintem pacatosi si rai sintem orbiti si surziti, si daca ne uitam cu atentie la ceea ce se intimpla in jurul nostru ne dam seama ca incet incet se ea harul de la noi.daca nu ne rugam tot timpul si nu postim des cadem prada deavolului.SA STITI CA ACEL SARPE CARE A VRUT SAL ISPITEASCA PE DOMNUL ISUS SI IA ISPITIT SI PE ADAM SI EVA ESTE TOT ACEL SARPE CARE NE ISPITESTE PE NOI ASTAZI.NU SINTEM UNII CU NIMIC MAI BUNI CA ALTII.EXISTA O ZICALA ROMINEASCA CARE SPUNE 'RUFELE MURDARE SE SPALA IN FAMILIE.SI CHIAR DACA un frate sau o sora apacatuit trebuie biserica sa se roage pentru ei si sai smulga din iad.nu trebui sa stie nimeni din afara biserici ce se intimpla in biserica hai sa fim intelepti.ce sar fi facut omenirea fara CHRISTOS si stiinta fara EINSTHEIN.DEGEABA ai o religie oarecare daca CHRISTOS NU E PE PRIMUL LOC ACOLO. DACA AR FI DUPA MINE AS SMULGE DE PE PANCARDELE BISERICILOR denominatia si as scrie ;biserica crestina doar atit. nu il impresionam noi pe domnul cu denominatiile noastre.la ora actuala birfa nepasarea si minciuna a impinzit bisericile am adormit cu toti pe cale ,HAI SA NE INTOARCEM CU TOTII LA DRAGOSTEA CARE AM AVUT-O ODATA, SI ATUNCI VOM PRIMII INAPOI HARUL CARE NI SA LUAT.AMIN.
       HARUL18.02.2009 | 05:31:38       
AS vrea sati spun PEPE ca ii treaba noastra sa aparam adevarul luiHRISTOS.LIVIU este matur si nu cred ca fost atras in in ceea ce afacut.AS vrea sa iti spun PEPE ca pe fratele GABOR il cunosc foarte bine am fost in aceeaasi biserica pe care a pastorito fratele DANIEL COCAR,si stiu ca este un foarte bun crestin si apara valorile crestinismului ,as vrea sa-i spun fratelui GABOR sa nu se teama de cei care pot ucide trupul dar nu sufletul noi ne rugam sati dea D-ZEU sanatae si sate intareasca si domnul sati binecuvinteze viata si familia,,amin.BUSUIOC el singur sa inproscat cu mizerie si acum pute ca bubele lui IOV .DE CE NUSI SCOATE DOSARUL?PT.CA ESTE INCA ESTE COLABORATOR CU SECURITATEA.EU nu am fost nici macar activist de partid.BISERICA HARUL ESTE O BISERICA VIE ,IAR VOI SUNTETI O BISERICA MOARTA ATITA TIMP CIT IL APARATI PE ACEST SECURIST BELCIU RUSINE SI DOMNUL SA VA MUSTRE,AMIN
       caransebes18.02.2009 | 06:53:28       
Deocamdata biserica din caransebe nu are ce sa-i reproseze fr belciu busuioc.Bamai mult poate sa-i multumeasca ca a construit casa de rugaciune ghetimani.Anul trecut fr belciua primit diploma de cetatean de onoare al orasului caransebes de la primarul in functie marcel vela.Pentruca ne-a reprezentat cu onoare in lume SUA CANADA AUSTRALIA ETC.La serile de evanghelizare pe care lea avut d-lui anul acesta au participat in fiecare seara in jur de 1200 de ascultatori.S-au predat D-LUI20 de persoane.Pe noi nu ne intereseaza dosarul fr busuioc.Domnul lucreaza cu putere prin el.E ca s-au gasit citiva exclusi din melborne care fac front comun cu alti razvratiti.Astai alta problema. Care este starea voastra spiritoala!? S-Au asta nu va intereseaza?
       CARANSEBES18.02.2009 | 08:07:01       
AS VREA SAI SPUN ACESTUI CRANSEBESC CARE STIU CA ESTE belciu DAR ISI DA NUME FALS ,CA A FOST FACUT CETATEAN DE ONAOARE IN 2007 SI NU ANUL TRECUT.APOI PINA IN 2007 EL A FIGURAT SI CA PASTOR LA BISERICA GHETSIMANI,DAR EL DE FAPT A FOST SI PASTOR LA MELBOURNE,EL A FOST FACUT CETATEAN DE ONARE PT.CA A SERVIT PATRIA SIA VINDUT FRATII DE CREDINTA.DE CE A RUPT BISERICA DIN CARANSEBES?SI APOI SIA FACUT O ALTA BISERICA?EL A FOST VAZUT DE FOARTE MULTE ORI LA CABINETUL SEFULUI SECURITATII CARE SA OCUPAT PE ZONA CARANSEBES.OARE ATI UITAT ?EL DE CE NU-SI SCOATE DOSARUL DE LA SECURITATE?PT.CA ASA CUM ZICE SI CEI DE LA BISERICA HARUL ESTE REACTIVAT.NU-L MAI APARATI CA VETI AVEA ACEL SFIRSIT CA EL ADICA ,IADUL.ACEI FRATI DE UNDE STITI VOI CA SUNT RAZVRATITI?II CUNOASTETI?EI AU SCRIS CARTEA PIGMEI SI URIASI?DE CE NUL DA IN JUDECATA PE FR.MITROFAN DACA NUI ADEVARAT CE SCRIE IN CARTE/RASPUNDETI VOI INSIVA SI POCAITIVA ,AMIN
       o sora18.02.2009 | 08:16:38       
rugativ-a unii pentru altii si nu va mai uriti.daca aici pe pamint nu ne iubim cum ne vom iubii sus in cer .cine uraste pe fratele sau uraste si pe cel ce la creat.
       GABOR18.02.2009 | 09:41:36       
DOMNULE PEPE vad ca ma cunosti si stii multe despre mine.MIAR face placere sa te cunosc si eu.POATE ca it-i pot fi de folos cu ceva.DUMINICA te astept la biserica din ENDEVOR HILL,CU STIMA GABOR.
       pepe19.02.2009 | 01:13:00       
Domnule Gabor nu ma astepta la bis.voastra din end. hills ,ca ma astepti degeaba,dar daca totusi te dci la biserica,fa cumva sa nu te dci degeaba sau spre osinda .Domnul sa aibe mila de noi toti.
       petru anghel19.02.2009 | 16:12:59       
AM citit ce scriu unii.care biserica a ruptu belciu busuiocdomnule?Belciu busuioc dupa ce a fost aproape30 de ani pastor la biserica din piata nr1DIN LIPSA DE SPATIU A MAI CONSTRUIT O BISERICA de la fundatie.biserica nr 2 cind a plecat in austraslia biserica avea 800 de membrii.Acum are 500de membrii.SIGUR Ca daniel mitrofan nu minte.! IN cartea pe care a scriso spune mult adevar. IN carte e scris numele conspirativ a lui dugulescu angajamentul lui (daniel stefan)numele si an gajamentul lui georghita (georgescu ) a lui i stanca (barbu).Scrie si numele conspirativ si angajamentul lui busuioc!?Ai spus o gramada de minciuni.Tu ne spui noua sa ne pocaim?pocaiestete tu de minciuna.
       o sora20.02.2009 | 02:27:04       
internetul a fost una din marele inventii ale stiintei si noi crestinii in special noi pocaitii il folosim ca pe un ;pistol raza medie de actiune ; unii impotriva altora.mai avem 2 ani de zile si vom sta in fata cu ;noul ordin mondial ;new world order; adica fiara, si nu credeti ca ar trebuii sa ne shimbam intelectul si inima.totul este goana dupa vint ,ne indreptam sre ceea ce izbeste ochii si ce inima doreste si uitam de domnul. RICHARD WUMRRAND A SCRIS INTR-O CARTE CITEVA CUVINTE pe care orice crestin ar trebuii sa le citeasca;atunci cind ei saracia de la un om il iei pe domnul ISUS de la el; dar asta nu inseamna ca nu trebui sa-i ajutam pe cei saraci trebui sa-i ajutam pe cei saraci . ;cuvintul domnului ne spune sa ne gindim numai la lucrurile de sus. nu prea se pune in practica. la ora actuala fratii se gindesc numai la ei nu si la altii. dinte pentru dinte.ne multumin cu faptul ca sintem membrii intr-o biserica si raminem cu impresia ca ne este mi ntuirea asigurata si ne inselam singuri.as vrea din toata inima sa vad ca se scrie pe internet cuvinte care sint folositoare si cuvinte de imbarbatare nu de hula.amin
       dodo20.02.2009 | 19:48:14       
As dori sa multumesc la sora pentru sfaturi si Dumnezeu sa va binecuvinteze,intradevar cine are urechi de auzit sa priceapa ce vremuri traim si cit de multa paguba sa facut lucrari domnului prin internet atunci cind nu este folosit spre zidire ci numai spre judecata si condamnare.Cine foloseste sabia de sabie va muri cine foloseste pistolul de pistol va fi ucis si cine foloseste internetul sa doboare pe altii ,va fi doborit de internet.Doamne ai mila de noi.
       cosmin poiana buchin20.02.2009 | 21:13:52       
mai fratilor nu a-r trebui sa luam o decizie chiar de acum si sa nu mai pacatuim an naintea domnului.Vremea este aproape si din aceasta cauza nu se mai inteleg frati intre ei,ginditi-va ca o sa raminem pe pamint daca nu terminam odata cu aceasta cearta,lasati toate aceste lucruri in mina domnului si el va lucra ,sau nu avem ancredere in domnul ,nu cred ca ati vrea sa ramineti pe pamint din cauza ca nu puteti ierta.Aceasta e parerea mea ca ar trebui sa facem
       HARUL21.02.2009 | 07:03:12       
DOMNULE DODO (BELCIU BUSUIOC),NU TE MAI ASCUNDE SUB NUME COSPIRATIV CA PE VREMEA CIND LUCRAI CU SECURITATEA ROMANIEI.UNDE AI CITIT IN BIBLIE PISTOL CONTRA PISTOL ETC,EU AM CITIT DE DRAGOSTE SI POCAINTA,SI MARTURISIREA PACATELOR,DAR STIU CA SI DOMNUL ISUS PT.CA A SPUS ADEVARUL LAU OMORIT,DAR ASA CUM AM MAI SPUS VOI NU PUTETI OMORI DUHUL DECIT SUFLEUL,RUSINE MAI DODO CA CE-AI DAT PE FATA INIMA CACI ACOLO SPUNE LA MARCU CACI DINAUNTRU,DIN INIMA OAMENILOR IES GINDURILE RELE,PREACURVIILE,CURVIILE,UCIDERILE,FURTISAGURILE,LACOMIILE,VICLESUGURILE,INSELACIUNEA,FAPTELE DE RUSINE,OCHIUL RAU,HULA,TRUFIA,NEBUNIA.TOATE ACESTE LUCRURI RELE IES DINAUNTRU SI IL SPURCA PE OM.DOMNULE BELCIU,CACI FRATE CU MINE NU MAI POTI FI CACI SCRIPTURA ZICE CA CEI CARE FAC ACESTE LUCRURI SA FIE ANATEMA PT.MINE,VAD CA TU LE INPLINESTI TOATE ACESTE CATEGORII.PUI DE NAPIRCI CUM ATI PUTEA VOI SA SPUNETI LUCRURI BUNE CIND VOI SUNTETI RAI?CACI DIN PRISOSUL INIMII VORBESTE GURA.AS VREA SA-TI SPUN DOMNULE BELCIU CACI AI DEZA SI RAPORT LA POLITIE CACI ACEASTA SUNA A AMENINTARE CE AI SCRIS PE NET SI EU STIU CA SI BAIATUL TAU A UNBLAT CU BONBOANE.AM VORBIT CU UN PASTOR DIN ROMANIA SI MIA ZIS SA MA FERESC DE TINE CA MULTI PASTORI PRINTRE CARE SI EL A SUFERIT DIN CAUZA TA.INCAODATA ITI SPUN :SCOATETI DOSARUL SI LINISTESTE CEEA CE SPUI CA NUI ADEVARAT CA AI FOST SECURIST.MA ROG CA D-ZEU SA AIBE MILA DE TINE.
       Busuioc Belciu21.02.2009 | 22:56:11       
Fratii mei pozitia mea fata de tot ce se scrie este rugaciunea Domnului Isus, a Acelui ce a fost batjocorit si inca mai este badjocorit si in secolul XI si inca nu se razbuna ,,Tata iarta-i ca nu stiu ce fac".Eu am scris o singura data pe acest forum (in 29/10/2008)si atunci nu am scris cu nume ascuns.Deasemenea marturisesc inaintea Domnului ca nu cunosc cine a scris in apararea mea si a lucrarii Domnului cu nume ascuns.Atunci am marturisit adevarul despre viata mea pentru cine vrea sa-l creada. Pentru cine nu vrea sa creada, eu nu am cum sa-l oblig sa creada,si nici nu ma voi stradui sa fac aceasta.Am predat viata mea Domnului si vreau sa ramin robul Lui si daca Stapinul meu care este Domnul Isus Hristos ,nu se apara pe El care-I invinuit in vremea noastra prin carti si filme,care-i atribuie o relatie amoroasa si chiar copil,de ce sa grabeasca sa ma apere pe mine .El Toate le face frumos la vremea Lui.El spune: ,,ajunge ucenicului sa fie ca invatatorul lui". Daca nu pot sa-i opresc pe cei care scriu pentru a ma batjocorii va rog pe voi care aveti durere pentru toate aceste murdarii care se fac in numele Lui Dumnezeu urmatoarele:1.Nu mai raspunde-ti si lasati-L pe Dumnezeu sa raspunda El, caci El stie mai bine cind trebuie sa faca aceasta si cum sa o faca.2. Rugativa impreuna cu mine pentru pentru cei care ma asupresc caci ei intradevar nu stiu cu cine se lupta.In primavara anului 1978 am primit din partea Domnului cuvintul din Ieremia capitolul 1(va rog sava face-ti timp ca sa cititi acest text) ,ca un raspuns la cererea mea de a-mi vorbi Domnul daca trebuie sa merg ca pastor la Biserica din Caransebes care in vremea aceea era o biserica problema .Cuvintul acesta s-a implinit in toti cei 36 de ani care s-au scurs pina azi si eu stiu ca El nu se schimba,totul este ca eu sa-i ramin credincios pina la capat .Rugati-va sa ma intareasca Domnul la aceasta.3.Rugati-va deasemenea ca ace-i care au auzit Cuvintul prin gura mea si nu stiu ce sa creada si poate gasec pricina de poticnire in afirmatiile care se fac la adresa adresa mea ca Domnul sa-i pazeasca de cadere.Cind Domnul Isus mergea spre ziua crucificarii se ruga ,,Tata proslaveste-Ti Numele Tau" si asa ma rog si eu.Rugati-va si voi impreuna cu mine si acesta-i cel mai bun lucru pe care-l putem face.Domnul sa ne ajute pe toti sa-l cunoastem mai bine.A Lui sa-I fie toata Slava in ToateAmin
       HARUL08.03.2009 | 05:26:36       
DOMNULE BELCIU,AM CITIT CU INDIGNARE CEEA CE AI SCRIS AICI DAR NAI SPECIFICAT NIMIC DESPRE DOSARUL TAU CU SECURITATEA.CARE DOMN SA TE MAI INTAREASACA ?CEL AL INTUNERICULUI/ROAGATE PT.TINE SI NU PT.CEI CARE VOR SATI ARATE CA AI PACATUIT SI CA TREBUIE SA TE POCAIESTI.STIU CA ADEVARUL ESTE O POVARA PT.MULTI AL ASCULTA SAU AL CITII POATE ADUCE LA ALERGIE DAR EU NU EXIST PE LUMEA ACEASTA CA SA PERII CEVA CE TREBUIE DESFIINTAT ASA CA CEI CARE AU AUZUL SENSIBIL VOR FII TULBURATI CU SIGURANTA DE CEEA CE AM SCRIS .LUCREAZA INSA ACESTE CUVINTE LA ELIBERAREA TA DIN PACT.DESCATUSEAZATE DOMNULE BELCIU DE LEGATURILE DEAVOLULUI CARE AU DEVENIT REGULI IN VIATA TA.ELIBEREAZA SI GISTA DIN ISUS,ITI STA IN PUTERE SA TE ELIBEREZI INCEPE IN CAMERA TA DE RUGACIUNE SI INCHINATE LUI D-ZEU SI MARTURISESTETI PACATUL APOI DOVEDESTE PRIN FAPTA SI CUVINT POCAINTA.POCAINTA ESTE SCHINBAREA GINDIRII SCOPULUI SI A POZITIEI FATA DE D-ZEU.ESTE UN ORDIN DIVIN SI INSEAMNA INTOARCEREA LA D-ZEU DE LA CAILE RATACITE,CAINTA PT.VIATA TRAITA IN PACAT SI RECUNOSTINTA FATA DE D-ZEU .TREBUIE SA AIBE LOC O DESPARTIRE DE FAPTELE PACATOASE.POCAINTA ESTE ADEVARATA DOAR DACA II DIN INIMA SINCERA CAUTIND SA INDREPTE GRESELILE COMISE FATA DE APROAPELE .O PACAINTA SINCERA MARTURISESTE SI PARASESTE PACATUL IN PROVERBE SCRIE CINE ISI ASCUNDE FARADELEGILE NU PROPASESTE,DAR CINE LE MARTURISESTE SEI SE LASA DE ELE ,CAPATA INDURARE AMINNU SPUNE CA TEAI POCAIT ATITA TIMP CIT NUTI DOVEDESTI FAPTA .DOMNUL SA AIBE MILA DE TINE SI SA TE AJUTE SATI DOVEDESTI FAPTELE MURDARE CACI NUMAI ADEVARUL TE VA FACE LIBER AMIN
       Abigail09.03.2009 | 11:32:00       
As vrea sa va rog daca nu aveti curajul sa va dati numele adevarate nu mai scrieti sub numele harul findca scrisoarea voastra este oblasfemie la numele acesta.Harul ne invata sa o rupem cu paginatatea si felul lumesc de vetuire si nici de cum sa ne calomniem.Va multumesc.
       HARUL 10.03.2009 | 01:38:56       
AI DREPTATE CE SCRII DE ACEEA AS VREA CA SI ACEST BELCIU SA INTELEAGA ACEST LUCRU CACI HARUL NE FACE SO RUPEM CU ACESTE PACATE DAR NU UITA DOMN SAU DOAMNA CE AI FII CA CUVINTUL HARUL ESTE EGAL CU ADEVAR SI DREPTATE SI DEACEEA FOLOSESC ACEST CUVINT DAR CU TOATE ACESTEA SUNT MEMBRU ACETEI BISERI MINUNATE SI BINECUVINTATA DE DOMNUL CARE SE NU MESTE HARUL SI CARE A FOST INFIINTATA DE PASTORUL DANILE COCAR SI DOMNUL SAL BINECUVINTEZE .CIND DOMNUL ISUS A SPUS ADEVARUL IN FATA NU IA CALOMNIAT PE ACEI OAMENI CARE TRAIAU DEPARTE DE ADEVAR ,ASA CA NU ARE NICIO LEGATURA CU CEEA CE AI SCRIS ,DOMNUIL SA TE LUMINEZE SA VEZI LUMINA SI NU INTUNERICUL AMIN
       Abigail11.03.2009 | 02:07:22       
Am crezut ca stiti ca Abigail a fost doamna si nu domn.Si as vrea sa stiti ca Har inseamna : dragoste si mila si indurare.Daca har ,era adevar si dreptate eram de mult toti pierduti.Va rog nu mai scrieti sub numele acesta.Va multumesc.
       HARUL14.03.2009 | 05:34:54       
EU STIU CA ABIGAIL A FOST SOTIA LUI NABAL SI ERA O FEMEIE CU JUDECATA.DAR DESPRE TINE NU STIU DACA ESTI SAU NU CU ADEVARAT FEMEI SAU BARBAT?IN CE BISERICA UNBLII?EU STIU CA SI DOMNUL ISUS IA FACUT PE TOTI ACEEIA CARE TRAIAM IN PACAT PUI DE NAPIRCI CALAUZE OARBE ETC.EL CARE ESTE HAR,DRAGOSTE ,IUBIRE ,DAR PE DOMNUL ISUS NU LA INTERESAT CE SPUNEAU EI CI VROIA CA EI SA VINA LA EL CU POCAINTA.HARUL CARE ESTE BISERICA UNDE SUNT MEMBRU SI CARE A FOST INFIINTATA DE FRATELE PASTOR DANIEL COCAR ,ESTE O BISERICA PLINA DE HAR DRAGOSTE SI PACE SI FRATELE PASTOR CORIN ESTE UN OM CREDINCIOS CARE ARE FRICA DE D-ZEU SI NU A FPST COLABORATOR CU SEC URITATEA ROMANA .ASA CA DORESC SATI SPUN CA HAR UL CARE IL SCRIU IL VREAU SA PT.CEI PACATOSI .SI FACA DOMNUL CA TOTI SA FIE MINTUITI AMIN.
       dezgustator26.03.2009 | 04:11:18       
domnule belciu busuioc mie sila sa scriu despre dumneata dar o fac in numele adevarului,in numele lui cristos.da domnule busuioc este desgustator ,de ce?pentru ca o mare de romini din intreaga lume urmaresc zilnic ce se scrie pe kerigma ro.si pe celelalte sitiuri crestine.in speranta ca vei avea bunul simt de ati publica dosarul dar dupa cite se vede dumneata nu esti prieten cuadevarul.dumneata nai invatat nimic de la avram si de la iov de la moise si iosua,oameni care cind erau in prezenta lui dumnezeu se descaltau.dumneata cind urci la anvon parca aifi calare pe un cal mincind po corn sicu izabela in brate.rusine.pt.dumneata termenul de sfint este ceva de respingator precum apa sfintita pt.deavolul.rusine.frati de la melborne sutinind aceasta jarva acest vinzator de suflete acest preacurvar va atrag atentia ca ni faceti altceca decit sa aducetu ula numeluidomnului.trezitiva.uitatice atitudine are domnulfata de asemenea oameni ca acest busuioc.cititi va rog 1corinteni cap.5 gver 11 si 1corimteni cap6 ver.9 si 10.orice om al luidumnezeu trebuie sa spuna adevarul sisa desmasca minciuna,sa fie inpotriva raului,si sasi ridice glasul pt.al apara pe celnedreptatit.un crestin adevarat trebuie sa spuna nu stiu cine e omulacesta nu ma reprezinta eu sunt cu cristos.mila domnului sa te atinga si sa te mustre domnule busuioc.amin
       iosua27.03.2009 | 19:56:52       
intradevar articolul tau este desgustator findca iti arati idiotenia la toata lumea.Cite dosare ai vazut publicate pe internet,nu vezi cit esti de ridicol,mai bine va-ti vedea de dosarele voastre.
       HARUL28.03.2009 | 08:28:25       
AS VREA SAI SPUN LUI IOSUA CACI TOATA LUMEA DIN ROMINIA SI ASUTRALI SI SUS STIU DESPRE ACEST VINZATOR DE FRATI BELCIU CA A FOSRT COLABORATORUL SECURITATII,SPUNEI LUI SASI FACA PUBLIC DOSARUL DACA ARE MIINILE NEPATATE.MIAR PLACEA DACA ATI VORBII DESCHIS.DE CE NATI LUAT CA ETALONA VIETII DE CRESTIN PE FRATELE WURMBRAND.ETALONUL ESTE IN LUCA 9:57-62SI 14:25-35.DACA UN PASTOR A COLABORAT CU SECURITATEA CA ACEST BELCIU SE MAI CALIFICA EL PENTRU SLUJBA DE PASTOR?TEXTUL DIN MATEI 18 ESTE CRUCIAL IN CONFRUNTARE SI RECONCILIERE,IAR CIND O BISERICA IL APLICA ARE AUTORITATEA SI SOLUTIA RESTAURARII.DAR UN PASTOR CARE A COLABORAT CU SECURITATEA DUPA CE A TRECUT PRIN MARTURISIRE SI RESTAURARE IN BISERICA LOCALA AR TREBUI SA AIBA DEMNITATEA SA DRMISIONEZE DIN SLUJBA DE PASTOR PENTRU CA SA DESCALIFICAT PENTRULUCRAREA DE SLUJIRE.OARE NU ASTA SPUNE SI APOSTOLUL PAVEL IN 1CORINTENI 9:27?CI MA PORT ASPRU CU TRUPUL MEU SI-L TIN IN STAPINIRE CA NU CUMVA DUPACE AM PROPOVADUIT ALTORA EU INSUMI SA FIU LEPADAT.AS RUGA COMITETUL BISERII UNDE ESTE PASTOR BELCIU SAI CEARA DOSARUL SI SA LINISTEASCA ACESTE DUBII CARE ZICE BELCIU CA SUNT CU PRIVIRE LA EL.AM VORBIT CU PASTORII CURATI CARE NU AU SINGE PE DEGETE SI MIAU ZIS CLAR CA SI EI AU SUFERIT DIN CAUZA LUI BELCIU ASA CA ESTE CLAR :A FOST VINZATOR DE FRATII .DACA CINEVA VA MAI SCRIE CA NA FOST SAI CEARA DOSARUL ALTFEL SE FAC SI EI VINOVATI DE SINGELE VARSAT DE BELCIU.VA DORESC PETRECEREA VESNICIEI TUTUROR CARE SUNT CU MINI CURATE ,SA O PETRECEM CU DOMNUL ISUS SI PINA ATUNCI TRAIREA IN ADEVAR,IN SMERENIA INVATATA DE DOMNUL SI IN BINELE PE CARE IL ADUCE CU SINE AMIN.
       iosua29.03.2009 | 22:23:11       
Daca vreun pastor care a sufirit din cauza fr. Busuioc ar face reclamatie si si-ar da numele pentru a fi contactat,eu cred ca fr, Busuioc ar fi nevoit sa isi dovedeasca,nevinovatia, dar toate articole astea scrise cu rautate de niste oameni de nimic si fara caracter ,nu aduc nici o rezolvare ,pentru ca se vede clar ca amestecul vostru in toata tarasania asta este motivat de rautate si dusmanie si prostie.Mai bine va-ti vedea de dosarele voastre,si nu ati mai bate cimpii cu lucruri care nu zidesc.
       HARUL31.03.2009 | 01:15:50       
DOMNULE IOSUA intreabal tu pe belciu despre fratii ca :PAUL NEGRUT.DANIEL COCAR ETC .si sati spuna el de ce a facut ce o facut.ACESTI PASTORI si altii siau citit dosarul si sau crucit cind au vazut ce declaratii a dat belciu acolo.DEACEEA fratele NEGRUT nu mai saluta pe BELCIU ,ei pot sai faca rau dar ei sunt copii DOMNULUI cu adevarat si lau dat in sama DOMNULUI ca el sa lucreze asa cum stie cel mai bine.EI stiu caci este reactivat belciu la securiotate si deaceea merge in NOUA ZEELANDA ,SI REPUBLICA MOLDOVA ,caci trebuie sasi faca slujba si sasi ridice salarul in fiecare am la sfirsit .DOMNULE IOSUA nu mai acoperii pacatul ca te faci vinovat de singele varsat al lui BELCIU.ACESTEA NU SUNT CEEA CE TU SCRII AICI ci sunt lucruri adevaerite fapte reale.INCA odata spun:SASI FACA PUBLIC DOSARUL SI ATUNCI IL CREDE TOATA LUMEA CA NA FOST VINZATOR DE FRATI.PINA ATUNCI DOMNUL SA VA LUMINEZE MINTEA SA ACCEPTATI REALITATEA .PACE
       iosua31.03.2009 | 03:37:52       
Domnule gabor ,cind ti-au spus tie fratii amintiti ca ar fi suferit din cauza fr.Busuioc ,findca fr Paul a fost aici si nu sa plins de asa ceva,Iar cu reactivarea ,iti arati din nou prostia ca asa ceva nu este posibil.E mai bine daca tiai vedea tu de problemale tale si sa te pocaiesti in locul tau ,ca teai facut de ris ,si ai ramas singur.Destul cu presupunerile.
       HARUL01.04.2009 | 03:01:16       
SUNT frate din biserica pastorita de fratelele CORIN ,as vrea ca acest iosua sasi cera scuze pentru ceea cea a scris .CIND a fost ultima data fratele NRGRUT in MELBOURNE ? VREAU SAL INTREB PE IOSUA de unde il cunoaste pe fratele GABOR?IN ce biserica unbla acest IOSUA?frate GABOR DOMNUL sa va BINECUVINTEZE CU PACE SANATATE BIRUINTA SI VIATA VESNICA SI PE toata familia amin.FRATELE GABOR nu este singur ca si ILIE noi suntem de partea lui si cei care sunt de partea lui ISUS sunt mai multi decit cei care sunt de partea lui belciu.IMI pare rau ca acei crestini care au fost CHEVERESN SI SECARA AU DAT INAPOI SI ISUS ZICE ASA:ORICINE PUNE MINA PE PLUG SI SE UITA IN APOI NU ESTE DESTOINIC PENTRU IMPARATIREA LUI DUMNEZEU,SI acesti fosti crestini sau descalificat de acesata inparatire dar fratele GABOR SI NOI TOTI CARE APARAM VALORILE SCRIPTURII AVEM INTRARE SLOBADA IN INPARATIREA LUI ISUS AMIN.FRATE GABOR STAI LINGA HRISTOS SI SA NU VA TEMETI DE NIMIC CA NOI SUNTEM MAI MULTI CARE SUNTEM CU DUMNEAVASTRA SI CARE STIM CA SUNTETI UN COPIL AL LUI DUMNEZEU NU VA LUATI DUPA TOATE ACESTE VORBE GOALE CARE LE SCRIE NISTE OAMENI DESCLIFICATI DE INPARATIREA LUI ADUMNEZU .doresc ca DUMNEZEU SA FIE CU TOTI ACEEA CARE SUNT IUBITIRI DE ADEVAR SI DE HRISTOS AMIN.
       ANONIM03.04.2009 | 09:49:20       
Domnule Gabor si minciuna e o vorba ,dar e si pacat.Mai bine ai invata sa scrii.
       MELBOURNE04.04.2009 | 00:01:27       
AS vrea sai spun acestui anonimcare de fapt stiou ca este acelasi om ca si ABIGAIL SI IOSUA sasi vada de pacatele lui si sa se pocaisac sasi scoate birna din oci si sa lase pe altii in pace .DUMNEZEU NIMICESTE PLANURILE OAMENILOR VICLENI SI MIINILOR LOR NU POT SA LE INPLINESCA.FRATELE gabor a ramas linga adevar dar CHEVERESAN SI SECARA SAU LIPIT DE MINCIUNA CA AU MARTURISIT STRIMB IN BISERICA SI TOATA BISERICA STIE ADEAVRUL RUSINE SI POCAITIVA OAMENILOR.DOMNUL SAL INTAREASCA SI SAL BINECUVINTEZE PE FRATELE GABOR AMIN.ASTFELDE CRESTINI VREA DUMNEZEU CARE AU COLOANA DREAPTA .CHEVERESAN VORBESTEPROSTIITOATA ZIUA STA IN SHOPURI SI BIRFESTE SI VORBESTE DE UNII FRATII PE CARE EL NUI SUFARA PENTRU CA CHEVERESAN ESTE UN OM DESCALIFICAT DE IMPARATIREA LUI DUMNEZEU CA SI SECARA ,ASA CUM ZICE SI FRATELE DE LA HARUL.CINE A AUZIT CUVINTUL MEU SA SPUNA INTOCMAI CUVINTUL MEU.{SI FRATELE GABOR TOCMAI ACEST LUCRU FACE SI DOMNUL SAL INTARESCA AMIN.}PENTRU CE SA AMESTECI PAIELE CU GRIU?ZICE DOMNUL.SI CHEVERESAN SI SECARA CARE FAC ACEST LUCRU RUSINE.POCAITIVA SI LASATI PE FRATELE GABOR IN PACE CA VOI NICI MACAR PE JUMATATE NU SUNTETI ASA DE POCXAITI CA DINSUL.DACA VREI SA SPUI UN ADEVAR SPUNEL DAR NU MINTII DINDUTI NUME FALS DOMNUL SA AIBR MILA DE VOI SI SA VA AJUTE SA VA POCAITI ACUM DE PASTI.
       iosua04.04.2009 | 01:25:37       
Nu conteaza ce nume va dati ca tot gaboresti sinteti,vad ca va periati si va laudati bine unul pe altul.Adica fr Cheveresan si fr.Secara care si-au recunoscut gresala si sa-u pocait sint vinovatii si nu tu gabor care de mindru si inginfat ce esti tie rusine sa te pocaiesti.E vai de capul tau.
       HARUL 04.04.2009 | 08:13:54       
AS vrea sa readuc aminte lui iosua ca sunt membru in biserica harul pastorita de fratele CORIN .AS VREA SAI SPUN acestui iosuasa se lase de minciunu si sasi spuna numele real.de unde il cunoaste pe fratel;e GABOR SI IN CE BISERICA MERGE DACA MERGE.FARTELE GABOR CA SI NOI STIM CA BELCIU A FOST SI ESTE UN COLABORATOR AL SECURITATII ROMINE.FRATELE GABOR ESTE UN FRATE CARE NU IUBESTE CA VOI MINCIUNA SI NU PERIE PE NIMENI SI EL ARE PROMISIUNEA CA :IAR PENTRU ROBUL MEU CALEB{GABOR} CARE A FOST INSUFLETIT DE UN ALT DUH SI A URMAT IN TOTUL CALEA MEA VA INTRA IN INPARATIREA MEA AMIN.DAR ACESTI CHEVERESAN SI SECARA CARE SUNT CALAUZITI DE DUHUL MINCIUNII VOR INTRA IN IAD.FRATE GABOR NU BAGA IN SEAMA CEEA CE SCRIE ACESTI LEPADATI CA SI ISUS A FOST HULIT SI BATIJOCORIT PENTRU ADEAVR.STATI LINGA ISUS SI EL SA VA INTAREASCA AMIN.
       HARUL04.04.2009 | 08:25:28       
NE place sa ne ascundem de adevar si sa mascam rezultatul comportarilor noastre jenante printrun limbaj religios .parem spiritualichiar foarte spirituali dar ar fi mult mai eficient sa gindim ce vorbim .BLESTEMAT sa fie omul care se increde in om ,DUMNEZEU ne vrea oameni de incredere nu ca si acesti cheveresan secara belciu etc.dumnezeu vrea oameni de cuvint ca si FRATELE GABOR,oameni radicali si dintro bucata fara conplicari inutile.CIND OMUL devine mai inportant decit DUMNEZEU cind cineve slujeste omului cum faceti voi cu belciu,ei de fapt slujesc omului respectiv in detrimentul slujirii LUI DUMNEZEU,ATUNCI INTREADEVAR ESTE O PROBLEMA FOARTE MARE SI OMUL ACELA VA CULEGE CE A SEMANAT 1IOAN1:8.DOMNUL SA VA AJUTE SA VA POCAITI FARTILOR CARE SUNTETI SUSTINATORII MINCIUNII SI AL PACATULUI AMIN.
       Un Frate09.04.2009 | 03:46:55       
Sint membru in biserica Harul si as vrea sa-i spun lui Dumitru Gabor sa nu se mai ascunda sub numele de Harul si de Melbourne care scrie cu acelas scris si aceleas greseli fara ca sa isi dea seama.Domnule Gabor nu baga biserica noastra in murdariile tale ,nimeni nu te lauda pe tine si pe familia ta.Cind ai fost membru la biserica Harul nu ati dat nici un dolar macar timp de un an de zile si ati tras o minciuna ca nu aveti bani si voi ati venit in Australi cu bani.Cine poate sa laude oameni ca voi care injurati si blestemati in biserica.Ar fi mai bine daca ti-ai vedea de problemele tale caci si in Romania cind a fost fiutu Marius sa se insoare cu maicasa de mina si el are peste 35 de ani si sau facut de ris pe acolo prin Cluj.Cind a fost chemat la comitetul bisericii ati venit si voi cu el probabil ca ii este frica singur. Va-ti maritat si fata din interes ca sa veniti in Australia si pe urma ati despartit-o de barbatul ei si la-ti acuzat pe nedrept pe ginerele vostru ca e Homosexual .Cred ca ar trebii sa mergeti la un medic psihiatru sa va ajute.
       HARUL09.04.2009 | 07:08:29       
AS vrea sa-i sounem acestui ,,frate"ca-ci nu face parte din biserica HARUL poate a gresit numele .FRATE GABOR STATI LINISTIT CACI SUNTEM ALATURI DE DUMNEAVOASTRA .POATE ca acet ,,frate"sa fie chiar acel lepadat de DOMNUL cheveresan caci el va cunoaste asa de bine dar lasatil pe DOMNUL sa se razbune caci el este un foc mistuitor.AS vrea sai spum acestui ,,frate "sa nu se atinga de omul lui D-ZEU care este frate MARIUS GABOR SI ESTE UN SFINT ASA CUM DORESTE SI DOMNUL SA FIE COPII LUI.NOI STIM CACI FRATELE COCAR A VRUT SAL TRIMITA SA FACA SI CURS DE PASTOR CACI FRATELE COCAR A VAZUT IN EL UN SFINT CA SI SAMUEL I DAVID ,DOMNULE ,,frate"ai grija ca ci teai atins de ochii lui D-ZEU asa cum zice scriptura si ar trebui sati ceri scuze in public fratelui nostru scum si drag MARIU .IN REST DOMNUL SASI BINECUVINTEZE PE TOTII SFINTII SAI AMIN.
       FR.GABOR09.04.2009 | 07:23:59       
SUNTEM in joia patimilor si doresc sai multumesc celui care scrie sub numele de IOSUA,ABIGAIL,UN FRATE,stiu ca e una si aceeasi persoana.FRATI care iubiti adevarul va rog unitiva cu mine in rugaciune si sa cerem ca DOMNUL care cunoaste inima fiecaruia sai rasplateasca dupa adevarul pe care il spune,AMIN.
       iosua09.04.2009 | 07:36:23       
dumitru gabor ,numai tu il lauzi atita pe marius,tu crezi ca daca esti bleg si te comanda mama si tata la 35 de ani esti si sfint.Acum am inteles mai bine de ce tot pomeniti voi de cocaru,ca va dat importanta si niste nadejdi inselatoare,voi nu vedeti ca marius nu are chemare de pastor voi il tot impingeti in fata si de aceia nu ati vost multumiti in nici o biserica din melbourne findca ati colindat prin toate si nicaieri nu ati putut sa il afisati pe maris sau sa il insurati.cred ca ar fi cazul macar acum de pasti sa va veniti in fire si sa nu mai improscati pe nimeni cu noroi,ci rugati pe Domnul sa va ierte si lasativa de toate gainariile si veti merge mai departe.cu bine.
       HARUL09.04.2009 | 09:59:06       
AS vrea sai raspund acestui necunoscu iosua care lam rugat de atitea ori sa-si dea numele real sa se pocaiasca caci altfel ajunge in fundul iadului.EU il cunosc pe fratele MARIUS de cind era in biserica pastorita de fratele COCAR ,si fratele DANIEL a vazut in el un viitor vestitor al evanghelie .AS VREA sa-l intreb pe iosua :el ce face pentru DOMNUL?SE pare caci numai critica pe altii care sunt sfinti si curati la suflet ca fratele MARIUS SI DOMNUL SAL BINECUVINTEZE CU PUTERE SI HAR INCONTINUARE IN VESTIREA CUVINTULUI LUI DUMNEZEU AMIN.FRATELE MARIUS nu este un curvar ,mincinos,vinzator de fratii etc.asa cum este BELCIU BUSUIOC si voi de le BISERICA care il sustuneti in pacat si voi ca el veti avea aceeasi soarta si anume pierzarea vesnica amin.GRATELE MARIUS ASA CUM ZICE SI LA GALATENI 1:15-16:DAR CIND DUMNEZEU CARE MA PUS DEOPARTE DIN PINTECELE MAICII MELE SI MA CHEMAT PRIN HARUL SAU A GASIT CU CALE SA DESCOPERE IN MINE[MARIUS]PE FIUL SAU CA SAL VESTESC INTRE NEAMURI [AUSTRALIA] INDATA NAM INTREBAT PE NICI UN OM .ASA CA NICI FRATELE MARIUS nu te intreaba pe tine mai iosua daca vrei sau nu sa predice caci acesta este talantul lui ,dar al tau este gelozia si cuvintul zice ca tu esti cuprins de un DUH de gelozie si as vrea sa te rao sa te pocaiesti.IN REST DORESC CA DUMNEZEU SA BINECUVINTEZE PE FAMILIA GABOR SI A MEA SI BISERICA HARUL SI FRATELE DANIEL COCAR SI BISERICA PE CARE O P[ASTORESTE CU VIATA VESNICA AMIN SI pe tine iosua cu picainta amin.
       nelu 09.04.2009 | 11:29:56       
domnule gabor nu cred ca e cazul sa-l ridici in slavi pe daniel cacar ,care va vorbit pe la oameni ca ati furat din magazine din cartierul unde ati locuit cind ati venit in australia,
       harul11.04.2009 | 01:45:44       
as vrea sa-l intreb pe acest NELU de unde stie el ca-ci fratele COCAR a zis asa ceva?eu am fost in comitety si nici odata FRATELE COCAR NA SPUS ASA CEVA .AS VREA SAI SPUN acestui NELU sa se pocaiasca se pare ca acest CHEVERESAN care a fost ajutat de biserica noastra HARUL si care nui place sa munceasca acum dupa ce a primut atitea ajutoare inprostie cu noroi in stinga si dreapta.NOI nul ridicam pe fratele COCAR SI NU cacar ,in slavi ci DOMNUL ISUS ia dat iertare si har si el este un mare evanghelist si D-ZEU IL INTARESTE IN LUCRAREA PE CARE O FACE SPRE SLAVA SI GLORIA NUMELUI SAU.DOMNUL SAL INTARESACA IAR PE TINE <>ZIS CU ALTE CUVINTE CHEVERESAN SA TE POCAIESTI ,SI NUTIMAI DA ATITEA NUME FALSE .
       iosua11.04.2009 | 08:19:01       
Har si pace fratilor.Lasati-va de invinuiri si blasfemii si intelegeti ca e timpul sa ne pocaim de starile astea care aduc prejudiciu lucrarii Domnului.Isus Christos e Domnul.
       un frate care iubeste adevarul11.04.2009 | 08:28:41       
DORESC sa atrag atentia tuturor celor care citesc acest sitiu.CACI acest sitiu a fost lansat cu scopul de a demasca pe cei care iau vindut pe fratii nostrii securitatii.ACUM acest colaborator al securitatii belciu busuioc cauta sa faca una din cele mai josnice diversiuni.PRIN acest lepadat CHEVERESAN LIVIU care a devenit un instrument in mina acestui BUSUIOC.,si cauta prin el sa denigreze anumiti frati ca FRATELE COCAR,FRATELE GABOR.ACEST colaborator al securitatii care ani de zile sa ascuns sub masca crestinismului acum cauta sa distraga atentia de la persoana dinsului,asupra altor persoane.E diversiune.FRATILOR NU VA LASATI INSELATI.DOMNULE BELCIU BUSUIOC as vrea sa stiti caci undelemnul intotdeauna va iesi la suprafata.MA-S bucura daca acum de PASTI,ce-l RASTIGNIT va va cerceta si va va da putere sa luati decizia ce-a buna.DOMNUL SA VA AJUTE LA ACEASTA .AMIN
       HARUL11.04.2009 | 08:33:47       
DOMNULE VIOSUA{CHEVERESAN LIVIU} TOCMAI TU TREBUIE SA TE LASI DE INVINUIRI SI BLASFEMII SI ESTE TIMPUL SA TE POCAIESTI.AM vorbit cu un frate care este in comitetul biserii tale si am intrebat daca este cineva cu acest nume IOSUA in biserica si mi sa spus ca nu este niciun matur decit copii.APOI am sunat pe un frate de la MARANATA SI lam intrebat acelasi lucru si mi sa dat raspuns:NU ..deci in concluzie esti un mare mincinos si te ascunzi sub acest nume de IOSUA ,si mai ai curajul sa dai sfaturi la altii??POACIESTE OMULE CACI ESTE VREMEA SFIRSITULUI .AMIN
       iosua11.04.2009 | 09:24:40       
MAI gaborestilor,de ce nu va vedeti voi de treburi,ca nu fr. Busuioc si nici fr,Cheveresan va sfatuit sa va lasati de a arunca cu noroi in stinga si in dreapta ca si cind voi ati fi cei mai cinstiti oameni.Sa va fie rusine daca mai aveti putin bun simpti.Ca vad ca sa va pocaiti nu vreti,dar vine vremea cind nu va mai puteti ascunde dupa nume false si toata lumea va sti de unde a pornit toata tarasenia asta cu dosare si prosti cu securitatea.Mai nu mai sustineti ca voi aparati adevarul ,ca voi sinteti cei mai mari mincinosi.Scoteti birna din ochiul vostru si veti vedea mai bine pe frati.
       HARUL 12.04.2009 | 07:16:19       
STIMATE cetatene al iadului inca odata iti reiprospateze memoria care ci-a slabit de atita alcool si medicamente pe care le bagi in tine caci1SUNT MEMBRU IN BISERICA HARUL PASTORITA DE FRATE CORINN CARE NU A VINDUT FRATII CA BUSUIOC SI 2 DE CE NU VREI SA-TI DAI NUMELE REAL SI SA TE POCAIESTI ?3DE CE NU VREI SA SPUI BISERICA UNDE MERGI?PENTRU CA IN TOATE ACESTE MINCIUNI SE ASCUNDE O SINGURA PERSOANA SI ANUME:CHEVERESAN .ASA cum spune si acest frate care iubeste adevarul BELCIU se foloseste de cheveresan si de prostia lui ca sa atraga atentia de la faptul caci sitiul acesta ii facut doar pentru cei care siau vindut fratii la securitate si nu alt motiv.EU va doresc SA AVETI UN PASTE FERICIT SI FIE CEL INVIAT SA INVIEZE CU ADEVARAT SI IN VIATA VOASTRA CARE SUNTETI MORTI IN GRESELI SI PACATE AMIN.SEMNEAZA HARUL AMIN.
       ALIN12.04.2009 | 07:50:51       
PACE FRATILOR DE LA MELBOURNE.SUNT ALIN DIN TIMISOARA SI SUNT MEMBRU IN BISERICA PASTORITA DE FRATELE DANIEL COCAR ,BISERICA STINCA.AM CITIT CU DURERE IN INIMA DESPRE FRATELE NOSTRU DRAG DANIEL COCAR SI AS VREA SA LE SPUN ACESTOR PERSOANE CARE AU SCRIS SA-SI VADA DE POCAINTA LOR SI SAI DEA PACE FRATELUI COCAR CA EL ESTE UNSUL DOMNULUI SI PE MULTI IA AJUTATA SI II AJUTA SA-L CUNOASCA PE DOMNUL.AS VREA SA VA DAU O ULTIMA VESTE SI ANUME SAR PUTEA CA FRATELE COCAR SA FACA O MICA VIZITA IN AUSTRALIA .FRATELE COCAR MI-A POVESTIT DESPRE BELCIU CA IA FACUT MULT RAU CA CALDARARL DUMITRU LUI PAVEL.MI-A SPUS CACI ACEST BELCIU ESTE UN MARE FATARNIC.FATARNICUL ESTE OMUL CARE STIE DESPRE LEGEA IUBIRII MAI MULT CA ORICINE DAR PE DEASUPRA PUNE LA CALE PRABUSIREA CELUI NEPRIHANIT.FATARNICUL ESTE MIZERABILUL LUCRATOR AL INTERESELOR EGOISTE IN NUMELE CARORA AR FI IN STARE SA FACA SI CRIMA FATARNICUL E RINDUIT DE D-ZEU SA ADUCA PACE DAR PE INTORCHEATE CAI STIRNESTE FEL DE FEL DE INTRIGII.FATARNICUL PUNE MASCA ASUPRA LUCRURILOR CA SA ASCUNDA ADEVARATELE INTENTII.ACESTA ESTE UN PACAT MARE FATA DE DUHUL SFINT.INTOTDEAUNA II IRITA MUSTRARILE MINTUITORULUI PENTRU CA ESTE O PRAPASTIE INTRE CE FAC SI INVATA PE ALTII.CA SA MOSTENIM VIATA VESNICA NOI TREBUIE SA TRAIM IN LUMINA CUVINTULUI LUI D-ZEU.FRATI DE LA MELBORNE NU VA LASATI DUSI IN RATACIRE DE VORBELE FATARNICE ALE LUI BELCIU .
       pentru alin cu har14.04.2009 | 23:43:22       
Tu alin chiar crezi ce spui.daca esti din timisoara de unde sti ce predica fr.busuioc la melbourne.si ar fi bine de stiut ca prieteni lui cocar il tot pomenesc mereu care au fost promovati de el.Fi bun si intreabal pe daniel cocar de ce a plecat dela melbourne si cum a plecat,si daca are de facut complainuri la adds.fr,busuioc sa scrie el o scrisoare ,nu sa se foloseasca de niste oameni de nimic ca si gabori care viseaza ca sint dela harul,si tu nici macar nu cunosti situatia si daca nu te bagi in murdariile altora va fi si mai bine.
       Un Prieten adevarat15.04.2009 | 12:23:00       
Nu inteleg ce vreti sa realizati prin ceea ce faceti:-Va batjocoriti-Folositi cuvinte murdare-Rastigniti din nou pe Domnul Isus-Produceti durere fratilor-Murdariti biserica Domnului-Folositi Cuvantul Domnului in batjocura-Va atrageti carbuni aprinsi asupra voastraCu durere in suflet va spun ca sunteti lipsiti de responsabilitate si maturitate crestina.Cititi cu atentie Isaia Cap.12 este scurt.
       FR.GABOR16.04.2009 | 04:00:55       
1CRONICI CAP.21:13 DAVID a raspuns lui GAD:sint in mare strimptorare,sa cad in miinile DOMNULUI caci indurarile lui sunt nemarginite,dar sa nu cad in miinile oamenilor.AM 63 DE ANI sunt la credinta de 24 ani sunt crescut in familie de pocaiti.AM citit de multe ori versetul de mai sus dar nu la-m inteles.ABEA acum dupa ce atrecut aproape 1 an decind fratele pastor BELCIU BUSUIOC ma pus la disciplina pe timp nelimitat,an inteles de ce DAVID dorea sa cada in MIINILE DOMNULUI,si nu in miinile oamenilor.DORESC sai multumesc fratelui pastor BELCIU BUSUIOC,pentru invatatura practica pe care mi-a dato.DOMNUL SAL BINECUVINTEZE.CU parere de rau trebuyie sa spunca sunt multi pastori care au absentat de la seminar atunci cind sa predat lectia iertarii.SI in biserica condusa de asemenea pastori .-IMI permit sa spun ca iertarea e un ghiuvaier de mare pret.- PE aceasta cale doresc sa le multumesc si celor care cauta sa ma inproaste cu noroi.LE multumesc pentru ca-ci imi ofera posibilitatea sa sufar pentru HRISTOS.CE HAR .NU pot sa spun altceva decit GLORIE TIE IMPARATE,imi face placere sa fiu guvernat DE TINE ,DE ADEVARUL TAU IN ACEASTA LUME.DOAMNE AJUTAMA SA RAMIN UN INDICATOR SPRE ISUS.CHIAR daca unii ma stropesc ,si chiar daca sunt pus la disciplina pe termen nelimitat.DOMNUL SA NE CALAUZEASCA PE TOTI PE CALEA ADEVARULUI .AMIN.
       HARUL17.04.2009 | 03:48:51       
AS vrea sai raspund acestei persoane care nu-si da numele dar in spatele acestui nume ,,pentru ALIN cu har se ascunde o fogura bine cunoscuta si anume BELCIU BUSUIOC.DOMNULE BELCIU ci nesti dumneta sa-ti scrie fratele DANIEL COCAR SCRISOARE/.NORMAL CA ACEST FRATE ALIN stie ca busuioc predica la melbourne din sursa sigura si cu siguranta ca si fratele COCAR care daca citesti vezi ca a stat de vorba cu alin.NORMAL domnule BELCIU ca fratele COCAR sa fie ridicat si pomenit datorita faptului caci fratele COCAR ridica suflete si nu le omoara cum faci tu .DOMNULE BELCIU AS VREA SATI SPUN CACI NICI HOLOCAUSTUL na facut atitea victime cite ai facut tu.POCAIESTE OMULE .DANIEL COCAR a plecat cu fruntea sus din AUSTRALIA SI ZEU II DA HAR IN LUCRAREA PE CARE O FACE IN ROMINIA SI IN STRAINATATE.EL PREDICA LA BISERI DIN ROMINIA CUM AR FII BISERICA MARANATA DIN ARAD ,BISERICA PASTORITA DE FR.NEGRUT.ETC.DOMNULE BELCIU DAMI VOIE SATI SPUN CA ACEI FRATI CARE AU VRUT SAL BAGE IN PUSCARIE PE FR.COCAR ACUM SUNT NISTE OAMENI CARE SAU FACUT DE RUSINE SI MAI ALES FAMILIA BUZGAU CARE ARE ACEA FATA CARE SA DESPARTIT SI TRAIESTE ACUM IN CURVIE CACI BARBATUL II TRAISTE SI EA SA RECASATORIT,vezi ca D-ZEU II PEDEPSESTE PE TOTI ACEEA CARE SAU ATINS DE UNSUL DOMNULUI?APOI ACEL BRIDAS DOREL CARE INPREUNA CU TINE AU FURAT BANII DE LA BISERICA DIN BRISBANE SI ATI VRUT SA O DISTRUGETI ACEA BISERICA,.NU TI RUSINE SAL MAI PUI SA SI PREDICE SI SA FIE IN COMITET?VA MERGE NUMAI NUMELE CA SUNTETI O BISERICA VIE DAR VOI SUNTETI MORTI DOAR CITIVA FRATI SUNT DUPA VOIA DOMNULUI SI CEL PREA INALT SAI BINECUVINTEZE AMIN.
       Un Prieten Adevarat17.04.2009 | 11:35:54       
Oameni buni; Citind tot ce scrieti voi, se pare ca aveti cunostinte Biblice. De ce nu aplicati Cuvantul Domnului la viata voastra;Nu va vorbiti de rau unii pe altii--Nu va batjocoriti--Judecata este a Domnului. A fost destul de necajita familia Buzgau, asa ca nu mai faceti din nou mizerie. Daca fata lor traieste in curvie, atunci si Corin Izvernariu trieste in curvie si e pastor; nici lui nu ia murit prima necasta. Mai bine v-ati ruga Domnului si pentru Busuioc-Cocaru-Isvernariu si altii, ca Domnul sa-i umple cu Duhul Sfant ca sa aduca pe pacatosi la Hristos...va rog lasati pe Domnul sa se ocupe de pacatele altora;;;nu va ocupati voi.Fiti intelepti si nu va atrageti asupra voastra pacatele altora...ce credeti ca Dumnezeu nu stie toate neuratiile altora si inclusiv ale tale sau ale mele...nu va jucati cu focul!!!
       HARUL18.04.2009 | 00:29:21       
AS vrea sa-i raspund acestui sau acestei domn sau doamna ca-ci daca ar iubi adevaruliar spune lui BELCIU PSALMUL 51 care este un psalm al pocaintei.DAR tu ai uitat unde zice cuvintul sa nu te faci partas la pacatul fratelui tau?SAU mustra ,indeamna ?DACA spui adevarul nu inseamna ca faci mizerie.NU ti rusine sa vorbesti de fratele CORIN ca traieste in curvie?EL este casatorit cu sotia sa si slujesc amindoi cu credinta in biserica HARUL.DAR DE BUSUIOC care are copil cu acea sora care mai putin si va avea nunta in biserica ,nu spui nimic?SAU de baiatul lor care este un drogat?EL NICI NAR TREBUI SA MAI FIE POASTOR CACI SA DESCALIFICAT DE ACESTA SLUJBA CACI FAMILIA LUI NUI LA CREDINTA TOATA .ATITA TIMP cit ADEVARUL este spus nui pacat dar a ascunde pacatul acesta este un mare pacat.DOMNUL sa aibe mila de tine ca sa intelegi valoarea adevarata a adevarului ,amin.
       HARUL18.04.2009 | 07:23:49       
PACE FRATE GABOR SI DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE CU HAR SANATATE SI VIATA VESNICA SI PE TOATA FAMILIA,AMIN.AM citit articolul pe care lati scris si as vrea sa va spun caci asa cum spunti si DUMNEAVOASRTA E O CINSTE SA SUFERIM PENTRU ADEVAR .IN DEUTERONOMLA CAP.20VER.1-8 SCRIE :CIND VEI MEREGE LA RAZBOI CONTRA VRAJMASILOR TAI LA APROPIEREA LUPTEI PREOTUL SA VORBEASCA POPORULUI:ASCULTA ISRAELE,VOI ASTAZI SUNTETI APROAPE DE LUPTA CONTRA VRASMASILIO VOSTRI[BELCIU SI GASCA LUI}.SA NU VI SE TULBURE INIMA,FITI FARA TEAMA[FRATE GABOR}.CACI DOMNUL DUMNEZEUL VOSTRU MERGE CU VOI CA SA VA MINTUIASCA.CINE ESTE FRICOS[CHEVERESAN,SECARA }SA PLECE SI SA SE INTOARCA ACASA,CA SA NU MOAIE INIMA FRATILOR ,AMIN.CE INTELES ADINC IN ACEST LOC DIN BIBLIE.ASA E SI IN RAZBOIUL NOSTRU CU CEI CARE STAU DE PARTEA SATANEI [BELCIU} .RAZBOIUL NOSTRU ESTE RAZBOIUL LUI D-ZEU.D-ZEU POARTA PRIN NOI ACESTE RAZBOAIE.SI NOI CARE SUNTEM OSTASII LUI TREBUIE SA INTRUNIM CONDITIILE PE CARE DOMNUL LE CEREA PRIN MOISE.INTRE CEI POFTITI SA PLECE ACASA DIN ARMATA ,BIBLIA II PUNE PE CEI FRICOSI.CU ei nu se poate face nici un fel de razboi.CUM spune BIBLIA:FRICOSII NUMAI,,MOAIE INIMA FRATILOR",FRICOSII NAU CE CAUTA NICI IN LUPTELE CELE DUHOVNICESTI.EI SUNT O SLABIRE SI O PRIMESJDIE PT.LUPTELE DOMNULUI.DIN CEI FRICOSI IES SI DEZERTORII SI TRADATORII CUM SUNT ACESTI CHEVERESAN SI SECARA .UN OSTAS FRICOS ESTE NUMAI O PACOSTE PT.ARMATA DOMNULUI.FRATE GABOR PINA CIND DOMNUL II CU NOI SI NOI CU EL NAVEM DE CE SA NE TEMEM.CHIAR DACA SAR ZGUDUI PAMINTUL SI SAR CUTREMURA TOTII MUNTII RAUTATII OMENESTI CUM ESTE SI BELCIU,NAVEM DE CE SA NE TEMEM.DOMNUL E CU NOI ,AMIN.
       ALIN18.04.2009 | 08:52:42       
FRATILOR DE LA MELBORNE AS VREA SA VA SPUN CACI OAMENII CARE IMI DISPLAC SUNT CEI CARE PRETIND CA SUNT CE NU SUNT.AM stat de vorba cu fratele COCAR si mi-a spus tot ce ati facut cu el cind a fost pastor la MELBORNE.CITITI VA ROG PSALMUL 35 IN INTREGIME SI VETI VEDEA SOARTA CELOR CARE AU VRUT SA-L DISTRUGA PE FRATELE COCAR.RUSINATI SI INFRUNTATI SA FIE CEI CE VOR SAMI IA VIATA.DRUMUL SA LE FIE INTUNECOS SI SA-I URMAREASCA INGERUL DOMNULUI.CACI MIAU INTINS LATUL LOR FARA PRICINA PE O GROAPA PE CARE AU SAPATO FARA TEMEI CA SAMI IA VIATA SA CADA IN EL SI SA PIARA.{SI ASA SE VA INTIMPLA CEI CARE LAU DAT IN TRIBUNAL PE FRATELE COCAR}NISTE MARTORI MINCINOSI SE RIDICA SI MA INTREABA DE CEEA CE NU STIU.IMI INTOR RAU PT.BINE,SI EU CIND ERAU EI BOLNAVI MA IMBRACAM IN SAC IMI SMEREAM SUFLETUL CU POST SI MA RUGAM CU CAPUL PLECAT LA SIN.ASA A FACUT COCAR PT.VOI.CITITIL TOT PSALMUL SI VETI VEDEA ADEVARUL PUR.MINIA LUI D-ZEU SE DESCOPERA DIN CER IMPOTRIVA ORICAREI NECINSTIRI A LUI D-ZEU SI IMPOTRIVA ORICAREI NELEGIUIRI A OAMENILOR CARI INADUSE ADEVARUL IN NELEGIUIREA LOR.ASA FACE SI ACEST BELCIU CARE AM AUZIT SI CITIT NUMAI LUCRURI RELE DESPRE EL.SI MACAR CA STIU HOTARIREA LUI D-ZEU CA CEI CE FAC ASEMENEA LUCRURI SINT VREDNICI DE MOARTE TOTUSI EU NU NUMAI CA LE FAC DAR SI GASESC DE BUNI PE CEI CE LE FAC.ASA FAC SI CEI CARE STATI LINGA MINCIUNA .AS VREA SA VA INDEMN ACUM DE INVIEEA LUI ISUS SA VA MARTURITI PACATELE SI SA VA POCAITI CU TOATA INIMA AMIN.TRAIASCA ADEVARUL.AS VREA SAI SPUN LUI BELCIU DACA EL ZICE CA NU ESTE COLABORATOR CU SECURITATEA SAL FACA PUBLIC DOSARUL CACI ALTFEL NU II DE CREZUT CE ZICE EL.CA TOMA PINA NU VEDEM CU OCHII NU CREDEM VA DORESC SA AVETI SARBATORI FERITE ,SI HRISTOS A INVIAT AMIN.
       HARUL19.04.2009 | 00:47:47       
BISERICA HARUL DORESTE TUTUROR CREDINCIOSILOR DE PRETUTINDENI ,,HRISTOS A INVIAT"
       Horia19.04.2009 | 23:03:57       
Alin,vad ca te ti destept si dai versete biblice si sfaturi la altii,dar se vede lipsa ta de cunoastere a situatiei fr.cocaru si mai putin a fr.Busuioc.Fr cocar a platit pretul usuratatii in care a trait cind a fost la melbourne si prieteni lui si rudenile lui sau rusinat de el,si au dorit sa salveze situatia,dar cum Dumnezeu nu se lasda batjocorit de om,la descoperit si sa facut de rusine.In timpul acesta fr.Busuioc nici nu a fost in australia,asa ca toata inventia voastra sa impletiti lucrurile ca sa=il compromiteti pe fr.Busuioc este opera rusinoasa a unor oameni de nimic de teapa gaborestilor.lasati-va de prostii ca va faceti de ris in fata lumi.
       HARUL20.04.2009 | 01:08:45       
STIMATE prietene,noi stim caci BUSUIOC na fost in AUSTRALIA dar ceea ce fratele ALIN a scris si pretinde ca sa intimplat este vorba cind era inca pastor fratele COCAR in ROMINIA,si apoi dupa ce sa intors din AUSTRALIA belciu a cautat sa-l oreasca sa mai predice.FRATELE COCAR na avut nici o relatie cu aceea usuratica,care sa pus pe capul lui.RUSINE CELOR CARE ATI INCERCAT SA-L DISTRUGETI SI DOMNUL VA VA RASPLATI ASA CUM A SI INCEPUT DEJA CU FAM.BUZGAU SI CEILATI.CHIAR SI LUI BELCIU DEJA D-ZEU IA RASPLATIT ,SI STIM CA A FOST TURNATOR LA SECURITATE SI are un copil din flori cu acea sora din biserica dinsului ,si mai are curajul sa urce la amvon sa-l spurce,si voi il sustineti ca sunteti ca el niste curvari si betii .RUSINE .VEZI MAI HORIA CA VEI FI TRAS PE TAPA CA SI PE ACEL ADEVARAT HORA DE LA REVOLUTIE.STIU CA AI NUME FALS dar stiu ca esti un lingau de-al lui belciu sau poate chiar neam cu el.POATE CA ESTI cerbu sau altul care sunteti sustinatorii fideli acesti curvar BELCIU si voi ca el veti ajunge in fundul iadului.POCAITIVA
       FR.GABOR20.04.2009 | 02:18:15       
DOMNULE HORIA ,DUPA INSINUARILE PE CARE LE FACI LA ADRESA ME-A DAMI VOIE SA-TI SPUN CACI DUMNEATA ESTI UN OM DE NIMIC.SI nu numai atit dar cred ca esti bolnav la cap,si spun asta bazat pe cuvintul lui D-ZEU care spune,,CACI UN CRESTIN ADEVARAT NU VORBESTE CE NU STIE".IAR PAVEL SPUNE :CACI DACA NU AI INCREDINTARE ASUPRA UNUI LUCRU NU-L FA CA-CI FACI UN PACAT.DOMNUL SA AIBA MILA DE DUMNEATA,SI SA TE CALAUZEASCA PE CARAREA ADEVARULUI.CU DRAGOSTE GABOR.
       Adevarul,20.04.2009 | 09:59:01       
Saracul Busuioc, el este vinovat si de prostiile lui Cocar si de toate mordariile care le vreti voi citiva care nu aveti ce face caci sutele de oamenii nu gindesc ca voi. Sa va numesc frati nu pot asa ca va zic oameni de nimic care vor si ei sa faca ceva pe internet caci aici este locul religiosilor pierdutii.
       eu20.04.2009 | 14:18:46       
aceasta persoana care este sub numele de ``harul``daca tot are atatea acuzatii la adresa la atata lume de ce nu vine cu dovezi concrete??? se ascunde sub anonimat...............de ce nu isi da numel ca sa vada tota lumea cine este bonavul!!!Daca ii este frica atunci inseamna ca nu are divezi si tot ce a scris sunt niste aberatii la fel ca si el......
       HARUL21.04.2009 | 01:51:07       
EU nu stiu careeste cel bolnav ,dar vad caci chiar acest eu si adevarul nusi dau numele real .VOI vreti sami stiti numele meu sau vreti sa traiti dupa adevarul lui HRISTOS?DATIMI voie sa va spun caci fratele COCAR D-ZEU LA SCOS CA SI PE DANIEL DIN GROAPA CU LEI ,SI ESTE UN MARE EVANGHELIST SI EU VAD CA SI ACUM VA DOARE CA NATI REUSIT SAL DISTRUGETI.RUSINE VOUA SI DOMNBUL SA VA MUSTRE AMIN.DOVEZI sunt dar cea mai mare dovada este ca acest vinzator de frati BELCIU BUSUIOC sasi faca public dosarul caci NUMAI ADEVARUL VA VA FACE SLOBOZI,altfel raminetot el in pacatul ascuns .VOI nu vedeti ca D-ZEU ia luat si vocea si harul de a predica ?EL numai urla cind predica,si atita timp cit casa lui nui in oriduiala el nu are ce cauta la amvon.SLAVIT SA FIE DOMNUL CACI BISERICA HARUL ARE UN PASTOR NEPATAT SI ESTE O BISERICA VIE SI CURATA NU ca voi care aveti acolo oameni ca BELCIU ,BRINDAS,SAVU MATEI,ETC.CARE SUNT NISTE CURVARI HOTI SI CARE AU RUPT SI BISERICA MARANATA ,VOI MAI VORBITI?RUSINE SI POCAITIVA AMIN.
       horia21.04.2009 | 09:45:28       
Mai gabore dece nu vrei tu sa te pocaiesti si umbli cu vorbe mincinoase ,singura vina a fr.Busuioc fata de voi este ca nu pune be marius la amvon sa predice si nu la ajutat sa se insoare.Asa vati comportat cind ati fost la harul ,va-ti mutat la Maranata dar nu va-ti schimbat naravul si cind nu ati fost bagati in seama ati venit la fr.Busuioc si acum asta e multamul ca va primit ca pe oameni de treaba si acum va purtati ca niste netrebnici.daca fr.Busuioc este asa cum il descrieti voi dece nu plecati sa va cautati o biserica mai buna asa ca voi.Vai de capul vostru.
       HARUL22.04.2009 | 02:01:12       
MIE NUMI ESTE GREU SA VA SCRIU ACELEASI LUCRURI DAR VOUA VA ESTE DE FOLOS ,SPUNEA PAVEL,LA FEL SI MIE AS VREA SA VA REAMINTESC CA NU SUNT FRATELE GABOR CI SUNT UN FRATE DIN BISERICA PASTORITA DE FREATELE CORIN,SI FRATELE GABOR CEL PUTIN SIA DAT NUMELE CIND A SCRIS NU CA VOI CARE NU AVETI SIMTUL RASPUNDERII ,RUSINE.AS VREA SAI SPUN LUI HORIA CACI FAM.GABOR A VENIT LA BISERICA HARUL CARE A FOST PASTORITA DE FR.COCAR DATORITA CACI NOI MERGEAM LA FOOTSCRAY SI ACOLO NEAM INTILNIT SI LEAM FACUT INVITATIA SA VINA LA NOI LA BISERICA.DOMNULE HOARIA NUI TREABA TA DE CE FRATELE MARIUS NU SA CASATORIT POATE CACI D-ZEU VREA SAL FOLOSEASEASCA IN LUCRARE ASA CUM ESTE SI PAVEL ZICE CA E MAI BINE SA NU TE INSORI SI D-ZEU IL VREA POATE PT.INPARATIREA SA ASA FECIOR CURAT AMIN.TOATE MINCIUNILE PE CARE LE-AI SCRI AICI SUNT SPRE OSINDA TA SI MA ROG PT.TINE CA D-ZEU SA TE IERTE AMIN
       HARUL22.04.2009 | 02:23:56       
MIE NUMI ESTE GREU SA VA SCRIU ACELEEASI LUCRURI DAR VOUA VA ESTE DE FOLOS,ASA SPUNEA SI APOSTOLUL PAVEL SI ASTA VREA SA STITI CA NU SUNT FRATELE GABOR CI SUNT UN FRTAE CARE ESTE MEMBRU IN BISERICA PASTORITA DE FRATELE CORIN.AS VREA SAI SPUN LUI HORIA CA FAM.GABOR A AJUNS IN BISERICA HARUL DATORITA FAPTULYUI CACI NEAM INTILNIT LA INCHINAREA DE LA FOOTSCRAY SI APOIU IAM INVITAT SA VINA LA NOI LA BISERICA PASTORITA ATUNCI DE FRATELE COCAR.AS VREA SAI SPUN LUI HORIA CA FRATELE GABOR A SCRIS NUMELE CIND A SCRIS ARTICOLE DAR VOI NU AVETI SIMTUL RASPUNDERII SA VA DATI NUMELE REAL RUSINE.DACA D-ZEU VREA CA FRATELE MARIUS SAL SLUJEASCA ASA CUM ESTE NEINSURAT ASTA NUI TREABA VOASTRA CA SI PAVEL SPUNE CACACI MAI BINE SLUJESTE UNUL NEINSURAT DECIT CEL INSURAT SI APOI D-ZEU VREA POATE SAL PASTREZE PT.INPARATIREA SA ASA CURAT CA PE UN INGER .VOUA POATE VA ESTE CIUDA CA NU PUTETI DAR SATA TREABA VOASTRA .DRAGII MEI FRATI IN DOMNUL{FAM.GABOR}DOMNUL SA VA INTARESACA CA SA STATI TARE SI NECLINTITI IN ADEVARUL CUVINTULUI LUI D-ZEU AMIN.CEI CARE DORESC SA FACA VOIA DOMNULUI SI SA SPUNA ADEVARUL VOR FI PRIGONITI CHIAR DE BISERICA.CEI CARE CAUTA SAL SLUJEASCA PE D-ZEU SI SA SPUNA ADEVARUL VOR AVEA PARTE DE PRIGOANA SI NECAZ CA SI DOMNUL ISUS.CITITI PSALMUL 41:9.DAR NU PLECATI DIN BISERICA CUM VREA ACEST HORIA UNDE SCRIE IN BIBLIE ASA CEVA NU STIU POATE IN BIBLIA LUI DAR SE VEDE CA NU ESTE UN CRESTIN AUTENTIC DACA A SPUS ASA CEVA.FRATII MEI CEI CE DORESC SA CUNOASCA TRIUMFUL LUI D-ZEU TREBUIE SA CUNOASCA SI LACRIMIL;E LUI.SI CEI CARE VOR SA LUCREZE CU PUTEREWA LUI TREBUIE SA CUNOASCA SI SUFERINTA LUI .DAR FRUNTEA SUS FRATILOR {FAM.GABOR},PT.CA SUFERINTA SI MOARTEA PRIN CARE TRECEM NU POT FI COMPARATE CU INVIEREA NOASTRA GLORIOASA PE CARE O VOM TRAII LA VENIREA LUI HRISTOS.DAR ACESTI CURVARI MINCINOSI HOTI ETC VOR AJUNGE SAL SLUJEASCA pe tatal lor care este deavolul si acolo in iad pt.totdeauna .TRAISCA ADEVARUL AMIN
       BRISBANE22.04.2009 | 03:09:10       
AS VREA SA SPUN CA TOT CE ASCRIS BISERICA HARUL ESTE UN PR ADEVAR SI ANUME FRATII BELCIU SI BRINDAS AU FURAT BANII SI SAU INPARTIT INTRE EI.ACEASTA CALE A MINCIUNII ESTE O SCURTATURA FOLOSITA DE OAMENI PT.A APUCA LUCRURI COPLIMENTE POZITII,SAU SUCCES,PE CAI NECONVENTIONALE,DORIND SASI ATINGA SCOPUL SCUZIND MIJLOACELE SI ASA AU FACUT BELCIU CU BRINDAS.SI ASTA NU E NICI BIBLIC SI NICI MORAL.NOI STIM CA MINCIUNA E FOLOSITA ATUNCI CIND OAMENII VOR SA CISTIGE SUCCES,BANI,PE CAI MAI PUTIN CONVENTIONALE,ASCUNZIND ADEVARUL SI ASTA FACE BELCIU CU PRIVIRE LA BRINDAS.EI FOLOSESC FORMULA SCOPUL SCUZA MIJLOACELE.RUSINE.EI MINT PT.CA VOR SASI SCAPE PIELEA .EI AU FOST PRINSI LA COLT INCERCUITI MULTI FOLOSESC CA EIMINCIUNA CA PE O CALE DE SCAPARE.EI MINT,INSEALA,DENIGREAZA DOAR CA SA FACA ZGOMOT SI MISCARE SA TULBURAE TOTUL CA EI SA IASA CURATI.RUSINE EI SE STIU CU MUSCA PE CACIULA SI ACUM INVENTEAZA TOT FELUL DE POVESTI SI BELCIU ASA FACE SI CU PRIVIRE CA EL NU A FOST SECURIST DAR A FOST TURNATOR ,SCOADE DOSARUL MAI BELCIULE.DOREL SI BELCIU IN LOC SASI RECUNOASCA FAPTA COTRAATACA.RUSINE.CUM?INCERCIND SA DENIGREZE INTEGRITATEA SI MARTURIA CELOR CE LE ATRAG ATENTIA .ASA CUM HARUL SCRIE DE EI SI EI II ACUZA SI PE EI SI PE FAM.GABOR SI MAI ALES PE FRATELE MARIUS CARE NU IA DAT BANI LA BELCIU SAL PUNA IN LUCRARE .SI ACUM EL ACUZA PE CEL CARE ESTE UN SFINT,RUSINE BELCIULE.POCITIVA OAMENILOR ,CACI SFIRSITUL VEACURILOR IL TRAIM ACUM .
       FRATELE GABOR22.04.2009 | 04:17:35       
NU doresc sa arunc cu piatra in nimeni,dar cred ca se cuvine sa le multumesc denigratorilor mei pt.publicitatea facuta si pt.staruinta si spiritul lor de sacrificiu de care au dat dovada in intarirea credintei mele in d-zeu.ACESTUI personaj care raspunde la numele de HORIA,doresc sai amintesc caci dupa cite stiu eu BISERICA este rodul SUFERINTELOR LUI HRISTOS,nu este proprietatea lui X SAU Y.ASA ca ..........DORESC SAI mai amintesc acestui personaj,caci ura este acidul care face mai mult rau vasului in care este tinut,decit obiectelor asupra carora este aruncat.-IAR acum nu pot sa numi inalt glasul,catre acela in fata careia totul este gol si descoperit.DOMNUL MEU IN TINE MI-AM PUS INCREDEREA ,NU MA LASA SA MA RUSINEZ DE TINE.AMIN
       HARUL23.04.2009 | 04:25:04       
PACE FRATILOR DE LA BRISBANE SI DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE .MA bucur caci ati avut curajul sa spuneti adevarul.DOMNUL ISUS SPUNE;VEGHEATI DAR UNII ASUPRA ALTORA SI SA VA INDEMNATI LA FAPTE BUNE.DIN pacate sunt multi care autoitutilizeaza veghetori dar ei numai la dragoste si fapte bune nu indeamna si asta face si BELCIU,SI BRINDAS SI ETC.A tolera pacatul cuiva inseamna a te asocia cu persoana respectiva in acel pacat inseamna a nu veghea asupra lui a nul indemna la dragoste si fapte bune ceea ce SFINTA SCRIPTURA ne spune foarte clar ca trebuie sa facem .PACATUL este arma lui satan iar atunci cind acoperi pacatul asa cum face si BELCIU CU BRINDAS SI COMITETUL CU BELCIU CU PRIVIRE CA A FOST SI ESTE COLABORATORUL SECURITATII ROMANE,noi de fapt si asta fac ei lupta inconstienti de partea lui satan,chiar daca ei nu-si dau seama pe moment.BELCIU SI BRINDAS ei predica alti de la biserica din ENDEAVOUR HILLS CINTA spun poezii dar ei acopera pacatul acestor pacatosi ei de fapt ascund ce il raneste cel mai mult pe D-ZEU adica PACATUL.DRAGII PREZINDUI pacatele acestor oameni [belciu si brindas},tu de fapt iti privezi fratele de la HARUL SI BINECUVINTAREA LUI D-ZEU.ATITA timp cit acel pacat este acoperit mina lui D-ZEUSE VA RETRAGE DIN VIATA TA SI POATE SI DIN VIATA ACELUI OM care protejeaza pacatul lui belciu si brindas si chiar al lui SECARA TRAIAN.ORICINE ascunde sau incurajeaza pacatul asa cum fac cei care scriu pt.acesti pacatosi belciu si brindas,oricine va acoperi si nu ia o atitudine asupra lor intra sub condamnarea lui DUMNEZEU ,ASA ca fratilor de la ENDEAVOUR HILLS trezitiva si scoate adevarul la lumina caci altfel veti perii si voi ca si acesti belciu si brindas.DOMNUL SA VA LUMINEZE MINTEA SI SA VA AJUTE SA VA POCAITI AMIN
       neutru23.04.2009 | 05:29:04       
Ok. ori cine ati fi voi fie dela biserica harul fie dela brisbane,cred ca ati pierdut ori ce credibilitate in fata oamenilor cind va permiteti sa aruncati niste murdarii si pacate grosolane la adresa unor slujitori si nu aveti curajul sa prezantati fapte concrete in fata bisericii unde oamenii acestia slujesc.Nu cred ca in biserica Harul sint oameni care sa se pogoare asa de jos si nici chiar la Brisbane,sa fie cineva curat la suflet si totusi sa poata scorni niste minciuni si neadevaruri despre fratii lor.Nu va mai faceti voi veghetori la viata altora atita timp cit nu sinteti instare sa vegheati asupra voastra insiva.Pentru niste oameni crestini voi sinteti pleava societatii findca va ocupati cu murdarii din acestea.
       HARUL24.04.2009 | 01:20:22       
DUMNEZEU spune la ISIA 65:6-IATA ce am hotaritin MINE:nicigind sa tac .AS vrea sai spun acestui neutru care asa ceva in lucrarea DOMNULUI nu exista ca nici noi nu vom tacea caci astfel neam face paretasi la pacatele acestor ,,frati".ODATA ce ei au pacatuit nu exista alta cale si sansa de parasire a pacatuluidecit MARTURISIREA LOR.NU exista iertare fara marturisirea pacatelor .MARTURISITIUVA PACATELE SPUNE SFINTA SCRIPTURA ASA CA si acesti BELCIU.BRINDAS SI SECARA SA-SI MARTURISEASCA PACATELE .DECI vorbesc la urechi surde ,sper ca totusi sa vedeti si voi adevarul si sai ajutati sa se pocaiasca pe acesti ,,frati'.BELCIU care a colaborat cu securitatea el trebuie decospirat si sa i se retraga credentialele,adica dreptul de a fi pastor .priveste in urma pasilor in vale si vezi ce ai facut mai belciule.CITITI FAPTE 11:1 SI EVREI 6:6.VA scriu cu ginduri bune si vam scris si pina acum cu ginduri bune.AS dori ca BELCIU BRINDAS SI SECARA sa aibe o deschidere sufleteasca ,ar avea un efect catartic si nu vati simti atit de vinovat dar pina nu va marturisiti pacatele veti trai sub blestem si pedeapsa DOMNULUI.FRATILOR tot adevarul va fi odata descoperit.MIAR placea si as aprecia tare mult daca vati deschide inima si ati spune pelerinajul vietii dumneavoastra din anii 89 cu securitatea .SPER CA ACUM IN AL 12 CEASSA VA RECUNOASTETI PACATUL SI SA VA POCAITI .
       neutru24.04.2009 | 05:31:56       
Totusi nu incape indoiala ca toate articolele scrise sub numele de harul sau brisbane sint ppera lui gaborii,care este al mic si care este al batrin e problema lor.Fr Busuioc si fr.Secara sau marturisit in fata bisericii si au destula credibilitate sa fie ascultati de popor dar se pare ca tu nu esti bine informat si ai pretentia ca toti fratii sa se marturiseasca tie personal si tu sa le dai aprobarea,iar mai nou incerci sa compromiti si pe fr.Brindas .Cred ca ar trebui sa iti fie rusine de comportarea ta.Tu pretinzi ca suferi pentru adevar si pentru Cristos.Mai intai de toate tu nu suferi numai din cauza orgoliului si a prostiei tale findca nu te mai baga nimeni in seama ca te-a gasit mincinos.Pocaestete in locul tau si fratii vor vedea asta.
       HARUL24.04.2009 | 07:22:06       
STIMATE NEUTRU VAD CA CIAI PIERDT MEMORIA CITESTE MAI SUS SI VEI VEDEA CINE SUNT EU.BELCIU ,BRINDAS SI SECARA EI SINGURI SAU COMPROMIS SI NU FRATELE GABOR LA PUS PE DOREL SI BELCIU SA FURE BANII DE LA BRISBANE SAU BELCIU SA AIBE SEX CU ACEEA SORA DIN BISERICA ASA CA SPUNEI LOR SA SE POCAISCA SI LA FEL SI TU POCAIESTETE .AMIN.
       FR.GABOR24.04.2009 | 07:36:11       
DOMNULE neutru afla ca-ci stiu cine esti,si vreau sa-ti spun caci atunci cind sa inpartit rusinea am fost si eu pe acolo,deaceea ma uit la parul tau alb si mi-e rusine sati raspund asa cum ai merita.DOMNUL SA TE MUSTRE PENTRU OBRAZNICIA DE CARE DAI DOVADA.
       Neutru24.04.2009 | 08:14:48       
Toti care va permiteti sa mintitii asa grosolan sa va fie rusine.Toate porcariile scornite de voi la adresa fr.Busuioc si Fr,Brindas ,nu au nici un temei.Sinteti niste mincinosi si slujitori ai satanei.Indiferent cit ati turba voi in potriva acestor fratii ,va-ti descalificat de orice crezare.Trist este ca scrieti sub nume de crestini si voi in realitate sinteti cretini.
       ALIN24.04.2009 | 08:16:40       
CUVINTUL DOMNULUI SA I-SI FACA TREABA DE DESPICARE ,PATRUNDERE SI TAIERE AMIN.AM citit ceea ce se scrie pro si contra la addresa lui BELCIU,si as vrea sa spun ca acest BELCIU este un instrument in mina DEAVOLULUI,el provoaca scandal,instriga,si apoi intrun final determina pe cineva sa pacatuiasca.ISUS a spus ca DECIT SA DUCEM PE CINEVA IN ISPITA AR FI MAI INDICAT SASI LEGE O PIATRA DE GIT SI SA FIE ARUNCAT IN OCEAN ,DUNARE ,ETC.BELCIU adora sa stirneasca invidia,si cearta.A FII indiscret cum este BELCIU,este o dovada de lipsa de educatie ,o boala foarte raspindita ,el nu vrea sasi cera scuze celor pe care ia pagubit turnindui la securitate ,si chiar am citit ca a pus frati pe nedrept la disciplina in loc sa fie el pus,la disciplina el se inpotriveste mustrarii .AS vreasai spun lui BELCIU caci el in loc sa cladeasca ,darima doar pt.a asi duce firea la extaz.BIBLIA NE SPUNE CA ASTFEL DE OAMENI TINE NUMAI UMBRA PAMINTULUI,DEGEABA.DRAGOSTEA,nu se uita la folosul sau ,dragostea adevarata nu stirneste inspre pacat,ci stirneste inspre neprihanire.,,FRATE "BELCIU DE CE NU VREI SA-TI FACI PUBLIC DOSARUL?ASTEPT RASPUNS.DOMNUL SA VA MUSTRE COSTIINTA SI SA VA ITOARCETI LA ADEVAR CACI NUMAUI ADEVARUL VA VA AJUTA SA FITI LIBER.PACE.ALIN-TIMISOARA.
       BRISBANE24.04.2009 | 09:11:49       
DOMNULE SAU DAMN NEUTRU eu nu am auzit ca BRIDAS SAU BELCIU SA FI RECUNSCUT PACATUL IN BISERICA VOASTRA.NU MA mira ca contratati,pt.ca asa fac cei care in loc sa-si recunoasca fapta ca BELCIU,BRINDAS,SECARA ei intearca sa coatraataca.DECE BELCIU nu a spus motivul in care BRINDAS a plecat dela BRISBANE/?DE CE/PT.ca este o vorba ,,atunci cind arunci cu piatra intr-o haita de ciini,numai cei loviti scheauna,si asa face vad si cei care au fost loviti de piatra.DE multe ori cind atingi pacatul cuiva,in loc sasi plece capul incerca sa muste ,si asta fac acesti BELCIU,SI BRINDAS .MINCIUNA dintodeaunaa fost cea mai buna cale a diversiunii a iesi dintr-o situatie critica initiind acuzatii false asa cum faci tu neutru cu privire la fratele GABOR, si incerti sa produci tulburare in cei din jur,rusine.D-ZEU cunoaste adevarul cu privire LA BANII CARE IAU FURAT DIN BISERICA BRINDAS SI BUSUIOC SI CA BELCIU A FOST TURNATOR LA SECURITATE TOTUL ESTE INREGISTRAT INAINTEA LUI,SI INTR-O ZI VA DA SOCOTEALA DE ACESTE LUCRURI.BUZELE MINCINOASE SUNT URITE DOMNULUI,DAR CEI CE LUCREAZA CU ADEVAR II SUNT PLACUTI SCRIE LA PROV.12:22.BELCIU SI BRINDAS FOLOSEC MINCIUNA pt. a cistiga cit mai mult,ca sa-si scape pielea ei folosesc minciuna ca sa creeze o imagine falsa despre sine ,inselindu-i pe cei din jur si vad ca si pe tine tea inselat .belciu si brindas pun masti,dar fara esenta ,pe fata .CEEA cei afiseaza nu e adevar ci simpla minciuna.BELCIU SI BRINDAS trebuie sa suporte consetintele nerespectarii ei,a poruncii a 9,pt.ca ei mint in multe feluri,mint din cauza fricii.DACA cineva le spune adevarul ei se supara,EI TRAIESC CU INPRESIA CA DACA CINEVA REALMENTE AR STII CE AU FACUT ,MULTI AR RAMINE DEJAMAGITI SI SIAR SCHIMBA OPINIA FATA DE EI SI ASTFEL SUNT TENTATI ACESTI BELCIU SI BRINDAS SA MINTA SA TRAISCA O VIATA INTREAGA IN MINCIUNA.POCAITIVA FRATILOR
       Neutru24.04.2009 | 12:12:06       
Nebumul si prostul se cunoaste din multimea vorbelor si voi o dovediti pe zi ce trece ce fel de neoameni sinteti.rusine ca va socotiti crestini.
       dragos franiuc24.04.2009 | 19:10:09       
cunosc foarte bine familia fr.BUSUIOC tot ce spuneti rau despre ei sant minciuni ar fi bine sa va pocaiti.La fel apreciez foarte mult si pe fr. DANIEL COCARU.
       BORZA-ORADEA24.04.2009 | 22:54:55       
PACE fratilor de la MELBOURNE.AM citit pe acest sitiu despre acesti frati care au colaborat cu securitatea romina.AS vrea sai spun acestui dragos,neutru caci din pacate pt.ei acest BELCIU a fost colaboratorul securitatii romine,sunt foarte multe dovezi si as vrea sa-l intreb pe BELCIU de ce nu vrea sasi scoata dosarul si sa lamureasca problema dinsului.?DE CE a avut si are ca buni prieteni pe ACESTI IOAN BUNACIU.DUGULESCU ,RINCU,GHEORGHITA ETC.CARE CU TOTI STIM CA AU FOST SI EI COLABORATORII SECURITATII ,DE ce nu are prieteni ca FRATII FARAGAU,DANIEL SI BUNI COCAR,PAUL NEGRUT SI ETC.CARE NU AU DACUT PACTUL CU DEAVOLUL .EU vad ca sunt un grup de oameni caci crestini nu pot fi ,care scriu lucruri neadevarate sau minciuni sfruntate,cum ca BELCIU e nevinovat.CA dovada ca SATAN incearca sa paralizeze BISERICA prin influenta demonica ii avem pe acesti oameni care au colaborat cu securitatea.CU totii stim ca interzicerea de a mintii este valabila si azi pt.BISERICA DOMNULUI.ATITA timp cit BELCIU SI CEILATI nusi marturisesc pacatul ei sunt oameni condamnatii.CU toate ca sunt avertizati sa se pocaiasca si ei nu vor ,ba din contra mint fara nici un fel de remuscare.ATIT timp cit vom trece cu vederea acest pacat vom continua sa paralizam trupul bisericii locale si sa-i respingem acel cuvint sfint care zice:MARTURISITIVA PACATELE SI POACAITIVA SI FACETI FAPTE VREDNICE DE INPARATIREA LUI D-ZEU AMIN.ACEST BELCIU a cazut in capcana subtila dar fatala a lui SATAN in care sa schilodit si acum vrea sa schilodeasca si trupul lui HRISTOS.AS VREA SAI SPUN LUI BELCIU SA INCETEZE SA MAI TRAISCA PT.SATAN SI SA INCEAPA SA TRAISCA PT.INPARATIREA LUI D-ZEU.DOMNUL SA-L AJUTE LA ACEST LUCRU.PACE-ORADEA.
       NEW-YOURK25.04.2009 | 04:06:27       
SHALOM.SUNT MEMBRU IN BISERICA PASTORITA DE FRATELE MARIAN si ii cunosc foarte bine pe BRINDAS SI BELCIU.PSALMISTUL SPUNE:D-ZEU ZICE CELUI RAU:CE TOT INSIRI TU LEGILE MELE ,SI AI IN GURA LEGAMINTUL MEU,CIND TU URASTI MUSTRARILE SI ARUNCU CUVINTELE MELE INAPOIA TA?DACA VEZI UN HOT TE UNESTI CU EL SI TE INSOTESTI CU PREACURVARII.DAI DRUMUL GURII LA RAU SI LIMBA TA URZESTE VICLESUGURI.IATA CE AI FACUT{BELCIU SI BRINDAS},SI EU AM TACUT.TI-AI INCHIPUIT CA EU SINT CA TINE.DAR TE VOI MUSTRA SI ITI VOI PUNE TOTUL SUBT OCHI AMIN.FRATILOR acest lucru face DOMNUL INPRIVINTA LUI BELCIU SI BRINDAS.EU il stiu foarte bine pe BELCIU stiu ca este foarte lacom de cistig.CIND a costruit biserica din CARANSEBES a venit in SUA sa stringa bani pt.constructie,dar cind am fost in CARANSEBES BISERICA ERA IN CONSTRUCTIE DAR CASA LUI BELCIU ERA GATA ,CRED CA ERA MAI MARE CA PRIMARIA DELA CARANSEBES.FRATE DOREL daca BELCIU tea indemnat sa faci ce ai facut spune biserii si DOMNUL te va ierta.EU team stiut un un crestin si sper sa nu ma insel acum.EU MA ROG CA D-EUL DOMNULUI ISUS HRISTOS TATL SLAVEI SA VA DEA UN DUH DE INTELEPCIUNE SI DE DESCOPERIRE IN CUNOASTEREA LUI,SI SA VA LUMINEZE OCHII INIMII CA SA PRICEPETI CARE ESTE NADEJDEA CHEMARII LUI CARE ESTE BOGATIA SLAVEI MOSTENIRII LUI IN SFINTI AMIN
       Dreptatea27.04.2009 | 01:15:56       
Sa fie adevarat tot ce spuneti voi despre Busuioc; nu credeti ca Dumnezeu are putere sa-l pedepseasca la vremea potrivita? Sau nu vedeti ca deja el este pedepsit? sunteti orbi? uitati-va la familia lui!!! La necazul lui, la felul cum zbiara-n biserica si nu are un mesaj de dragoste si pace; tot timpul fratii merg tulburati acasa. Dl sa aiba mila de el.
       BRISBANE28.04.2009 | 01:54:43       
CU TOTII STIM si cunoastem caci BELCIU nu mai este in carul de biruinta ,el este un om de care D-ZEU sa dezgustat.NOI stim caci BRINDAS este un copil al lui D-ZEU dar in acele momente cind a furat banii satana ia intunecat mintea si a cazut in capcana lui satan.AM stat de vorba cu FRATELE GRIGORE TURCANU si mia zis ca in vremea cind BELCIU era cu disciplina pe TARA[ROMINIA}sa intimplat un caz si anume;GRIGORE slujea intro biserica la CRAIOVA si sa intimplat ca sa ivit o problema cu o masina si acum nu stia ce sa faca si atunci BELCIU a luat masina si a vinduto si a inpartit banii cu GRIGORE,asa ca stim FRATE BRINDAS CA SI TU AI FOST INPIS DE BELCIU IN CEEA CE AI FACUT ,DAR daca ai o dovada in privinta aceasta asa cu a spus si cei de la NEW-YOU ATUNCI TE ROG IN NUMELE DOMNULUI SA O FACI PUBLIC SI EU AM CONVINGEREA CACI D-ZEU TE VA IERTA CACI CIAI MARTURISIT PACATUL SI TEAI CAIT DE EL ALTFEL TE VEI FACE VINOVAT DE ACEST PACAT SI VEI AVEA CA SFIRSIT PIERZAREA .ALEGE FRATE BRINDAS SA TE INDEPARTEZI DE ACEST PACAT PARASESTE MINCIUNA SI ALEGE VIATA SPUNE TOT SI VEI FI IERTAT.DOMNUL SATI DEA PUTERE DE MARTURISIRE PACE
       ALATURI DE ADEVAR28.04.2009 | 04:36:13       
IL CUNOASTEM PE FRATELE DOREL BRINDAS decind a venit la MELBOURNE.A fost un tinar care se straduia sa faca intotdeauna voia lui D-ZEU.CIND a fost pastor la biserica MARANATA, a facut o lucrare foarte buna,nu i se poate reprosa nimic.CUNOASTEM si familia BUZGAU,niste oameni simpli dar cinstiti,si-au cistigat existenta cu sudoarea fruntii lor.SI credem ca in spiritul acesta LA-U INDRUMAT si pe BRINDAS care este ginerele lor.STIM ca tot necazul cu banii care au fost furati de la BRISBANE,se datoreaza acestui BELCIU BUSUIOC care este un lacom dupa bani si asa cum spune fratele de la NEY-YORK,LA CARANSEBES ACEST BELCIU SI-A CONSTRUIT O CASA MAI MARE CA PRIMARIA.CU alte cuvinte si-a construit un imperiu financiar pe bani furati.ACEST BELCIU,care actioneaza sub numele de om al lui D-ZEU,a reusit sa-l convinga pe fratele BRINDAS,sa faca ceea ce a facut.SI BIBLIA SPUNE:CACI E VAI DE CEL PRIN CARE VINE ISPITA.STIM ca acest popa BELCIU nu mai este interesat de bunul mers al bisericii,el este interesat de lupta pt.putere si de bani.OMUL acesta este unnauvragiat .FRATE BRINDAS IN NUMELE LUI HRISTOS,IN NUMELE ADEVARULUI,VA trebui sa iesi in fata bisericii,si sa marturisesti adevarul,si cu siguranta D-ZEU te va ierta.SI va face din tine un slujitor de nadejde.FRATE DOREL,nu lasa pacatul sa dospeasca ,si nu cauta sa ascunzi serpii la sin ,caci mai devreme sau mai tirziu,te vor musca.NE rugam ca DOMNUL sati dea putere si intelepciune,ca sa marturisesti adevarul,amin.
       oameni buni29.04.2009 | 01:08:47       
Voi va batjocoriti unii pe altii si faceti din Cuvantul Domnului un ring de box! Mai bine a-ti face ringul in realitate si sa va dati pumni unii la altii ca sa vedem si noi cei care ne miram de prostia voastra.!!! Multimea L-a acuzat de multe pe Domnul Isus; El lea zis "Cercetati Scripturile caci ele vorbesc despre mine". Asa ca iesiti la suprafata, va uniti si cereti dosarul sau provocatil public pe Busuioc sa-si scoata dosarul ca sa fie cercetat asa cum Domnul Isus a provocat multimea sa cerceteze dosarul Lui, scris de proroci, autoritati, legiuitori, etc. Si in dosarul lui Busuioc au scris autoritatile, legiuitorii, etc. Fiti intelepti si cu fruntea sus treceti la treaba; aici pe internet nu veti rezolva nimic niciodata. Noi citim si ne miram de lipsa de intelepciune ce o aratati; si unii si altii.
       PACE29.04.2009 | 01:56:19       
FRATILOR noi stim ca BELCIU este vinovat de tot ce se scrie la adresa lai,dar vrem ca sa aibe bunul simt si sa-si recunoasca pacatele si sa pocaiasca de ele.ACEI frati nau nevoie sa se uneasca pt.caci D-ZEU este cel care lucreaza infavoarea lor,nu-l mai conparati pe BELCIU cu ISUS caci ISUS a iertat pacatele ,a mingiiat,a slujit pe altii,nu a pus pe nimeni la disciplina ,nu a curvit cu nimeni ,nu a furat banii nimanui ,nu a vindut fratii de credinta.BINE ca esti tu intelept ,,oameni buni'",daca esti ceea ce spui de ce nui spui lui belciu sasi dea masca jos,si sa se pocaiasca.SPUNEI ca macar duminica sa nu spurce masa domnului sa nu urce acolo caci are miinile patate si D-ZEU NU VA PRIMII JERTFA SA.IN REST DOMNUL SAI BINECUVINTEZE PE TOTI ACESTIA CARE SCRIU ADEVARUL IN NUMELE LUI ISUS ,SI SCRIETI FRATILOR SI INCONTINUARE NU VA LASATI INTIMIDATI DE NISTE BALAURI CACI D-ZEU A BIRUIT PE SATANA SI NOI DEJA A VEM VICTORIA ASUPRA ACESTOR BALAURI .TRAIASCA ADEVARUL SI HRISTOS BIRUITORUL
       eu29.04.2009 | 11:44:58       
este adevarata
       HARUL30.04.2009 | 03:20:11       
FRATILOR de la ENDEAVOUR HILLS,as vrea sa va spun ca am avut o convorbire cu un pastor din ROMINIA si am aflat caci acest BELCIU este un mare repet un mare adept al securitatii romine si el este in stare sa vinda si ,,fratii si parintii lui".TREZITIVIVA fratilor si dati raul afara din mijlocul vostru,nu va lasati inselati de aparente.APARENTELE sunt un mod de foarte multe ori i9nselatoare.NAIVII sunt cei care cad in plasa aparentelor de cele mai multe ori se izbesc de ele incit la momentul trezirii din naivitate ajungi sa te intrebi cum ai putut trai atitia ani cu impresia ca lucrurile stau intrun anumit fel; cind de fapt sunt exact invers.DRAGII mei nu va luati dupa aparente caci acest BELCIU joaca teatru.ESTE o persoana foarte periculoasa mai periculos decit CANCERUL,nu-i mai ingaduiti sa dea cina caci spurca locul sfint ,si cu citi am vorbit au spus ca nu mai mereg la biserica voastra din cauza ca in fruntea biserii este un om care nu are de a face cu hristos.DOMNUL sa va ajute ca acum sa va lasati de minciuna si sa faceti dreptate.pace.
       anonim30.04.2009 | 17:27:27       
Doresc sa-l intreb pe Borza-Oradea,daca cunoaste pe acei prieteni ai lui belciu care au fost si ei colaboratori ai securitatii, pentruca despre Rancu nu s-a vorbit niciodata despre acest lucru nici macar in cartea Pigmei si Uriasisi atunci nu inteleg cum poti sa spui lucruri neadevarate despre cineva, il cunosti d-ta i-ai vazut dosarul sau vorbim asa ca se poarta
       IOSIF01.05.2009 | 01:09:45       
FRATILOR ascultati ce spune scriptura:FIECARE SA SE CERCETEZE DAR PE SINE INSUSI.A cerceta inseamna a cata sa afle a chestiona a ancheta a zita.DECI nu mai criticati pe cei care cerceteaza adevarul, caci noi ca crestini suntem datori sa cercetam asa ne indeamna si scriptura.cineva spunea:sa nu adormi inainte de a cugeta la pacatele pe care le-ai savirsit in cursul zilei.FRATE BELCIU a venit vremea cind D-ZEU te-a decoperit si acum ai de facut doar un singur lucru si anume;MARTURISIREA PACATELOR.ISAIA ZICE;INCETATI SA MAI FACETI RAUL.INVATATI SA FACETI BINELE.ASA CA FRATE BELCIU nu mai cauta sa faci pacate ascunse si care leai facut marturisestele.CUNOASTETE pe tine insuti,spunea cineva si a te cunoaste si a-ti vedea ticalosia e primul pas inaintea pocaintei.ASA VORBESTE DOMNUL DUMNEZEU,DESTUL{BELCIU BUSUIOC}INCETATI CU SILNICIA SI RAPIREA FACETI JUDECATA SI DREPTATE.INLATURATI STOARCERILE VOASTRE DELA POPORUL MEU ZICE DOMNUL.SA AVETI CUMPENE DREPTE O EFA DREAPTA SI UN BAT DREPT.IEREMIA ZICE:TE PUSESEM DE PAZA PESTE POPORUL MEU CA O CETATUIE CA SA LE CUNOSTI SI SA LE CERCETEZI CALEA.TOTI SINT NISTE RAZVRATITI NISTE BIRFITORI ARAMA DE FIER TOTI SINT NISTE STICATI.DE ACEA SE VOR NUMI ARGINT LEPADAT CACI DOMNUL IA LEPADAT,FRATE BELCIU SI TU ESTI UN ARGINT LEPADAT,DEACEEA INTORCETE CU POCAINTA LA HRISTOS .
       anonimul01.05.2009 | 03:52:25       
ce idei de a explica scriptura,cum va jucati de-a pocainta voi cu sfaturile voastre.Cred ca este cazul sa recunoaste-ti,ca e numai rautatea voastra si razbunarea care va impinge de la spate sa faceti ceia ce faceti ,findca fr.Busuioc nu e dator sa se spovedeasca inaintea nimanui,daca are de marturisit ceva va trebuii sa marturiseasca inaintea Domnului si daca biserica ii cere inaintea bisericii,dar inaintea voastra la nici un caz.Toti birfitorii si judecatorii sa nu se astepte la nici o binecuvintare ca se asteapta degeaba.
       PASTORUL01.05.2009 | 07:54:44       
ASA VORBESTE DOMNUL DUMNEZEU:PINA CIND VRETI SA SCHIOPATATI DE AMINDOUA PICIOARELE?FRATII mei de la MELBOURNE,stiu ca foarte multi dintre pastorii baptisti ,printre care si fratele BUSUIOC,au colaborat cu securitatea cu mai multa sau mai putina tragere de inima{am intilnit cazuri de pastori ,,colaborator voluntar"care au vindut care au turnat din proprie initiativa si cu zel si MELCIU este unul dintre ei.,si stiu ca BELCIU poarta acesta povara pe suflet si de aceea ma-m hotarit sa scriu citeva rinduri cu nadejdea ca DUHUL LUI D-ZEU,va va calauzi si va va ajuta sa abordati aceasta problema grava voi de la melbourne,pt.eliberarea acestui suflet din ghena a lui BELCIU.DACA taceti daca nu faceti nimic,oare nu va va cere DOMNUL singele lui din mina dumneavoastra,cind stiti ca DOMNUL va pus priveghetori ,strajeri veghetori,unii asupra altora?OARE poate lucrarea lui D-ZEU sa propaseasca in miinile lui BELCIU,care are constiinta incarcata si adormita ,in minile acestui om care a fost santajat pe motive de imoralitate,de frica,sau de portunism?POATE BELCIU sa faca ucenici integri,cind el nui integru?EL care nu-l mai urmeaza pe HRISTOS poate convinge pe altii sa-l urmeze?EL care nu mai crede in avertizarile scripturii mai poate avertiza pe altii/FRATII mei scumpi nu va inchideti ochii,nu va astupati urechile,nu va inchideti gura ,nu treceti cu vederea aceste pacate savirsite de BELCIU.FRATE BELCIU,cita vreme mai vrei sa duci acest trecut,aceasta povoara pe umeri?FRATI din comitetul bisericii pastorita de BELCIU,dacadoriti sa aveti adevarul il puteti solicita de la CNSAS,si el va va fi dat.ORICE este tainuit acum frate BELCIU,odata va fi strigat de pe acoperisul casei,numai ca va fi prea tirziu.DOMNUL SA-TI DE-A PUTERE SATI MARTURISETI PACATUL AMIN
       BORZA01.05.2009 | 10:23:37       
FRATILOR de la MELBOURNE chiar daca voi nu stiti de RINCU ca a fost turnator la secritate intrebati pe fratele MITROFAN SAU PE PAUL NEGRUT.EMINESCU SPUNEA:E frumos a scrie versuri cind nimic nu ai a spune.INSIRIND cuvinte goale cedin coada au sa sune.SA fim seriosi si sa nu dam curs la asa ceva ce voi spuneti cum ca BUSUIOC nu a fost si este bun prieten cu RINCU.DACA esti gata sa-ti recunosti o gresala ai cu o gresala mai putin de recunoscut.NU este niciodata prea tirziu FRATE BELCIU sa fii ceea ce ar trebui de mult sa ajungi
       necunoscut01.05.2009 | 23:25:26       
Ce bine ca fratii de la Melbourne si mai ales cei din biserica fr.Busuioc au alte principii mai bune decit razbunarea si rautatea.Voi care dati atitea sfaturi numai a pastori nu aratati si daca scrieti sub nume de pastori si nu sinteti e si mai trist.Vedeti-va de treaba ca va fi mai bine de sufletul vostru,decit sa darimati lucrarea altora.
       HARUL02.05.2009 | 01:06:00       
AS VREA sai spun acestui necunoscut care asa cum si-a dat numele si este un necunoscator al CUVINTULUI LUI D-ZEU.ASA cum scrie si acel PASTOR,HARUL,BRISBANE SI ETCsunt lucruri adevarate,BELCIU a furat banii dela BRISBANE INPREUNA CU BRINDAS,APOI LA CRAIOVA A VINDUT MASINA SI SA INPARTIT CU FRATELE TURCANU BANII,APOI ARE UN COPIL DIN FLORI CU SORA .....,SPUI LUI SAI SPUNA NUMELE SOREI.BIBLIA numeste fatarnicie tot ce tu si oamenii lui BELCIU scrieti aici caci voi va faceti partasi la toate faradelegile lui,aparati,minciuna,curvia si hotia si apoi miine va mai duceti sa luati cina sau chiar sa o inpartiti in biserica.VOI aveti inpresia ca ceea ce vedeti cu ochii este de fapt totul dragii mei frati aparentele lucrurilor vizibile umbreste realitatea invizibila care este mult mai consistenta si acest BELCIU joaca teatru se face ca este un sfint cind de fapt este un fatarnic si hot si curvar si mincinos.APARENT BELCIU de la amvon predica frumos desi poate ca unii sunt darimati sufleteste sau poate mai rau datorita fatelor lui ,si sunt multi oameni care nu mai vrea sa auda de crestini din cauza lui BELCIU.RUSINE MAI BELCIULE SI CHIAR TE ROG IN NUMELE LUI ISUS DATE LA OPARTE SI MIINE NU SPURCA MASA DOMNULUI .APARENT invatatura pe care o da BELCIOU PARE BIBLICA ,DAR LUATA LA BANIMARUNTI NU ARE DE A FACE NIMIC CU VIATA LUI.cineva SPUNEA:nu te cereta niciodata cu un idiot te va trage jos la nivelul lui si odata ajuns acolo te va bate cu multa experienta.EU STIU BELCIU ARE EXPERIENTA IN A TE DISTRUGE DAR AM UN D-ZEU MAI MARE DECIT dumnezeul lui care sete deavolul,si D-ZEUL meu va distruge astfel de oameni ca BELCIU .
       Fara har02.05.2009 | 01:27:50       
Nu incape indoiala ca cel ce scrie sub numele de harul este gabor rautaciosul.Vreau numai sa stii ca toate minciunile te va ajunge si vor vedea toata lumea cine ia dezinformat cu prostiile tale.Tu crezi ca totii cei din biserica fr.Busuioc sint orbi numai tu vezi lucrurile bine .Nu e de mirare ca te-a orbit deavolul cu tot.
       FR.GABOR02.05.2009 | 06:22:32       
AM constatat caci cineva este obsedat de persoana mea,si in orice umbra vede un GABOR. CRED ca amindoi dar mai ales tu ar trebui sa ne rugam asa cum sa rugat omul lui D-ZEU din PROVERBE 30:8 DOAMNE DEPARTEAZA DE LA MINE NEADEVARUL SI CUVINTUL MINCINOS ,AMIN.
       EMIL02.05.2009 | 07:06:42       
CU INDIGNARE PRIVESC LA ACEST INDIVID BELCIU CARE ACUM DUPA CE A FOST DEMASCAT DE MIRSEVIILE PE CARE KEA FACUT.ACTIONEAZA CA O FIARA INCERCUITA.SIMTA CA SE STRINGE CERCUL ,VEDE CA NU MAI ARE SCAPARE SI CU ULTIMILE PUTERI INCEARCA SA MUSTE CIT MAI MULT,INCEARCA SA TRAGA DUPA EL IN IAD CIT MAI MULTI.RUSINE.DOMNULE BELCIU CHIAR NU SIMTI RASUFLAREA RECE A JUSYITIEI DIVINE A LUI D-ZEU IN CEAFA.DOMNULE BELCIU AM CITIT SCRISOAREA PE CARE ATI ADRESATO LUI FR.MITROFAN .VERSE.DIN ISAIA PE CARE LE AMINTITI ACOLO DE MULT TU LEAI CALCAT IN PICIOARE .AI IESIT DESB AUTORITATEA LUI D-ZEU TEAI DESCALIFICAT DE A MAI FI PASTOR.VERSETUL CARE VI SE POTRIVESTE ACUMA ESTE TOT IN ISAIA CAP 14 VERS.11 CITESTEL.IAR CINTAREA PE CARE TREBUIE SA O CINTATI INPREUNA CU ANONIMII ESTE LEAGANE DOAMNE INPREUNA.DOMNULE BELCIU VA CUNOSC F.BINE SI VREAU SA VA ADUC AMINTE CACI TRUPURILE FRATILOR PE CARE IAI BAGAT IN INCHISOARE INCA SE MAI ZVIRCOLESC IN GROPILE DE LA AIUD SI SIGHET,EI ASTEAPTA SA SE FACA DREPTATE.DOAMNE AJUTA SI BINECUVINTEAZA PE TOTI CARE DORESC ACEST LUCRU AMIN
       oarecare02.05.2009 | 13:08:33       
cine scrie aceste fapte despre fratele Busuiog puneti numele daca esti corect daca nuti pui numele inseamna ca tot ce ai scris pina acuma sint minciuni si o sa piara impreuna cu tine
       oarecare02.05.2009 | 13:09:06       
cine scrie aceste fapte despre fratele Busuiog puneti numele daca esti corect daca nuti pui numele inseamna ca tot ce ai scris pina acuma sint minciuni si o sa piara impreuna cu tine
       HARUL02.05.2009 | 13:24:51       
PE VOI VA INTERESAZA NUMELE NOASTRE SAU ADEVARUL,VAD CA SI TU ITI DAI NUME FALS SI CERI DE LA ALTII SASI DEA NUMELE?MAI FATARNICULE POCAIESTETE.SPUNEI LUI BUSUIOC SA SCOATA DOSARUL DACA NUI VINOVAT ALTFEL SI TU CU EL VIETI PIERI DOMNUL SA VA MUSTRE AMIN
       oarecare02.05.2009 | 15:21:45       
multumesc miai spus ca tot ce ai scris pina acuma sint minciuni si o sa-mi cunosti numele la vremea potrivita de acum poti scrie cite minciuni vrei si sti tu cin e tatal minciuni si unde este locul mincinosilor
       VARGA03.05.2009 | 07:24:04       
AM citit tot ce scriu acesti frati la adresa lui BELCIU,si la inceput nu am vrut sa cred aceste lucruri,dar intrebind pe fratele MITROFAN am ajuns la cocluzia ca acest BELCIU a fost vinzator de frati.RUSINE DOMNULE BELCIU .TIT CAP.3:10-11 DUPA INTIA SI A DOUA MUSTRARE DEPARTEAZATE DE CEL CA ADUCE DEZBINARI,CACI STIM CA UN ASTFEL DE OM ESTE STRICAT SI PACATUIESTE DE LA SINE FIIND OSINDIT.AS vrea sa spun acestor frati care scriu despre BELCIU sa se departeze de acest om care face dezbinare in biserica .
       ALIN03.05.2009 | 07:39:57       
FRATE BELCIU,mai mult ca oricind este timpul ca sati marturiseti pacatele caci numai ADEVARUL TE VA FACE LIBER.1CORINTENI 6:9SI10 D-ZEU NE AMINTESTE PRIN PAVEL NU STITI CA CEI NEDREPTI NU VOR MOSTENII IMPARATIREA LUI D-ZEU?NU va inselati in privinta aceasta:nici curvarii,nici inchinatorii la idoli,nici preacurvarii,nici malahii,nici hotii,nici cei lacomi,nu vor mostenii IMARATIREA LUI D-ZEU.E limpede ,nu DOMNULE BELCIU?DACA asculti de minciunile satanei vei avea parte de iad,alege sa asculti de d-zeu si vei avea parte de viata vesnica.TEMETE DE D-ZEU SI PAZESTE PORUNCILE LUI.ACEASTA ESTE DATORIA UNUI CRESTIN ADEVARAT.DOMNULE BELCIU PREACURVIA ESTE UN PACAT GRAV CA CURVIA SI IN PROVERBE SCRIE LA CAP.6:33-34:DAR CEL CE PREACURVESTE CU O FEMEIE ESTE UN OM FARA MINTE SIGUR ISI PIERDE VIATA CINE FACE ASA.NU VA AVEA DECIT RANA SI RUSINE SI OCARA NU I SE VA STERGE.SI LA CAP.31:3 SCRIE NU-TI DA VLAGA SI DEZMERDARILE TALE CELOR CE PIERD PE IMPARATI.DOMNUL SA TE AJUTE SA COBORI DE PE TRON SI SA TE POCAIESTI AMIN
       ioana03.05.2009 | 09:12:15       
frate Mitrofan,doresc un raspuns din partea dvs.in legatura cu ce a spus mai sus Borza-Oradea in legatura cu Rancu, despre colaborarea lui cu securitatea. este adevarat sau nu ? Decind am citit ce s-a scris am ramas cu un gust amar crezindu-l un om credincios mai ales ca nu s-a comentat de el ca si de Dugulescu,astept un raspuns daca este posibil.
       ioan03.05.2009 | 09:41:55       
intreabal pe el direct adica pe rincu si poate ca acum in al 12 ceas se pocaieste
       un alt oarecare04.05.2009 | 00:56:52       
Dl mitrofan a bagat batul in cuibul de viespii si a fugit,si acum oamenii fara mult intelepciune vor ei sa scoata adevarul la iveala,ce mare inselaciune din partea deavolului.Care are siletlicurile lui de a invrajbii si impartii pe frati.Toata generatia asta de soimi ai patriei nu au ideie de ce vorbesc dar vor sa se arate cit sint ei de destepti si ce pot ei face,dati cu pietre si va veti lovi de bolovani.
       BRISBANE04.05.2009 | 07:45:27       
STIMATE ,un oalt oarecare,ceea ce spui aici este pur adevar si anume belciu este un mare bolovan pe calea cea ingusta si trebuie dat la o partesi eu stiu caci asa cum printrun ,,soim de patrie"cum a fost si DAVID si care printro pietricica la batut pe GOLIATla fel DOMNUL ISUS prin noi care luptat pt.adevar ne va ajuta sal doborim pe acest GOLIAT {BELCIU} CU O PITRICA CARE ESTE cuvintul adevarului,amin.domnule belciu,in LEVITIC 5:5 SCRIE CIND cineva deci,se va face vinivat de unul din aceste lucruri{si tu te faci de foarte multe],TREBUIE sasi marturiseasca pacatul.ACESTEA sunt cuvintele lui D-ZEU si tot cerul ateapta sa vada daca ai curajul acesta sau nu.DAVID ZICE:CEL ce se deda la inselaciune nu va locui in casa mea {si tu mai stai in casa domnului si predici si dai cina?rusine ca nu asculti de D-ZEU},cel ce spune minciuni nu va sta inaintea mea,si D-ZEU TE VA DA LA O PARTE DOMNULE BELCIU SA STI SIGUR ACEST LUCRU.IN fiecare dimineata voi nimici pe toti cei rai din tara ,ca sa stirpesc din cetatea DOMNULUI pe toti cei ce savirsesc nelegiuirea.amin.AS vrea sati spun DOMNULE BELCIU CACI IN CURIND DOMNIA ta va lua sfirsit caci D-ZEU sa dezgustat de tine.ESTI gat sa incepi curatirea din viata ta?SATI MARTURISESTI PACATELE?DOMNUL SATE AJUTE SI SA -TI DEA PUTERE pina cind nuti va lua si viata ca lui SAUL ,AMIN
       EMIL04.05.2009 | 07:56:49       
DOMNULE un alt oarecare,si fiu al durerii.AI dreptate cuibul de viespi a fost deranjat si acum inteapa in stinga si dreapta . ASA este noi suntem doar o pietricica pe linga acesti bolovani ,dar sa nu uitam caci DOMNUL ISUS la mormintul lui LAZAR a poruncit DATI PIATRA LA O PARTE{BOLOVANUL},si noi avem convingerea caci inpreuna cu ISUS care este ADEVARUL,vom reusi sa dam bolovanul despre care tu vorbesti la o parte.TRAISCA ADEVARUL AMIN
       NE-insemnatul04.05.2009 | 08:09:52       
Cita inselaciune va mai bagat deavolul pe git ,cind voi cu versete din biblie va laudati ca vreti sa doboriti pe cei ce va indeamna la pocainta.Adevarul este Cristos si el nu se foloseste de minciuni ca sa se apere asa cum faceti voi.Sinteti niste oameni de nimic dar va afisati pe internet deocamdata toata prostia si rautatea din voi.
       fratilor04.05.2009 | 08:13:06       
Nu va luptati cu nebuni ca sa nu ajungeti ca ei.Vedeti cita murdarie si minciuna imprastie ei crezind ca vac o lucrare pentru Domnul si cind colo ei lucreaza fara sasi dea seama pentru deavolul.
       eminescu 07.05.2009 | 11:12:17       
foaie verde si-o sipica mai marius gaborica in veci nu te mai insori eunuc tu ai sa mori
       costy Golet05.06.2009 | 23:03:55       
sper ca stiti pe cine aveti ca tata...voi toti care spuneti numai minciuni la adresa fr. Busuioc.Vai de voi carturari si farisei,pocaiti-va cat mai aveti timp!
       anonim27.06.2009 | 05:13:17       
de ce voi pocaitii va bateti joc unii de altii/
       dani03.07.2009 | 21:18:34       
nu or fost pocaiti cei care se certau aici
       anonim10.07.2009 | 12:55:02       
ai dreptate ca nu au fost pocaiti cei care se certau aici ci cred ca au fost pacaliti nu pocaiti
       liviu mihai12.09.2009 | 09:18:57       
am auzit ca fratele poplaceanu a fost securist.DAR si belciu busuioc a fost si este un mare devotat securitatii romine.as vrea sai spun lui belciu sa recunoasca si el ca poplaceanu si sa se dea la o parte caci altfel d-zeu il va distruge.acum are har dar mai tirziu isus e foc mistuitor.
       anonim28.12.2009 | 19:33:41       
citesc si raman mirat de ce se vorbeste aici,il cunosc foarte bine pe Belciu Busuioc,chiar aveti dovezi pentru ce-l acuzati?,eu am avut probabil parte si am cunoscut doar latura buna .....sunt curios dint toate persoanele de aici nimeni nu poate sa dovedeasca ce se spune despre el?cu respect
       petru anghel02.01.2010 | 14:08:15       
AM CITIT MULTE COMENTARII LA ADRESA FR BELCIU.. DEOCAMDATA NIMENI NU A GASIT DOSARUL LUI SI NICI NUMELE LUI CONSPIRATIV .INTRUNSINGUR LOC DANIEL MITROFAN POMENESTE DE BELCIU.BELCIU BUSUIOC FIIND CONDUCATOR UL BISERICI NRI 1 DIN AUSTRALIA B ISERICA DE ACOLO ARE DREPTUL SA CEARA CNSAS DOSARUL LUI.

Exprima-ti si tu opinia cu privire la acest produs.
Nume:
Comentariu:
Cod:

Introdu codul de mai sus.
 
acasa  |   biblii  |   carti  |   cadouri  |   muzica  |   predici  |   video/dvd  |   copii  |   tineri  |  in pregatire

cos
   ajutor   contact    opinia mea/sondaj   toate produsele   politica de confidentialitate / privacy policy


Site proiectat de Netbase Netbase Oradea - Proiectare si Gazduire Pagini web
Copyright © KERIGMA SRL, 2005. Toate drepturile rezervate. EXODUL 20:15
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
Proprietar site: KERIGMA SRL - J05/733/1994
GeCAD e-payment